ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    16. Ožujak 2023. 22:23

Ja danas provela dan kod frendice u kuci. Tak je super s dvoristem, priroda okolo... Mada mi je u kvartu stalno neki muving, klinci, volim i to. Sve ima prednosti i mane. Al ono, zbilja je to takav mir i ugoda u kuci, stanu sve zive igracke bez da je kaos 

• LoSaLoSa
    17. Ožujak 2023. 14:31

Zarice sretno s odvikavanjem, nama je to bas super lako proslo. Ko i makivanje dude... zaboravili ju na put i kad smo se vratili makli je... vise nikad nije pitao za dudu 🤷‍♀️ Kod nas je nered od igracaka iako imamo kucu i dvoriste 😆😆 
    mikio sad fakat nije vrijeme za kupovat nekretnine... npr. nasa kuca je sad procijenjena (morali raditi procijenu zbog kredita) na duplo vise nego je nas kostala sto nema veze sa zdravim mozgom. Frendovi kupili stan novogradnja u okolici Zagreba pred 10 godina za 70 k EUR, sad ga prodali za 120 k EUR 🤷‍♀️ 
    Moj je prosle godine imao takve fantomske temperature samo nocu i po tjedan dana, pedica nam je rekla da su to neke viroze. 
    mikio skroz mislim pitati pa zaboravim... kako ste zadovoljni s autom? Ja vec na svom imam 5000 km 😆

• Zarica
    17. Ožujak 2023. 16:05

Mi kupili prije cca 2 god za 1835 eura po kvadratu. Sad vrijedi 2500. Nije dobro vrijeme kad gledas proslost, al nekak mislim da nece bit povoljnije u buducnosti. A ako prodajes svoj stan da bi kupio novi tak je svejedno kada ces. 

Cure kaj se borite s atopijskim, kaj imate za preporucit od krema? Frendica trazi. Znam da ste pisale, al nismo nikad imali s tim problema pa nisam pratila. 

• Zarica
    17. Ožujak 2023. 16:15

e Mrgud, sjecam se da si ti kupila kakakralj slikovnicu. Kak sibto nabavila? Nema je nigdje za kupit

MaRe
    18. Ožujak 2023. 12:41

Zarice za atopijski je nama pomagala A derma, emolijentna (tako nekako) krema i mlijeko. Sretno s pelenom 🤞🤞
    Da netko upadne i čita sretno s odvikavanjem pomislio bi da je ovo klub alkoholičara 🤣🤣🤣🤣
    Annika jesi nam živa? Jesi počela radit...kako preživljavate s nespavanjem? 
    .
    Nekretnine su u nebesima i ne bi bila u koži onima koji sad kupuju....to je toliko prenapuhano da je strašno. Gledala sam baš jutros stanove na Viškovu di smo živjeli...znači stan od 30-40 kvadrata se prodaje za 90 000 eura....wtf. Mi kad smo prije 4 godine gledali tamo malo stanove moglo se naći 60-70 kvadrata za 60-70 tisuća....sad je duplo otišli gore. Kod nas isto...mogli bi dobit sigurno 10 tisuća više nego smo platili kuću. 
    .
    Polovni auti isto u nebesima s cijenama...naš auto s našom kilometražom sada košta koliko smo mi za novog dali prije 4 godine 🤣 užas Nove bolje ni ne gledati...kupim kuću koliko auto dođe 🤣  

• LoSaLoSa
    20. Ožujak 2023. 07:09

Zarice kako ide bez pelena? 
    MaRe ja kupila auto pred 5 godina polovni sa 140 k km, sad napravila jos toliko km i prodala ga za10 k kn manje sa 280 k km. I to jos isti dan kako sam stavila u oglas, veli frend koji te aute preprodaje sam sam stavila jos par tisuca kuna premalu cijenu 😳 Dakle auto u 5 godina je izgubio na vrijednosti skroz malo, a bome je puno kilometara prosao 🤷‍♀️ Sto govori u prilog da su sad cijene poludile...

MaRe
    20. Ožujak 2023. 09:46

Pa da totalno.... prije ga izvezeš iz salona pa iste sekunde izgubiš par tisuća eura na njemu....a sad da ga prodam još bi i zaradila 🤭
    .
    Mali opet bolestan ..išao je dva tjedna u vrtić. Popravili smo se, sad smo 2 zdravi jedan bolesni 🤣 Balci mu cure, imao je blago povišenu temperaturu ali je plakao da ga uši bole. Dns ćemo kod dr da mu to pogleda. Uho,grlo,nos ...samo se to vrti. 

• Zarica
    20. Ožujak 2023. 22:18

mikio, nikak Malom tesko pada i veli mi da mu je to tesko. Nece rec kad treba na wc neg trpi dokle moze, ono satima, i na kraju obavi u gace. Nekad samo trazi da ga presvucemo nakon, nekad place jer mu je kao pobjeglo, nekad se samo nastavi igrat. Ono  Tete u vrticu su nam rekle da je spreman, al meni se bas i ne cini. No sad kad smo krenuli necemo se predomisljat.

Mi na kraju otkazali Pasman i rezervirali cca 3 tjedna u osmom na Hvaru, mjesto Sucuraj. Malo mjesto kao idealno za penzice i obitelji s djecom. Izgleda nam simpa, majusno, sa dosta ljepuskastih plaza. Jedva cekamo. Bas se veselim ici. 60 eura noc To valjda kad mimoidjes booking bar 20posto jeftinije. Jedino taj put od valjda 6 sati, tom se bas i ne veselim. 

Lavica27
    20. Ožujak 2023. 23:05

Zarice, neznam jesi ikad bila na Hvaru, ali tri dana jahanja s dvoje djece 🙈🙈🙈 ( sad kad me Mrgud opere🤣🤣)
    Mi smo isli prosle godine, samo cu rec da smo krenuli 2 sata prije trajekta da bi uz izvanredne (na neki šlb dan u tjednu) cekali jos 1.5h da se ukrcamo. Long story short do naseg app u okolici Zadra smo putovali od 9-16h🤦 zakrčilo se naravno kroz Makarsku. I da, 20% ti je jeftinije mimo Bookinga (+/-) jer booking harači 17% iznajmljivaču. 

• Zarica
    21. Ožujak 2023. 01:10

A ocekujemo veseli put Zdrzat cemo to. S obzirom da je tri tjedna isplati se (valjda hehe). Bila sam na Hvaru puno puta, al uvijek na zapadnoj strani otoka di je ziza. Ovo mjesto je skroz izolirano i sa strane kopna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.