ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    26. Studeni 2020. 09:35

Beba ti si vjestica 😘 hvala sto si izcarobirala mrguda 😁 nocas je bila super noc 🙈 cicanje u 1:30 tek, u 4 neko plakanje kad sam ga prebacila k sebi, cicanje u 6:30 i spavanje do 7:30. Znaci tak dobru noc nisam imala ne pamtim 😂 skuzila sam da puno bolje spava kad tak jede samo 1 put kroz noc, logicno jer nisu puno crijeva, al cesto je tak nemiran da ga nis nemre uspavat osim cice 🙄🙈
    Definitivno sam odlucila da ga necu izbacivat iz sobe. On je ocito takvo dijete, stvarno se smiri kad ga stavim kraj sebe 🥰 tak da briga me 🙈😂
    Ja svog ne kupam vec sigurno mjesec i pol jer frajer nema mira, samo ga tusiramo. Koristim mixu s tim da mu glavu nasamponiram jednom tjedno, a guzu pazuhe i to ipak na svakom tusiranju

DeeDee
    26. Studeni 2020. 09:55

Jutrooo, i iza nas napokon super noć, jedno hranjenje oko ponoći, dodavanje dude oko 4 i do 7i45 mir 🎉
    Mi smo u babinje bili dobili melemovu kupku pa sam počela to koristiti, isto sam dugo samo s vodom. Kupamo je 1-2 puta tjedno baš u kadici i tad je našamponiram i sve, a tu i tamo ako je situacija je samo istuširamo. Jedno i drugo ful voli, ljeti se tuširala svaki dan i samnom i s njim i umire od smijeha čim vidi da se pali tuš 

[/url

DeeDee
    26. Studeni 2020. 10:07

E da, LoSa, htjela sam ti napisat, V je jučer isto spavala "3" puta, ujutro 27 minuta, prije ručka 23 minute i u šetnji tadadada punih 6 minuta 😂
    Ali da, puno bolje nego jednom 20 🤪🤪🤪
    Stigls sam ujutro oprat skoro cijeli pod, s na drugom spavanju napravit ručak, skoooro i stavit si u tanjur 🤣

[/url

• Zarica
    26. Studeni 2020. 10:35

O pa super da ste se naspavali danas. Bravo za mrguda :)
    Mi isto dobili neki melem za kupanje i sad to koristimo. Prije smo samo ulje ubacivali u kadicu, al sad ga isto vise ne kupamo nego ga posjednemo u kuhinjski sudoper Dosta je sirok i imamo onu pipu kaj se moze istezat rastezat itd tak da nam je to najprakticnije. 

annika
    26. Studeni 2020. 11:02

MikiO ja sam stavljala po kap maslinovog dok je bio beba jer mu je znala biti suha koza ali inace dugo jako samo sa cistom vodom.

[iimg]

Angelly
    26. Studeni 2020. 11:32

Ja isla u muller danas mu slapice kupit...i onak...samo 3 komada...uzela 22-23 mislila kao bit ce mu mrvu vece...na kraju skoro pa mu male 🙈

Valkris
    26. Studeni 2020. 11:58

Bravo za malog Mrguda 🥳🥳
    I losica sto je produzio spavanac 🙂
    Mi L isto kupamo vecinom samo u vodi, nekad kapnem maslinovo ulje, nekad onu hipp kupku sto smo dobili mini pakiranje/tester.
    I kupamo ga u bazencicu onom na napuhavanje. Uziva na najjače i urla kad ga vadimo.. 

DeeDee
    26. Studeni 2020. 12:05

LoSa

Kako samo ovo otislo
    Upravo nam stigao Lino kalendar. Bas me razveselio,kad sam ja bila dijetesam skupljala te Linice za kalendar i evo sad sam za malca skupljala… muz i ja smo pojeli 2kg Linolade kroz godinu

Je ovo 2kg tipfeler ili me mora bit jako sram? 😂

I bravo za spavanje 🎉

[/url

mrgud_zg
    26. Studeni 2020. 12:56

2 kile kroz godinu?
    Deedee prodruzujem se ovom sramu 🙈 mi pojedemo bar 4 kile linolade i jos tolko nutele 😂

Grizli
    26. Studeni 2020. 13:14

2 kg linolade 🤣🤣🤣🤣 losa sorry morala se nasmijat kad sam vidila jos od DeeDee dal je tipfeler... mm to pojede mjesecno, da skupljamo za kalendare imali bi za popuniti sve zidove u stanu ja mislim. Uzas! Ja sam ipak fun Nutelle. 
    Mi ju kupamo u kadici svaku vecer sa malo nivea kupke. Dok nisam stavljala kupku koza joj bila sva neka suhasta i hrapava, e sad dal se to promjenilo zbog neceg drugog ili je ta kupka pomogla neznam, al koza joj je napokon lijepa i mekana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.