ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    17. Studeni 2020. 14:37

I ja bi plan :) 

• mom12
    17. Studeni 2020. 15:01

Mikio moja sucut...

DeeDee
    17. Studeni 2020. 15:03

Mikio jbt, moja sućut 😏
    Losa baš sam sad pročitala i pomislila na vas dvoje 😘
    Red samo na maslacu ili malo neke masnoće na tavici zapečeš i bude super za primiti rukom 

[/url

mrgud_zg
    17. Studeni 2020. 15:06

Ja bih isto plan 🙈 bas sam njima danas poslala upit. Mikio rade tebi sufinanciram 😉 drz se 😘
    Losa vi ste pobjednici. Budi sretna 😉💪
    Annika mi isto imamo vrt (ulazi se kroz suteren doduse, al opet), pa cu te se sjetit za koju godinu 🙈😂

Lorena94
    17. Studeni 2020. 15:24

Mikio iskrena sućut! Držite nam se. Sad će N brzo prohodati pa ju nećeš stići. Losa da, danas je dan prijevremeno rođene dijece, od sestrične mali je napunio 2 god prije 15ak dana, rođen je u 25 tt, ona je pokupila neku bakteriju na bazenima koja je sve to uzrokovala, danas ima zdravog, veselog i pomalo zloćestog dječaka. Ti i tvoj maleni ste veliki borci, gledaj samo što si sve prošla prošle godine! Islrenp ti se divim :) 

annika
    17. Studeni 2020. 15:58

Miki moja sućut. Grozno, drzite se
    LoSa jako je to emotivno. Rodjendan, pa sad opet prisjećanje. I moja kolegica  'slavi' danas dan sa kćeri- zdrava, prava 7-godišnjakinja. Žena je isto zmaj ali pogadja je jos uvijek

[iimg]

annika
    17. Studeni 2020. 16:01

A nije toliko vrt mrgud, moji su takvi...oni stvarno sve pospremaju za sobom kad im kazem ali sto sve ostane iza njih, a i iza muza, to je za nepovjerovati. Kad idemo do sogorice- oni su svi jako pedantni, stalozeni, smireni- oni mlade dobiju. Kazu kao da im je uragan stigao

[iimg]

PetraB
    17. Studeni 2020. 16:28

Mikio 🤗😘❤️ moja sucut draga
    Losa kao prvo veeelikeee cestitke sa zakasnjenjem za prvi rockas. I meni si danas u mislima otkako sam procitala. Divim se i tebi i malenom na snazi! ❤️
    Citala sam vas redovito (jer ne mogu ja bez vas 🤗) no nekako sam u cudnom raspolozenju pa nisam tipkala. Bozic obozavam no kako ove godine necemo imati nase tradicionalno obiteljsko okupljanje bas me pogodilo to i osjecam se nekako tuzno. Jos su svi oko nas u samoizolaciji, a od nedjelje i mi, tj kcer pa nas eto doma svih osim muza. Za raspolozenje krivim mengu koja je nemilosrdna, iz mjeseca u mjesec sve gora. Kraca ali toliko obilna da treci dan imam takve vrtoglavice da je to za poludit.
    Mi smo krezubi i dalje, V je sad najzanimljivije klecat uz nesto i radit piz...je, K ni makac od svog cetveronoznog ljuljanja, al zato sve cesce sjedi i tako se igra (s rukom jednom bocno na podu, ne uspravno). Predivne su, preslatke, predobre... Spavaju kak spavaju al eto me u fazi kad sam se navikla. Uveli smo rucak tak da su sad samo na dvije flase i tri kruta. I tak... Tu sam ja, promatram iz coska 😘... Moram si pelin popit (DeeDee 😘) i bit ce sve ok.

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    17. Studeni 2020. 16:32

annika

E Mrgud, Mrgudnevino moje. Nema sta nema na podu. 5 nas je, klinci su vani, pa ulete unutra, u letu bacaju obucu, trce na wc, tamo isprskaju, brzo natrag van. Pa jedu, pa izmrve. Sjede i jedu iznad stola a ono puna stolica i okolo mrvica. I tako cijeli dan, ovo je samo kratki isječak

Identicna situacija Annika identicna... Za poludit... Usisem sve, odvezem usisavac (da, da, odvezem jer imam neki ogromni profi usisavac, mm donio s posla) na mjesto, vratim se u dnevni a pod kao da nije ni usisan. Ja sam uzela onaj stapni Philipsov Aqua pro ili kako vec pa s njim 100 puta u danu prodjem (bezicni je pa mi je praktican) i mopom navecer ili s njim (jer ima nastavak za pranje). Ali opako razmisljam o parnom usisavacu. Sto se robota tice, frendovima nece na cupavi tepih tak da ako ih imas puno ne znam bas koliko ce ti pomoci robot.
    Uglavnom....i kod nas zacarani krug s mrvicama i zaflekanim podovima... I hear you sister 🙋‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

annika
    17. Studeni 2020. 16:57

Ja mislim Petra da ce pasti karcher  sad u prosincu. taman mi dar za djecu pokrije to

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.