Valkris jesi imala i u prvoj T? Si bila nataste 12h prije vađenje krvi? Zadnji obrok u 18h?nakon toga smo malo vode. Ja sam se zeznula i nisam na to pazila pa sam imala taj granični na tom prvom vađenju i zbog tog me masakrirali cijelu trudnocu sa secerom. Dali mi dijetu na kraju u mjesec i po izgubila 7 kg, a secer bio ispod te granice poslije kroz cijelu T. Nadam se da te nece puno oko toga, probaj samo sto cesce nesti male obroke i pazi da nisi gladna jer i od gladi on skoci preko 5.1.
Nisam imala u prvoj nikakvih problema sa secerom.. Nisam radila ogtt nego iz krvne slike je nizak taj jutarnji.. Bila 12h nataste.. Sutra si sama mjerim aparaticem...
Hvala, danas sam jela svakih cca 3h 🙈 bas me zanima kakav ce biti sutra..
Lavice ☺️☺️ ja sam si bas neka poletna ko da i nisam trudna.. Al drago mi je da ce rasti skupa i da sam to "odjednom obavila" dok sam jos u tome nespavanju i svemu.. (nadam se da ne zvuci grozno)..
Mikio, moja sucut..
Parni cistac imamo neki Ariete i ok je
Helou🙃
I ja citam, al nikako stic do kraja🤭
Mikio moja sucut! 🥺🥺
Petra drzite se, i da izolacija sto bezbolnije prodje.
Drago mi je da su curke divne✨
Deedee haha kaos kod vas😁
Lorena sretno na poslu! 🤞
Annika ja imam parni iz Top Shopa, Rovus. Super mi je za mali stan, al da imam veci mislim da bi pozivcanila jer ima kratku zicu i omanji spremnik za vodu. Cula sam da je Karcher super! ☺️
Zarice svaka cast na treninzima. I ja stalno razmisljam da bi isla (kao Mrgud🤭) ali nikako uhvatit se🤦
Losa ❤️
.
Mojoj gospodjici rastu sva tri zuba od jednom , istim tempom i kaaaos je! Samo sto ne niknu, jos onu zadnju "kozicu" trebaju probit i to je to.
Tako da bi se samo nosila, cviljava je sva. Nedaj boze da izadjem iz videokruga, luda sam🙄 odmah vristi. Pritom smo kod mojih, pa stalno moram biti na vidiku.
I zab sam, Valkris sretno ti i svaka cast! 🤭💕
Nadam se da ce secer doci u normalu.
DeeDee usisavas par puta dnevno??? 😳😳😳Omg jesam ja jedina koja 1 na dan pokupi malo prasinu s poda i to je to? Robot palim 2-3 puta tjedno ovisno koliko se grije. Perem 1 tjedno pod osim ako se nešto ne prolije, samo kuhinju znam češće.
Losa 🥰 imas zasto bit happy sa svim palcicem
Cure koje ste uclanjene u Hipp club imate za skinut u na stranicama njihovim kupone za konzum hipp kasice i zitarice 10%. Ako se ne varam cijene su im kao i u dm-u .
Bebice su nam ozdravile..to je super za procitati 👏👏
Ifka vibrator 🤣🤣 nadam se da nisu preveliki dar mar napravili. Ja nocas sanjala da sam sama u kuci i uslo nekih 5 provalnika pa im rekla a jeste se usrecili nemate sta ukrasti...na kraju im sendvice napravila 🤣🤣🤣🤣
Losa torta je zakon...sjetila sam vas se dns ❤ Nas palcic je velik i jak 💪
Mikio moje saucesce. 🙏
DeeDee nek je doslo vrijeme da i ti moraš trcati za malom 😜
.
Ha vjezbanje 🤣 Idemo izabrati program i idemo sve skupa ga drzati haha Jedino tako bi ga se mozda drzala, da imam jos nekog,inace bi vjezbala 3 dana i odustala..snaga volje 😆🙄
Grizli pas mi je u stanu, manijakalno pušta dlaku, a ako se počeše (što je svake faking 3 minute) izgleda kao da nije usisano danima 😅😅😅
Ujutro usisam cijeli stan a onda još ovisno o tome di je Kira dnevni/blagovaonu/kuhinju koliko puta treba.
Petra bit će to sve ok 😘 🥃
[/url
Mikio, moja sućut..
Valkris, nadam se da će biti šećer ok.. 🤞
Petra, držite se 😉
Losa, ne budi tužna, to je očito tako trebalo biti da bi sada imala svoje savrsenstvo❤️
Annika, totalno te shvaćam, nama se na tamnom dijelu poda vidi svaka dlaka i svako zrno prašine, a na svijetlom dijelu se ne vidi, pa zato beba uvijek nešto pronađe za sebe😂uglavnom.. Nikako ne valja 🤭
Nest sam zaboravila.. Al. Jbg. Pozz svima 🙋🏼♀️
E, Zarice, da li imaš što za trbuh preporučiti, a da je stvarno učinkovito?
Kad smo kod vjezbi evo ja sam ovo nasla, al nisam jos pocela 🤭
https://mixer.hr/wellbeing/sportrekreacija/queen-fit-kako-eliminirati-naslage-oko-trbuha-nakon-poroda/?fbclid=IwAR2FQ2O7Mlxtnb8U3VyroI7iCjUWIfU0MzLBAfOvOqrRqVDrgek3t5rDB-Q
Sortiraj odgovore
Najstariji