ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    12. Studeni 2020. 00:33

Pametni vec spavaju i probudit ce se na vrijeme za Lidl🙄

beba2019
    12. Studeni 2020. 05:46

Zarica

Pametni vec spavaju i probudit ce se na vrijeme za Lidl🙄

Hahaaa,, ajmo,, buđenje i svi u Lidl😂

beba2019
    12. Studeni 2020. 06:35

Losa,, sretan rođendan malenom dječačicu, neka ga uvijek prate zdravlje i sreca❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lavica27
    12. Studeni 2020. 07:39

Pa sretan  rodjendanko velikom decku💕💕💕 🍾🎂ti si nas prvi ovdje nasekirao pošteno i očekujemo bar krisku torte svaka (gls-om,jer postom očito ne bi došlo do nas🤣🤣)

DeeDee
    12. Studeni 2020. 07:57

Dočekala me poruka od dečka jutros da je izveo kolege prije posla u Lidl i guralica hodalica kupljena, ponekad baš iznenadi 🤣❤️☺️
    Losa najsretniji prvi malenom borcu, a tebi skidam kapu za sve što si prošla 💪💪 sve naj naj naj najbolje 🎉

[/url

beba2019
    12. Studeni 2020. 08:14

DeeDee

Dočekala me poruka od dečka jutros da je izveo kolege prije posla u Lidl i guralica hodalica kupljena, ponekad baš iznenadi 🤣❤️☺️
    Losa najsretniji prvi malenom borcu, a tebi skidam kapu za sve što si prošla 💪💪 sve naj naj naj najbolje 🎉

Dečko😂.. Ja sam prvih 7 godina braka govorila dečko za supruga, dan danas kažem dečko, ali me uvijek svi ispravljaju🤭, pa mi je baš simpa kad to pročitam🤭

E, a ovaj mob...kad ne treba ispraviti, ispravlja me, a kad treba, neće 😂
    Losa, lijepo se provedite danas, javi sutra jel papao torticu🥰

DeeDee
    12. Studeni 2020. 08:19

Beba a pa kad mi je dečko 😂😂😂
    Baš me nedavno šogi zajebavala šta ću ga i s 60 predstavljat kao dečka ako se ne oženimo, rekoh ne, govorit ću ovo je moj životni partner 🤭💪😂

[/url

Grizli
    12. Studeni 2020. 08:48

Helouuu... 
    Eee pa da vam se i "pohvalim" da sam sinoc skoro se ugusila. Mogu samo zahvaliti Bogu sta mm nije otisao na trening igrom slucaja. Stavila M spavat i isla jest bademe. Neznam kako al jednog nisam sazvakala nego udahnula cijelog. Otrcala u wc kasljat da ne probudim M, al kad sam nakon minute shvatila da ne mogu ispljunut i da ne mogu ni udahnut, istrcala van, masem muzu, on nije odmah skuzio da se gustim nego je mislio da imam napad astme i nosi mi lijek i vodu. I ja mislim zadnji sekund skuzi i prebaci me preko ruke jedne i poceo mlatit drugom mi po leđima. Ispao badem, kasljala i hvatala zrak jos nekih 10 min poslije da je mislio hitnu vec zvat. Sve me pluca i leđa bole danas. Uglavnom uzasan osjecaj i nikad nisam mislila da cu biti sretna jer me muz namlatio posteno.
    Ifkaminja ooo i mene su emocije prale par dana full. Nadam se da ce ti stvari ipak stici. Meni je tako pisalo 4 tjedna za jednu stvar i ja sam trazila povrat novaca jer je kasnila isporuka 2 tjedna. Doduse s wish-a naruceno. I vratili mi novce. Paket je stigao nakon 8 tjedana i kontaktirala wish da kao naplate opet al su odgovorili da je iznos refundiran jer sam morala dobiti paket kako su naveli. Tako da ako ne stigen probaj bas novce traziti natrag.
    Beba puze moja na sve 4 vec neko vrijeme al sad tek ulovila snimak koji poslala svekrvi jer je tvrdila da nece nikad.
    Losa sreeeetaaaan rođendan malom Losicu! 😘😘😘 Nek je zdrav i vesel cijeli zivot! I da ga mama i tata sto duze gnjave.
    Umrla za prosinac i kondome... 🤣 Meni uz siječanj i svibanj najdrazi mjesec prosinac. To su mi 3 najbolja mjeseca u godini. 
    Mm morao vaditi krv jutro pa nakon toga put Lidla, jos ga nema 🤔🤔🤔 otisao u 7.

DeeDee
    12. Studeni 2020. 09:14

Bože Mikio, ja si nekako uvijek zamišljam da tako samo Ameri na black Friday 🤨🤨🤨
    Ajme Grizli naježila sam se, užas. 
    Bar te namlatio kažeš kako treba 😂😂😂

[/url

Lavica27
    12. Studeni 2020. 09:20

Ja skroz zaboravila na to u lidlu🤦‍♀️ Ok, budemo nekad danas otisli pogledat🙈
    .
    Sad sa zakašnjenjem... realno, djeca vam se bacaju oko torte al njih zanima samo gurnut prste (i sa 1 i sa 5 god),poklat se tko će prvi ugasiti sve svijecice i promrljat po tanjuru. Nikad nisam vidjela nikoga da je ticino osim mog muža kojem je to jako fino🤢
     .
    Zarice pretpostavljam da je i tvoj hipoton u trupu? Ako je i sjedi pogrbljeno mislim da mu škakljanje po leđima nece pomoći jer oni trebaju ojačati mišiće trbuha vjezbama da bi se mogli ispraviti. Npr moj je bio sa 6-7mj presavijen ko kifla kad bi se posjeo. Drvimo 4x mjesecno po vjezbicama većinom za trbuscic i sjedi lijepo ispravno unazad mj i pol. Nisam stručnjak naravno ali mi nekako to škakljanje nema smisla kod "mekane" djece. Sto se tiče nervoze,"kasno" je počeo vježbati,u toj dobi oni imaju izrazenz svoju volju i kreću se i sad neka teta dodje i maltretira ih u mjestu...kad krenu ranije uglavnom se naviknuti iako 50% djece (iz mog viđenja na vjezbama) uglavnom urla kad ih se vježba. 
    .
    Beba ali kiddy sjedalice su uvijek jako dobre na ADAC-u? I nisu baš jeftine ako se ne varam. Vjerojatno imaju taj naslon kao naša Cybex m pallas fix za malu🤔
    .
    Kad sam kci rodila nisam bila uopće sentimentalna,al brate sad nakon njega...nekako sam si pravdala da me cijela situacija s njim uzdrmala pa sam "naceta" al lakše mi je kad vidim da nas ima🤭
    .
    Grizli neka si ti nama živa! De pojedi kolac navecer ko normalni ljudi,opasnost od gašenja je minimalna!
    .
    E da orašasto,ja vam to s kceri nisam nis uvodila. Nakon godine i nešto je probala smokice,to je bila prođa za kikiriki. Lješnjake u nečemu, ne sjećam se,nije bilo reakcije,računala sam to je to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.