ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    11. Studeni 2020. 09:20

Uf red fox dobro da sinoc nisam procitala tvoj post jer bi vec bila na hitnoj panicno. Danas bolje al me ave trbuh boli. Ne kuzim nikad me ovulacije nisu bolile osom kad sam se bockala injekcijama pa imala 12 folikula istovremeno.
    M opet odbija kasicu sa ad. Znaci ja nemam nista sto ona hoce za veceru jesti osim cistog jogurta grckog a to joj premalo jer se budi 2 puta za cicati. Prekjucer pojela kasicu sta je Lavica predlozila jucer ni cut d ju jede nakon 3 izbora prije toga. Pojede zlicu zatvori usta i ne bi ih vise otvorila za nista. Dam jogurt jede, stavim joj zitarice unutra nece, izvadim drugi stavim keks nece, samo cisti jogurt.
    Losa bome ti je malac jak kad uspije ono bacit na sebe. Za rockas nadam se da cete ipak uspjet organizirat se s proslavom. Za sjedalicu ja opcenito kad me netko na nesto nagovara onda bas ro ne zelim uzet jer uvijek sumnjam,btw cesto mi se sumnja pokazala tocnom. 
    Stiglo mi platno za M rođendan ono na slonica. Bas je lijepo. Jedva cekam. Mislim da ce to visit u stanu nam cjeli 1 mjesec. 
    Ako niste vidjela c&a za vikend 13-15.11 ima 25% na sve popust. 
    Moram se pohvalit negdje pa cu vama, makar nevezano za temu i nitko ne dozivi, al sama sam doma pa nemam s kim podijeliti, a M vice samo mamamammama... Upravo dobila obavijest da mi je prosla prijava i da su nam odobrena sredstva na natjecaju EUfondova za ogromnu investiciju. Prvi put da sam prijavu same slagale sestra i ja papire bez onih agencija koje to rade. Jako sam si ponosna sada. 

DeeDee
    11. Studeni 2020. 09:47

Bravo Grizli 💪💪💪

[/url

Grizli
    11. Studeni 2020. 10:13

Hvala cure... 
    Imate katalog taj sa igrackama od plodina tj apsolutno sve kataloge na app Promotheus. Ja papirnate verzije kataloga nikad nemam.bas ga listala

mrgud_zg
    11. Studeni 2020. 10:17

Bravo grizli 💪
    Ja pak mislim da se moj prejede navecer, cesto se nakon sat-dva probudi i tek kad ga malo nosim podrigne kak spada, a budi se stalno 😫. On fkt sve ocito prozivljava kroz noc i to je cendranje svakih sat vremena, sjedi pa place pa ga moras mazit 🙄 od sinoc pokusava hodat po novom 🙈
    Joj ja jos nisam za rockas narucila, svaki dan kao evo sutra cu i prolete dani 🤦‍♀️ 

Grizli
    11. Studeni 2020. 11:05

MaRe
    11. Studeni 2020. 11:06

Grizli bravo 
    .
    Moj je za doručak dobio palačinkice od griza i gotovu kašicu od jabuke i jagode da umače :) Dobre sam volje pa sam mu dala da sam jede hahaha Bio je presmiješan, pokazala sam mu kak da umače komadiće u kašicu al bi on prvo umočio prste pa uzeo komadić i tak u usta 
    .
    Vidim u Kauflandu će biti sintisajzer za 99kn i izgleda fora...ima opciju i snimanja.

MaRe
    11. Studeni 2020. 11:07

Grizli

Grizli
    11. Studeni 2020. 11:09

Morala sam ovo zaljepiti umrla sam od smjeha... 
    Mikio moguce da tvoja N i mrgud tako to prozivljavaju, M je isto jedno vrijeme tako onda kad nesto ppstigne se malo primiri par dana al onda smisli novu stvar koju testira i tako...
    M je u stanju prestojati po 10 min. Stavim ju u vrtic dok objesim robu recimo i ona cijelo vrijeme prestoji drzi se sad samo jednom rukom a drugom mlati okolo, plese, baca loptice pokusava ugurat loptice u razmak između precki... 

Macutica
    11. Studeni 2020. 11:41

Bok cure,
    Grizli prejakooo
    Mikio ja uzmem Lidlove kasice onako u vrecici, ima vise vrsta mixeva, tako sam uvela jagodu, malinu i malo egzotike tipa mango 😉 A i dajem ih inace uz ovo ostalo voce (banana, jabuka, kruska..)

Macutica
    11. Studeni 2020. 11:48

LoSa

Mi smo bili u baby centru i zena nas nagovarala na ovaj ashttps://www.magicbaby.hr/joie-autosjedalica-every-stage-fix-signature-noir.html?utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products&utm_content=pp_1
    Jel netko ima slican? Ja sam vrc luda od trazenja as-a. Cijenovno od 0-36 kg su svi oko 2000 kn, plus minus kojih 100 kn.

Mi smo uzeli ovakvu, cini mi se slicno, a dosta je povoljnija, prezadovoljni:
    http://chipolino.com/en/product/240-car-seat-with-isofix-techno-360

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.