ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    19. Siječanj 2021. 22:23

Jooj, mislim da nebi trebala stat cirkulacija Nije poza onda dobra.
    DeeDee, bas sam htjela spomenut te cizme. Ako postoji nesto ko uggsice za bebe to ce ti rijesit problem. To je stvarno ko da nosis radijatore na nogama. Tako su mi bar opisali svi koji ih nose
    Za cicanje, kolko su mene upucivali, nebi trebalo izdajat jer to potice novo mlijeko. Osim ako se bas prepune onda izdajat, al ne do kraja vec samo da si olaksas. Ja nisam zasad imala nikakvih problema sa smanjivanjem podoja tako da nisam nista ni poduzimala osim ukidala ih postepeno. A kad smo ukidali nocne podoje nismo nista nudili u zamjenu vec je mm uskakao s umirivanjem dok bi ja izasla iz sobe. Al svega par puta smo to morali. Brzo se odvikao malac. Jedino smo podebljali veceru da budemo ziher da nije gladan. 
    Mikio, ako ju je mucio svrbez i prije mozda sad napokon odahne pa krene i spavat ko beba :) 
    Beba, sanjala sam te nocas. Upravo sam se sjetila kad sam spomenula bebu dvije recenice iznad :) Ne mogu se sjetit sto, al bila si nesto ljuta jer nismo nesto odradili kako treba s malim Ili si nam drzala lekciju kako treba nesto napraviti. Nekak mi zvoni na je imalo veze s papucama u vrticu ili tako nesto Znam da mi je bilo smijesno kad sam se probudila s tom slikom ujutro, al mi onako isparilo kako to bude sa snovima. 

• Zarica
    19. Siječanj 2021. 22:42

Cure jeste vi uvodile sjemenke? Mi ih jedemo svaki dan i tek nam se sad upalila lampica da bi mogli i malom ubacit u dorucak... i citam bas da je pozeljno. Mislim na suncokretove, lanene, chia itd. 

DeeSB
    19. Siječanj 2021. 23:30

Grizli imamo dobru dr, vidi da dobro napreduje pa ne pravi probleme oko tako nekih stvari. Kad sam joj rekla da jede svasta samo je odg "vidi se" 🤣🤣 Malo je okruglasta i ima jake ruke...i nogice...i velike obrascice 😂😂😂 
    I da, zaboravila sma ti pohvaliti kucicu, odlicna je...svaka ti cast!
    -
    Damnarexx imala je 3900 g kad se rodila, finu kilazu ima...posebno za nosanje. Jedva cekam da jos malo stabilnije hoda pa da je ne moram stalno nosati. 
    Sad si me sjetila...gledam ja neki dan slike i naletim na prvi video kad sam rodila koji je mm poslao svojima i mojima, braci i sestrama, i na njemu se cuje samo kako govorim "mislila sam da nikad nece izaci" 🙈😂😂😂😂😂

L 💛

Valkris
    20. Siječanj 2021. 08:55

Jutro.. 
    Evo i mene, dobro sam ☺️
    Sretni rođendani klincima Mare i DeeSb, Petra sretan rođendan i ulazak u 40e 🥂
    Damnarexx, imam poveci trbuscic hehe ipak sam negdje 5 mj trudna 🙈 i na onaj postojeći je dosao novi.. 
    Razumijem te za trudnicki kasasti mozak 🥴 Jos pokusavam nesto za faks riješiti (upisala jos jedan faks pa ga odmrzla ove godine) i vidim da mi toliko fale rijeci. Ne znam se izrazavati vise 🙈 em zbog mozga em jer pričam s bebom vecinu dana 😆😆 ici ce to opet na zamrzavanje dok se ne dobijem hehe
    .. 
    Cestitke na zubicima i poluzubicima, L dobio dvije dvojke i rastu i donje rekla bih jer isto ima vristece noci 🥴

DeeDee
    20. Siječanj 2021. 09:01

Mikio mislim da je M položaj bitan do kraja nošenja ali nemoj me 100% uzimati za riječ.. zarice krivo sam se izrazila, nisam mislila da im se zaustavi cirkulacija zbog položaja nego zato što su nepomični a nisu zaštićeni kao u zimskoj vreći pa mi je nekako logično da se ne zadržava toplina. Iako bi to voljela spriječiti jel..mogla bi do h&m-a po broj veće i bok. U biti, podsjetio me dečko da smo naslijedili i neke baš uggsice ali mislim da su velike, moram ih iskopati iz ormara..
    Valkris i damnarexx, divim se, moj mozak je kaša i bez nove trudnoće..sretno cure ☺️

[/url

beba2025❤
    20. Siječanj 2021. 09:34

DeeSb, 🤞da prodje bez nuspojava 💜jesi joj pocela plesti pletenice? 😄🥰
    Mikio, mi smo 10 godina bili u stanu, relativno velikom, ali otkad smo u kući, preporodila sam se.. Meni nije teže održavanje kuće od stana, jer u kuci ima vise prostora i sve je nekako na svom mjestu, pa samim time je urednije.. U stanu sam uvijek prebacivala iz supljeg u prazno🤣🤣,terasa je oaza mira☺️..
    Mozda ces zavoljeti vrtlarenje, nisam nibja to prije voljela, a sad je kuca sva u cvijeću, a kad uberes prvi put nesto sto si zasadila, poput rajcice🤩uvijek ces htjeti imati svoje.. bar sam ja tako..
    Drzim🤞da nadjete super kuću koja vam odgovara☺️
    Nadam se da je N bolje💜

PetraB
    20. Siječanj 2021. 09:38

Jutrooo... 
    O da mikio za dosadu ne znam vec duze vrijeme 🙈... Sad ce J u vrtic sljedeci tjedan, pa kad M krene u skolu napokon... Moooozdaaaa onda uhvatim 10 min dosade 😅...
    ZID SRUSEN 🎉🎉🎉... Do ponoci smo cistili, ne znam za sebe... Divim se dragom sto se uspio dic za posao. Ja sam bila tak zivcana kad je Bruno poceo cvilit 🤣... Al bio je brz sva sreca sa obavljanjem nuzde. Onda ga je M izvela na malo duze kad se ustala. 😊
    Ni za nosiljku ni za dojenje nemam savnet na zalost. Al nekak Grizli mislim da ako je to par kapljica nema smisla izdajati. Ja nisam. Cim nisam izdajalicom niti rucno mogla izdojiti, prestala sam.
    Damnarexx, Valkris jos jednom, moj naklon... Jos Valkris i faks odmrznula, bravo!!!
    Mikio da, da... Fenistil ih hoce tako uspavati. No moje je samo na pocetku. Nakon par puta koristenja vise nije.
    I cure, cim se moji ustabile sa skolom i vrticem a bude lijepo vrijeme stizem u Zg na setnju, ljubomorna sam 🤣 To sam vec htjela par puta napisat pa nikako.
    DeeDee na ljeto stizem i tebi da ti donesem pra i pelinkovac 😛😛😛😛

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    20. Siječanj 2021. 09:39

*pravi je trebalo pisat 🙈

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    20. Siječanj 2021. 09:43

Saljem u dijelovima, jer sam sinoc natipkala sve i slučajno vratila str. natrag🙄🙄
    Grizli, Anikka ce sigurno znati bolje i vise.., ali sto se tice toga sto su ti nejednake dojke, to ce se vrlo brzo izjednaciti.. Moja je isto zadnjih par mjeseci sisala samo iz lijeve, pa je velika razlika bila, ali evo mjesec dana nakon, sv3 je ok..
    Masaže sa kremom puno pomognu, grudi budu opet pune, vrati se elastičnost i mekoca koze.. 
    Moja je sama od sebe prestajala polako sisati, tako da se mlijeko postepeno samo smanjilo i nestalo, nisam izdajala nego sam ju dojila sve dok je bilo imalo.. 
    AD bih joj ja na tvom mjestu nudila, ako se budi noću, sve i ako nije gladna, mozda je zedna.. 
    Moja je na početku pila cesce pomalo i budila se svakih sat, a sad nakon mjesec dana sto ne sisa, popije AD jednom preko noći, a nekad ni to.. 
    Uglavnom, pratit ces ju, kako ce ona htjeti, najbolje ce ti ona dati do znanja sto zeli i koliko 💜
    DeeDee, čestitke na zubicu🤭🤭moja isto ima sada 6 zubi😄😄

DeeDee
    20. Siječanj 2021. 09:55

Petra uvijek si dobrodošla i jako ti se veselim ali nemoj mi te gluposti pisat, a još manje nosit 🤢🤢
    Imam u konobi jedan taj skriven da netko ne vidi, bio je u stanu od nonića ostao, valjda dobili na poklon pa sam ga prebacila dolje jer koliko god je fuj ne smijem bogohulit i bacati alkohol 🤭🤭🤭
    Uglavnom držati ćemo se svaka svoje boce i mir kući ovoj 😂😂😂❤️

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.