Joj mikio, a bas mi je zao. Jadnicak mali :( mogu mislit kako svrbi. A bit ce bolje sada nakon doktora. Mozda je stvarno oduvijek malo osjetljiva pa je zato lose spavala i prije kako je i Grizli komentirala...
Mi evo sad s vjezbica dosli, prvi put smo vjezbali hodanje :) Pokazala terapeutici te pelice iz Bajke. I ja sam ih narucila, a cinilo mi se da su mu malo vece (pol cm sam krivo izmjerila) pa je rekla da nema veze kod tih koji imitiraju bosu nogu dokle god mu ne smeta. Njemu je super hodati u njima, a i ona veli da su joj skroz fora :D
Lorena, meni je stvarno glupo da te dr ne zeli primiti pa kakav god da je razlog. To mi se ne cini u redu i ja bi trazila drugu doktoricu, ako bi to bilo moguce.
Ajoj Mikio, dobro da si je išla skinuti 😩😩😩
Sirotica, nadam se da će brzo proći, da ćete otkriti točan uzrok i da se neće ponavljati 🤞
[/url
Mikio joj bas mi je jako žao zbog reakcije 😔😔 Nadam se da bude brzo bolje!
Losa ja sam mislila da guraju danas soju doslovce u sve😮
Lorena da te utješim, moj na dodir na ledjims hropce valjda...oduvijek,sad jače kad se od 11.mj muci s prehladom. Vec sam 3 pedijatra izmaltretirala da ga poslušajte ali svi su mi rekli isto-5o nije "ono "hroptanje,to je višak slajma "povrsinski"koji oni iskaslju. Problematično je kad im zvižde pluca pri disanju(sto mi cujemo) i tad je za ventolin uglavnom,i to kad im se spusti na pluca uglavnom mi ne čujemo vec oni stetoskopom. Tvoj T je vjerojatno osjetljiviji kao i moj N. Pretpostavljam da je u pitanju neka virusna infekcija gornjih dišnih puteva, temperaturom se izborio. Da je bakterijski vjerojatno (nagadjam) ne bi uspjeli riješiti temperaturu. Problem tvoje pedijatrice je sto nema takta da ti to objasni. Realno,možete napraviti još krvnu sliku i inzistirati na brisu nosa da se eventualno neka bakterija nije nakacila pa taj nos stalno iznova radi probleme. Ako ne uspiješ s njom riješiti da ti da uputnice,otidji negdje privatno.
.
Zube cetkamo svaku večer četkicom i vodom i obozava to.
E inda,bili smo danas na razgovoru u vrticu s defektologom. N,ljubi ga majka,je bio za poželjeti. Brbljao sto na sat,njoj se smijao i penjao se po njoj da ga uzme u ruke🙈,slagao kartice i piramide 😅🤣. Na kraju je rekla da motoricki nema zamjerke,da ga je promatrala kako koristi obje ruke i ustaje i spušta se i da je primjereno dobi,da mora pohvaliti socijalne vještine i njegovu otvorenost i brbljanje jer imaju sve više djece koja zaostaju u razvoju. I da ne sumnja da će se odlicno prilagoditi. Pitala me samo da li imamo neku terapiju za respiratorne smetnje koje tete moraju davati i da li mora na povišenom spavati tako da je sve super proslo. Privikavanje krece zadnji tjedan ožujka:)
Bas sam hepi!
E inda,bili smo danas na razgovoru u vrticu s defektologom. N,ljubi ga majka,je bio za poželjeti. Brbljao sto na sat,njoj se smijao i penjao se po njoj da ga uzme u ruke🙈,slagao kartice i piramide 😅🤣. Na kraju je rekla da motoricki nema zamjerke,da ga je promatrala kako koristi obje ruke i ustaje i spušta se i da je primjereno dobi,da mora pohvaliti socijalne vještine i njegovu otvorenost i brbljanje jer imaju sve više djece koja zaostaju u razvoju. I da ne sumnja da će se odlicno prilagoditi. Pitala me samo da li imamo neku terapiju za respiratorne smetnje koje tete moraju davati i da li mora na povišenom spavati tako da je sve super proslo. Privikavanje krece zadnji tjedan ožujka:)
Bas sam hepi!
Bravoooo N 🥳🥳🥳🥳
Super!
[/url
A jbm mikio bas mi je zao... Glavno da joj sad fenistil pomogne kad kortic popusti i da sto prije pronadjete uzrok. 🤗❤️
Lorena, Lavica je to super objasnila. Kod njih ti se to "hroptanje" cuje zato sto su mali i nemaju potkoznog masnog tkiva koje u jednu ruku djeluje kao "zvucna izolacija" 😅. Ali zvizdanje je to koje je opasno i koje znaci da je upala zahvatila donje disne puteve te je kapacitet pluca smanjen. Ja sam uvijek sa stetoskopom oko svojih kad krenu kasljat pa uspijem razluciti sama sto je za dr a sto nije. No moja dr zna sto sam po struci pa eto, tako funkcioniramo... Ova tvoja ped je neozbiljna jer svatko drugacije percipira djetetove poteskoce i ona samo na temelju vaseg telefonskog razgovora NE SMIJE donijeti zakljucak treba li ili ne poslusati dijete. Drzim fige da sve sto brze prodje. 😘
url=https://lilypie.com][/url
Bas sam hepi!
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Mamin sarmer!!! Bravo!! 😊
url=https://lilypie.com][/url
Mikio drzim 🤞🤞 da sto prije prode maloj misici i da otkrijete uzrok...a valjda je soja tako...
Lavice bravo za malog lavica....prva beba u vrticu sa foruma jel??🙂🙂🙂
Mikio baš mi je žao.. kud još i to na onaj ad.. Bitno da ju ne svrbi. Vjerujem da joj svejedno nije ugodno, a možeš misliti koliko je nju izmučilo kad je tak odspavala.. mišica mala ❤️
Petra sretan ti rođendan! Par dana si mlađa od mene 😁 A Bruno je bonbon, ljubomorna sam🥰 😂 i ime je 🔝 Ja učim U da prvo progovori dedi da hoće vavu 😂 Ja ga nagovaram već godinama, ali ga je užasno pogodilo kad smo moje L&D morali uspavati (u razmaku 1,5 god). Ja ga nikad, osim tad, nisam vidjela da plače. Sad ima izgovor da neće psa jer ne može nigdje otići. Da se razmemo, korona mu je izgovor da nigdje nejde, niti je i prije išal. Na more? Max 3 dana. 🙄 A prije su mu L&D bili izgovor da ode doma 😂 Meni neće popustit, ali unuci valjda hoće 😁
Grizli svaka čast! Izgleda puuuuno bolje nego da si kupila! 💪 Genijalno!
Lavice. Kaj da ti velim. To si ti namjerno na prvom razgovoru prezentirala sve, tak da ti defektologica s pravom nahvali dijete 🤭 Bravo za N!
DeeSB sretan rođendan! 🎂
Moja zamjena za porodiljni se više nije pojavila na poslu. Zbrisala je unutar 2 minute kad sam ja došla. Znači, 4 dana su mi trebala da nađem sve greške i ispravim, a govorim samo o 12.mjesecu. Ostalo neću ni čačkat za greške. Samo da velim da cca 3600 dokumenata nije scanirala. Znači niš od kad sam ja otišla. A zadatak joj je bio knjižiti i scanirati račune. Ugl. Ne znam di je našla posao, od danas radi drugdje, ali žalim ih iz dna duše. Ne mogu vjerovati koliko sam pogriješila u procjeni. Razočarana sam totalno.
A dijete mi fali, to je užas. Znači odem oko 6 i 20 od doma, i dođem oko 4. Suze mi idu svaki dan kad dođem doma i vidim ju..
Tak. Da se i ja pojadam kad nemam za kaj drugo 🤭
Hvala na slušanju.😂
E, da. I htjela bi kupiti auto. Našla jedan kaj mi se sviđa, Ecosport. Pa išla gledat dalje kaj ima u tom rangu i zakomplicirala sam si život 🙄😂
Ajme mikio jadna N... Nadam se da je bolje! Mislim da se danas soja nalazi u dosta stvari al u malim kolicinama a ti si ocito imala neku bombasticnu kombinaciju. Plus ljudi mogu imati reakciju jaku samo ako im se poklopi neka kombinacija.
Ifkaminja a joooj mogu mislit kako ti fali malena. Dosta je to sati odvojenosti. 😏 Dam se kladiti da si nasla jos najmanje 5 auti koji ti se sviđaju 😂...
Red kako je proslo kod bake cuvanje?
Lavice he he mali sarmer... Super samo kad je sve proslo tip top...
Sortiraj odgovore
Najstariji