U zaostatku sam jedno 20-ak stranica. Ali da se javim da je sve ok. Kao sto je Petra napisala, stalno trese, ali sad stvarno vise i ne reagiram. I jadna tvoja djecica. Nadam se da ce ici na bolje
Idem sada citati zaostatke. Malac taman zaspao, ah. E da,Petra, mi smo 3 km od centra Petrinje, u smjeru prema Sk.
Mrgud, kao sto je Petra rekla, bez isprika molim. Svi mi imamo svoje probleme, i tu smo si podrska.
Lavice ova ljulja mi se cini bas zgodna, moj se obozava ljuljat. A to se onda utipla u stok ili?
Sas mi sinulo da mozda za ljulju vec pise, pa onda zanemarite taj dio. Procitat cu u zaostacima.
DeeSB sretan rođendan...
Mare pogledaj sastav 2 i 3 mozda stvarno im nesto sto mu ne pase ili jednostavno se potrefilo. Kravlje sam ja ponudila M al ga je odbila, dok u kasicama ga pojede bez problema. Jesi mu uvela ga?
Anna drzite se! Vi ste onda bas bas blizu. 😱
DeeSB sretan ročkas 🥳🥳🥳
Grizli jesam odavno, njega je prihvatio i u kašici i s palentom itd. Sinoć i jutros sam mu dala u bocu, jutros sam mu ubacila 2-3 žličice čokolina unutra i dns je zasad barem mir a jučer ujutro kako je popio bocu AD-a tako je bila eksplozija u peleni...a još neki dan kad sam mu prvi put dala 3 je muž rekao da mu možda to smeta. Baš ćću kutiju pogledati..
DeeSb, sretan rođendan maloj čupavici 🥰🥳❤
Grizli, ja svom jucer dala k. mlijeko na bocicu da vidim prolazi li, nece ni to. A isto ga jede u hrani normalno 😏. Znaci nista na bocicu nece. Danas cu mu probati u casi dati malo.
Mare, ja stvarno ne znam, moj ne bi ad popio da nema nist drugo u kuci 🙄
Deesb sretan rooockas 🥳🥳🥳🥳
E cure, jel ima negdje neki okviran plan porcija/kolicina za obroke sad kak su veci? Vidla sam ono i grupi kasice al to po porcijama mi je tak nekak zbrckano napisano 🙈.. moj bi recimo mogo mesa pojest pol kile svaki obrok al logicno da mu nedam 😂
Mare 🤞 da se 💩 cim prije unormali 😉
DeeSB sretan rofdjoš ljepotici🎉
Petra sretan ulazak u klub zlatnih 40-ih, i ja ne znam zar si ti sumnjala koliko si psihički jaka? Žena zmaj♥️
Mrgud mesa bi trebao na dan koliki mu je i dlan- nekih 30 gr bi to bilo. I tri-četiri puta tjedno, ostalo riba i jaje ili quinoa
[iimg]
Hvala cure na cestitkama!!😘😘 Mi smo se malo samo sredile za fotkanje, danas smo kod mojih pa ce doci i svekrva a slavit cemo rodjendan kad mm dodje s terena...
-
Petra sretan rodjendan s malim zakasnjenjem!!! 🎉🎂🎁😘
L 💛
Losa bome bas pojede😅😅...ja mislila moja puno pojede...jel ovo drvena zlicica di si kupila to...kako si pocela davat ove komaduce za rucak...ajmo malo savjeta😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji