ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    16. Siječanj 2021. 23:48

U zaostatku sam jedno 20-ak stranica. Ali da se javim da je sve ok. Kao sto je Petra napisala, stalno trese, ali sad stvarno vise i ne reagiram. I jadna tvoja djecica. Nadam se da ce ici na bolje
     Idem sada citati zaostatke. Malac taman zaspao, ah. E da,Petra, mi smo 3 km od centra Petrinje,  u smjeru prema Sk.
    Mrgud, kao sto je Petra rekla, bez isprika molim. Svi mi imamo svoje probleme, i tu smo si podrska.
    Lavice ova ljulja mi se cini bas zgodna, moj se obozava ljuljat. A to se onda utipla u stok ili?

• AnnA
    16. Siječanj 2021. 23:49

Sas mi sinulo da mozda za ljulju vec pise, pa onda zanemarite taj dio. Procitat cu u zaostacima.

Grizli
    17. Siječanj 2021. 08:57

DeeSB sretan rođendan...
    Mare pogledaj sastav 2 i 3 mozda stvarno im nesto sto mu ne pase ili jednostavno se potrefilo. Kravlje sam ja ponudila M al ga je odbila, dok u kasicama ga pojede bez problema. Jesi mu uvela ga?
    Anna drzite se! Vi ste onda bas bas blizu. 😱

MaRe
    17. Siječanj 2021. 11:27

DeeSB sretan ročkas 🥳🥳🥳
    Grizli jesam odavno, njega je prihvatio i u kašici i s palentom itd. Sinoć i jutros sam mu dala u bocu, jutros sam mu ubacila 2-3 žličice čokolina unutra i dns je zasad barem mir a jučer ujutro kako je popio bocu AD-a tako je bila eksplozija u peleni...a još neki dan kad sam mu prvi put dala 3 je muž rekao da mu možda to smeta. Baš ćću kutiju pogledati..

Taani
    17. Siječanj 2021. 11:52

DeeSb, sretan rođendan maloj čupavici 🥰🥳❤
    Grizli, ja svom jucer dala k. mlijeko na bocicu da vidim prolazi li, nece ni to. A isto ga jede u hrani normalno 😏. Znaci nista na bocicu nece. Danas cu mu probati u casi dati malo.
    Mare, ja stvarno ne znam, moj ne bi ad popio da nema nist drugo u kuci 🙄

mrgud_zg
    17. Siječanj 2021. 13:33

Deesb sretan rooockas 🥳🥳🥳🥳
    E cure, jel ima negdje neki okviran plan porcija/kolicina za obroke sad kak su veci? Vidla sam ono i grupi kasice al to po porcijama mi je tak nekak zbrckano napisano 🙈.. moj bi recimo mogo mesa pojest pol kile svaki obrok al logicno da mu nedam 😂
    Mare 🤞 da se 💩 cim prije unormali 😉

annika
    17. Siječanj 2021. 13:48

DeeSB sretan rofdjoš ljepotici🎉
    Petra sretan ulazak u klub zlatnih 40-ih, i ja ne znam zar si ti sumnjala koliko si psihički jaka? Žena zmaj♥️
    Mrgud mesa bi trebao na dan koliki mu je i dlan- nekih 30 gr bi to bilo. I tri-četiri puta tjedno, ostalo riba i jaje ili quinoa

[iimg]

DeeSB
    17. Siječanj 2021. 14:13

Hvala cure na cestitkama!!😘😘 Mi smo se malo samo sredile za fotkanje, danas smo kod mojih pa ce doci i svekrva a slavit cemo rodjendan kad mm dodje s terena...
    -
    Petra sretan rodjendan s malim zakasnjenjem!!! 🎉🎂🎁😘

L 💛

• mom12
    17. Siječanj 2021. 15:19

Losa bome bas pojede😅😅...ja mislila moja puno pojede...jel ovo drvena zlicica di si kupila to...kako si pocela davat ove komaduce za rucak...ajmo malo savjeta😅😅

• mom12
    17. Siječanj 2021. 15:20

Jel jede zlicicom ili rukom..meni kao da je to sve jos predaleko😆😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.