pa Badel, sretan ti najsretniji 🥳🥳🥳🥳🥳
Ostani stabilna 💪😁🥃🥃🥃🥃
I super za napredak s U ❤️
[/url
pa Badel, sretan ti najsretniji 🥳🥳🥳🥳🥳
Ostani stabilna 💪😁🥃🥃🥃🥃
I super za napredak s U ❤️
Hvaaalaaaa ❤️
url=https://lilypie.com][/url
Petraa sretan rodendan..🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
E da tvoje curke imaju 10mj a moja da naglasim 13....😅😅😅
A jeste se raspisaleeeeee!
Petra sretan ti ulazak u novo desetljece🎉🎉🎉
Losa,doktorirala sam kisobran kolica. Pilot su za putovanja dušu dala! Ako sam ja prosla Istanbul, Rim i cinque Terre s njima,vjeruj da su za kocke. S druge strane,to nisu kolica za svaki dan. Meni su bas za putovanja.
Mikio,kuća definitivno.
Taani zao mi je jer se vraćaš *upcima.
Odjavio se i prijavim uskoro.🙈
Ta
Hvala mikio 😁
Razumljivo da vam je teška odluka.. sretno 🤞
Ne znam, mi uopće ne planiramo druga kolica, baš smo danas o tome pričali 🤷
.
Neki veći kvar je i bez struje smo od 19 i kažu u HEP-u još bar dva sata tako da sam živčana i smrznuta i osjećam da me neka prehlada lovi, odoh u krevet. Nadam se da se V neće budit dok ne dođe struja 🤞
[/url
Ajme ja misla da ce i za vikend bit zatisje a kad ono nikako doc do kraja 😁 mi imali radnu akciju, odlicili nekak na halo sredit prednje dvoriste, napravit parking za auto i prilaz, ukazala se neka prilika, al nebi mi bili mi da nismo skrtice odlucili malo usparat pa eto kopali danas frendovi 🙈😂😂 a necak i ja pripremali klopu i ostalo. Padam s nogu. Eto ti mikio kuca 😂 mi nismo sve napravili odjednom i sad svako tolko jos ovo i ono i nikad krajaaaa 😩 ako odemo drugi tjedan na kavu ispricam ti svoju perspektivu kuce 🙈
Petra zivila ti nama jos bar tolko i jos malo 🥳🥳🥳 i ja nazdravljam jednim badelovim u tvoje ime 😉🥃 svaka vama jos jednom cast kak sve to hendlate, i ti i klinci 💪
PetraB sretan rođendan 🍷bravo za J i tebe...
Mikio ja pobjegla iz kuce jer sam vise tip sa mi guzica vidi puta nego doma. Cak i sad bez obzira na M ja bi da mi full putujemo, al sigurna sam da dugorocno gledano je kuca bolja opcija od stana. Vise mi je to obiteljski, i dugotrajnije rijesenje. Renovacija moze biti super al i ne mora. Nama su u novogradnju stavili u kupaonu full lijepe plocice, i evo nakon 4 godina pocele su padat sa zidova jer su lose postavljene. Plus jos 101 mana sto je kasnije isplivalo, a novo je bilo sve. Nas frend kad je prvi put dosao odmah je uocio neke od nedostataka koje smo mu prvo rekli da je lud, a on je građevinar. Na kraju je bio u pravu i sad svake godine popravci neki. Tako da dobro bi bilo ako imate koga da se malo kuzi u građevinu da ode s vama u razgled.
Kisobran kolica jos uopce ne razmisljam o njima. Nama su maclaren daytripper dusu dala i mislim da kad prestane biti zadovoljna u njima da cemo uzet neka ono samo da imamo za rezervu. Osim ako bas ne preraste ova a bude se i dalje volila voziti.
DeeDee mi smo proslavili dns s roditeljima i poslije njih dosli kumovi a sutra ce nam dvoje prijatelja doci na kolace i to je to. Nista pretjerano a opet smo mu obiljezili taj prvi rockas kad je situacija takva kakva je. Umirem na opravdani sat za Mikio 🤣🤣🤣
Taani bas koma za posao al jos jedan primjer "welcome to Croatia"
Mikio pa super za kucu..a cuj ak je sreden suteren njega lijepo iznajmite i ne moras brinut kako ces kredit placati 😉 Al svakako doooobro pogledajte da nije sta zakamuflirano i neka njima i sto kupaca,tak smo i mi pozurili pa pristali na visu cijenu nego sto vrijedi samo da ju ne izgubimo.
Talia tako i moj zna lupat glavom o pod ko muslimani kad se mole 😂😂 a jednom me cak i ugrizao kad sam ga htjela maknuti da ne baci evo tv,tad sam viknula pa je ostao u soku i predomislio se za drugi put.
Ja sad ko Beba pisem u biljeske i kopiram 🤭🤭🤭 al kad sam vidjela 5 strana znala sam da neću nista zapamtit.I ovako sam sigurno nešto propustila al nakon par rum-cola tko bi zamjerio 🤣🤣
Petra sreeeeetan rođendan 🥳🥳🍺🍺🍺
.
Sta mislite dal im moze smetati trojka ad? Mi dosad bili na dvojci i kao uzela trojku da probamo i cini mi se da od nje ima proljev....sad mu navečer sam obicno kravlje mlijeko dala u boci a u pon cu opet kupit dvojku ili bi mu mogla kravlje davati? Il da ostanemo jos neko vrijeme na ad-u? Pitat cu to i u srijedu ped.na kontroli,nemam pojma sta radit.....
Sortiraj odgovore
Najstariji