Moja nema zubice al ipak jede smoki kruh keksice i tako neke gluposti...sta samo jedan dan si isjeckala i krenila davat.??
Zlucice hahahhaha...imam i ja te iz dm al mi se ucinila da je drvena😅😅😅😅
Hvala cure na cestitkama i svima na lijepim rijecima... Al znas kaj Annika ja ti uvijek preispitujem sebe i sve svoje odluke i postupke. Uvijek smatram da sam mogla bolje. Tako sada i u ovoj situaciji. Ja sam danima vrtila tih minutu/dvije koliko je cijeli taj sok trajao, u svojoj glavi i razmatrala razne scenarije. Jednostavno moj mozak tako funkcionira. Ovo je situacija koja je moju ovisnost o kontroli izbacila iz cipela, kako se kaze, i to je meni, kao osobi koja svaku situaciju mora do detalja unaprijed isplanirati, frustrirajuce. I to me nekako drzalo u zacaranom krugu posljednjih dana. Mogu meni svi sa strane govoriti da sam postupila ispravno no dok ja to sama ne zakljucim badava je. U mojoj glavi je jako sve komplicirano 😅... To je bio zakljucak i tamo pred 15-ak godina nakon autogenog treninga 🙈...
No dobro... Necemo vise o meni... 🤣
Anna drzi se, mislim na vas cesto ❤️
Iiiii.... Jucer, prekjucer, kad smo mom, ti i ja spominjale svoje krezubice? Jucer navecer napokon zavirim u usta curama iiiii... Vesni je probila donja jedinica 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉... Sad jos pol godine da izraste i to ce biti to 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Losa ova porcija bi i meni bila sasvim ok. 🤣 M neke stvari jede komadice, a neke nema sanse ako nisu izmiksane j kamuflirane sa 25 drugih kao recimo krumpir. A njoke jede bez problema, s time da nije onako velik njeni budu manji.
Petra bravo V za zubic... Sad još seka da slijedi primjer...
Moram se pohvaliti sto smo napravili nakon 7 dana rada svako njeno mikro dnevno spavanje. Danas je bilo finisiranje pa je otisla kod tete na cuvanje sama samcata 4h otisla s njima i mi ju idemo sad uzet. Jako me zanima reakcija kad dodje u sobu. Za rođendan unutra stize kuhinja, ispred tepih koji kupuje baka i jos neki detalji za sad nek se prvo navikne na svoju nastambicu. Nije savrsena al nemojmo se zavaravati nisam ni šilica ni gradevinar a ispalo sve kako treba za neke stvari sam i samu sebe iznenadila kako sam precizno izmjerila 🤪...
Losa tnx. Meni ovo na slikama izgleda malo vise nego velicina sake, al tolko i moj pojede pa onda ne brinem. Zadnjih par dana recimo manje, jutros je muz sav ushicen doso objavit da je izbio zub, skrpz je bijelo, al kad popipas ipak jos ima mesa preko 🤦♀️ Pa vjerujem da je to razlog, a i nekak blesavo ode kasnije spavat pa preskace jutarnju uzinu, al moj takve komade vec sigurno 3 mj ako ne i vise jede. Tako da definitivno zubi nisu preduvjet. Moj sad ima 3 a tak je jeo i samo s 1 zubom. A doslo nam je spontano. Nakon blendanja sam gnjecila vilicom, pa ostavljala malo komadice da vjezba pincetni hvat pa je vise htio jest sam nego da ga ja hranim i tak. Recimo kuhano meso kad kuham za juhu mu znam cijeli komad dat i u tom najvise uziva 😂 ja recimo nisam za bwl od pocetka, pogotovo ak se krece ranije, al spontano malo po malo. Oduzila sori 🙈
Grizli super izgleda 👌 sigurno ce M bit sva uzbudena. Mi prosli vikend samo izokrenulo dnevni pa je mrgud hodao 2 dana ko muha bez glave ukrug od uzbudenja 😁
Petre jeeeeeej 🥳🥳🥳 napokon zub 💪💪
Grizli super izgleda, svaka čast 💪
Čestitke na zubićima i skoro zubićima 😁
Moja je tek nedavno počela grickati flips, a kekse uglavnom siše, tu i tamo gricne 🤦pojede hrpu čega god ali uglavnom još uvijek prođem štapnim sve..mislim muffine, bananu, palačinke i slično jede komadiće ali povrće i meso joj moraju biti sitni a kako neće u jaslice me baš i ne brine, polako.. mi baš nemamo neka pravila ali ajmo reći da produži razmak između obroka keksicima ili bananom ponekad pa možemo to nazvat međuobrok 😁
[/url
Hej cure... Mi smo još uvijek bolesni, tj T, dr nas nije htjela primiti jer smo bili unazad mj dana već dva puta i rekla da je od suhog zraka i da si mi to izmišljamo da je dijete bolesno. Poludit ću više.. DeeBs sretan rođendan maloj čupavici! Petra žena zmaj, želim ti sretan rođendan od ❤️, da nam budeš jaka i dalje! Mikio ja sam cijeli život bila u stanu, zadnje 2 god kako smo u kući preporod, samo minus je čišćenje, al ja to za nekih sat i pol ako T nije kući riješim. Talia moj ima 6 zubića, jede kako kad, kad mu se nešto svidi jede sam,kad ne onda sve izdrobi i pobaca pa tu mi nastupamo. Losa tvoj bome lijepo jede! Dobro si ga naučila. Mom si ti rekla da se proljeva dok pije? Imam i ja takvog bisera. Dalje sam naravno zaboravila što ste pisale,moram opet kad zaspi pročitati.
Mikio moja nema međuobroke jer ako i pojede neato ta nece rucat ili vecerat makar to doalo 1.30h kasnije. Voce najkasnije joj dam oko 17,a ide spavat oko 20 zadnjih dana. U 19 joj je vecera. Narancu moze cijelu pojest jako ih voli al joj ne dam jer sam skuzila da onda jako podriguje pa se full budi. Između dorucka i rucka maximum su 2 spokija ili keksic. A vise dobije samo ako znam da nece rucat u uobicajeno vrijeme.
.
Hvala cure na pohvalama. Zbilja smo kucicu radili s gustom i srcem, al nisam mogla ni zamisliti tu kolicinu radosti, njen pogleda kad je to vidila. Pod je ljubila ispred kucice od srece, svu ju je pregledala, ispipala, uzela najdraze plisance i odnjela u nju i onda je dopuzala do mene digla se na nogice i bacila mi u zagrljaj. Jako emotivno mi je to bilo vidit jer takav sjaj u ocima je imala neopisivo. A prvo me rasplakalo kad sam dosla kod sestre po nju kad me vidila doslovno doletila do mene imala sam osjecaj da ne dodiruje pod koliko je brzo dosla i toliko se smijala i ushicena bila da je to bilo tako slatko.
.
Lorena a jadnicak, a dr je super. Jel ima temperaturu? Zao mi je da je bolestan.
Grizli bravo,uspjeli ste! Ajme kakvo zahvalno dijete!
Mi nemamo međuobroke. Ionako jede ko da nema sutra još i to🤦♀️
Lorena kako misliš bolesan? Ima temp? Ako je nos zacepljenost,curi, slajm, nema ti tu sto doktorica previše pomoći... imhaliranje 3x na dan fizioliska ili synomarin, kapi za nos 5 dana, usisavanje i čišćenje nosa i prozračivanja gdje spava. moj je sad tocno dva mjeseca u tom modu i nažalost to je tako,takva je sezona,on je osjetljiv. On je još pun slajma, pa se muci s kasljem, teškim,za to imamo flixotide.
Sortiraj odgovore
Najstariji