ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taani
    18. Siječanj 2021. 08:59

Lorena i mala, bas mi je zao da su bebaci tako jako prehlađeni dugo 😔 nadam se da ce brzo na bolje.
    Lavice, iskreno ne znam dal bih stavljala ikakvu zastitu, razmisljam o montessori tipu kreveta, madrac skoro na podu ili eventualno nisku ogradicu jednim dijelom da se zabija u nju kad se namjesta u snu, a ne spava bas mirno. Nisam pametna, svi savjeti dobrodosli 😀 ali on se na svako okretanje u kinderbetu probudi i nece spavati vise. U nasem krevetu ili na kutnoj, spava najnormalnije i s nama i bez nas. Mozda moja ideja nije rjesenje, ali moram nesto probati 😬.
    Talia, imala sam i ja takvu tortu 😅. Za bolove Lupocet sirup, ali samo kad je nuzno. Cepici uglavnom poslje cijepljenja. A zube peremo cetkicom i Elmax kaladontom od prvog zubica (tako mi je zubarka rekla). Kad smo kod tog, rekla mi je da ga dovedem oko prvog rođendana 🤔. 

Red Fox
    18. Siječanj 2021. 09:40

Mom za sad je ok jer radim skraceno, 5 sati, a trebala bi i od doma, a sad nemam kaj od doma kad sam tek dosla tak da mi je ovo dobro doslo. Tjedan mi je proletio i mogu reci da mi je cak i pasalo vratiti se na posao 😊
    Taani moja sestra je kupila taj krevet, onak izgleda ko kucica, meni se to cini super.
    A za zubice, nadam se da nisam samo ja lijena 🤦🏼‍♀️ Ja se uopce ne sjetim oprati mu zubice, morat cemo poceti nakon kupanja svaku vecer. Kad se sjetim mu operem, a zadnji put je uzeo cetkicu i grizao ju je i onda je bilo deranje kad sam mu uzela.
    Ne znam kak vasi, al moj se u zadnje vrijeme za sve dere i urla. Ne znam kaj ce biti u onoj terrible two fazi ak smo vec sad poceli 🤦🏼‍♀️

Taani
    18. Siječanj 2021. 10:02

Red, super za posao 🤗 Nadam se da ce i meni pasati povratak 🤞. Mi nekad zaboravimo, ali uglavnom operemo. Mene je cijelo zivot strah zubara jer su me vodili samo kad je zub pokvaren pa se nadam da ce njemu biti lakse neg meni 😊.
    A za urlanje 🙄 znaci otresa se doslovno kad ga pomaknem negdje. Naljuti se i pocrveni, strasno. Ali prodje ga odma 🤣. 

• mom12
    18. Siječanj 2021. 10:03

Mi jos ne peremo nista kad i nemamo sta...
    Cure kako se vi borite ako uopce vasi stavljaju u usta sta nadu na podu
    ..sad sam umrla skoro i jos se tresem nasla na podu nesto stavila u usta skoro se ugusila...pet puta sam je okrenula i jedva je to izletilo....i jos joj stavila lrst u usta da bar povrati al ni to nije....ugl ja cu dok ona naraste izludit...
    Ja jednostavno nemogu usisat koliko ona moze nesto iskopat...svaki dan usisavam i ona opet nade nesto...ja cu poludit

MaRe
    18. Siječanj 2021. 10:30

Mom moj isto non stop nešto nađe ili iskopa al ono sto nije hrana pljune...a sta cu...vadim mu van ili ak nađe mrvice pojede 🤣🤣 na bakterije se ne obazirem od kad je puzati poceo 🤣  Neki dan je nasao grasak sto mu pao od rucka,dignuo ga,stavio u usta i nije mu se svidio pa ga bacio na pod,onda gledao gledao,podignuo ga i odnio bacit u kos...ja sam samo sutila i promatrala ga da vidim sta ce 😁

DeeDee
    18. Siječanj 2021. 10:54

Opet nisam ništa popamtila jer čitam u prolazu i ne komentiram odmah..
    Svaki dan smo u šetnji pa makar 15 minuta oko kuće ako je baš odvratno vrijeme, ovako kad je lijepo sat i pol minimalno, vikendom znamo i par sati bit u šetnji. Kad smo već kod toga, jel su vašima hladna stopala kad ste dulje vani? Znači ja što god probam u najboljem slučaju su hladna, a često i užasno ledena. Jedino ako je u vreći od kolica je ok ali češto smo na nepristupačnom terenu pa je u nosiljci i tad mi je to baš problem 🤔
    . I da pokucam ona je bila ono u 9mjesecu par dana bolesna i to je to, neka tako i ostane 🤞
    .
    Temu pranja zubića sam baš htjela potegnuti, ja sam bila nadohudna sa četkanjem prva dva zubića ali sad mi više neda bi blizu ustima već dugo tako da sam i odustala, Red nisi jedina, moram se opet tome posvetiti i nać neki pristup koji funkcionira..
    .
    Za bol, nju muče samo zubi pa mazem dentinox po potrebi, paracetamol sirup ako vidim da je baš kritično ali to je stvarno rijetko

[/url

DeeDee
    18. Siječanj 2021. 10:56

Aha, ne skuplja niš s poda, tu. počela je doslovno zadnjih par dana ali za sad nije strašno :D 
    Ona oduvijek na šta god naleti samo čvrkne prstima da odleti dalje, presmiješno mi je to 

[/url

• mom12
    18. Siječanj 2021. 11:11

Otkad svojoj guram u usta prste da izbacim nezeljeni sadrzaj neda blizu ustima a kamoli da ce dat cetikicu😅😅

MaRe
    18. Siječanj 2021. 12:06

mom12

Otkad svojoj guram u usta prste da izbacim nezeljeni sadrzaj neda blizu ustima a kamoli da ce dat cetikicu😅😅

E da to sam htjela tam napisat pa zaboravila....ako vidim da sta stavi pa hocu izvadit onda ili proba gutnut ili mi pocne bjezati da mu ne uzmem....onda mi bolje ga sutke promatrati pa da sam pljune van.
    .
    Zube ne peremo jer nece zinut ni da ih vidim a kamoli da cetkam...al ga vodim sa sobom dok svoje perem pa nadam se da ce tak i on htjeti.

Lorena94
    18. Siječanj 2021. 13:09

Losa idemo svaki dan van, voli biti vani jer smo stalno bili na glasu ljetos. I m ni smeta suhi zrak zato sam kupila za svaku sobu el.ovlaživač zraka. Nama je to 3 dr u god dana da se promijenila na dječjem. Jutros gledala zuba nema na vidiku da bih temperaturu povezala sa time..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.