Jutrooo....bas neko zatisje...mi smo kupili froddo papucice kad je prohodala da se navikne u njima biti prije vrtica, ali mislim da ce joj biti male dok krene. 🙈
Bas joj gledam neke gleznjerice jer ima malo vislje cizme koje nisu bas za hodanje, ne cine mi se kao da dobro drze nogicu pa nam treba nesto stabilnije. Ove smo kupili da ima za kolica dok jos nije hodala.
I danas i sutra je u froddi popust 20% na vec snizeno, moze se naci nesto...
-
Moja voli smokice ali nisam joj jos probala dati s kikirikijem, najmeksi mi je onaj Linov - moj prvi flips.
-
Petra psic je presladaaak!! 😍 Nadam se da ce djeci pomoci malo skrenuti misli od potresa, i da se sto prije oporave od tog soka. 🤗
L 💛
Opa ima živih 😁
Grizli tako nekako sam i izgledala 😆😆
Meni ti je V radila teške drame dok sam je još dojila dva, tri dana prije i prvi dan stvari, aaaaa kad se sjetim, ne fali mi 🤪🤪🤪
Talia ja sam joj pred jedno mjesec dana počela davati 100% kukuruz, imala je Lino, sad ima Bobi i super joj to ide, u početku je samo cuclala, sad vec gricka, ima 5 zubi 😁
Po doma i u kolicima mi je u onim protuklizećim čarapicama, a ako je u nosiljci ili ako znam da ću je puštati negdje vani da se igra joj stavim tenisice/cipele. Naslijedila je hrpu toga, sve je kao novo, ali kad počne hodati malo više joj planiram uzet neke anatomske za početak. Sad se eventualno digne, napravi koji koračić uz držanje, ali 90% vremena sjedi ili puže.
Deesb tnx za info za Frodo, bacim oko baš
[/url
Ja sam cijelu noć budna ali nemsm snage pisati, toliko me glava boli da jedva gledam. Zadnjih par noći kako ga uspavam više ne mogu zaspati. Jutros uspjela u pola 5, u 6.15 on me budi penje mi se po glavi.
Moj ponekad jede kukuruzni flips, probao je i flips s kikirikijem.
Uzeli smo papučice iz bajke, imamo i froddalice veći broj i meni iskreno ove papučice i bolje od froddovih.
Vodu pije iz tommee tippee bočice na slamku, i to je počeo piti prije neka dva mjeseca
Ja imam dvoje starijih klinaca i oni znaju nešto gledati na tv-u pa se M zapilji kad su reklame.
[iimg]
Grizli ja sam uspjela povezati par puta da je užasno nervozan kad dobijem mengu
[iimg]
E da ja jos da jedan put napisem..nuk bocica sa dudom silikonskon..slicna kljunasici samo je u kljunasice vrh plastika....otkrice...do sad nije tila pit iz nijedne...i kad sam odustala od potrage...vidila nju u mullera i reko aj da probamo jos ovu i tadaa..pije iz nje...
Ona bi tila iz case al cijela se ona zalije...pa mi to bas ne odgovara po zimi...
Mi smo spavali do 10 Ovo se nije apsolutno nikada dogodilo, mene glava boli koliko sam se prespavala, a mali eno lupa tati po vratima od kupaone
.
Nismo mu još ništa obuće kupovali jer je 90% vremena kod kuće u protukliznim čarapicama, u kolicima je u zimskoj vreći pa mu ništa ne treba. "Hoda" dok se drži za zidove i namještaj bez problema, jučer se prvi puta počeo puštati pa drži ravnotežu nekih 5 sekundi, sjedne i smije se .
Morat cu mu uskoro uzeti za vrtic papuce, ali ne znam kakve ako ne hoda?
-
Moj smokije bas voli, jede one ogromne iz Tedija (100% kukuruz), ta dobije 2 dnevno, a probala sam mu dati i Smoki s kikirikijem i nije imao reakcije nikakve. Talia, sto se tice tih kukuruznih, to jedu bez zubi, to se otapa :D a moj je s 2 zuba jeo i baby keksiće i ove normalne smokije. On to s desnima drobi . Ali bome i popije vode vise od mene
Grizli, ja ne vidim poveznicu kod njegove promjene ponasanja i menge, ali ni ne vodim nikakvu evidenciju pa tko zna...
Annika što drugo reći osim #Jakoveizdrži
Kad je vama termin za operaciju?
Mom takvu moj ima iz DM-a od babylove, 29.90 je i super je jer ne prosipa (previše). Iz magične dobro pije ak pazim na njega inače ide piti na gornji kraj i dolje se sav zalije
Taani vi ste dobro produžili
Talia moj već mjesecima jede fips...koji dohvatimo...Onaj Lino od mrkve, moj prvi flips, ovaj obicni s kirikijem i jako voli one neke krekere il šta su već od Bebivite od jabuke,aronije i nznm čega.
Papuče ima Froddo i Ciciban a za van ima cipele od Cicibana, sve za visoki rist....kontam mu za unutra i te Bajkine pogledat pa naručit jer ove Froddo još malo i prerastao jer su 19.
-
Ja čekam muža iz trgovine pa se bacam peći kiflice za popodne a još ni balone nismo napuhali...volimo mi tak u zadnij čas
Moja magicnu nece ni vidit odma okrece glavu...a normalnu kljunasicu izluje a ako stavim onaj silikonski nastavak nece isto pit pokusa nece i baci je...
Mare tako i moj muz sve u zadnji cas a ja hocu sve na vrijeme onda ratujemo🤣🤣🤣🤣
Rekla sam za rastavu razlog nepomirljive razlike...🤣🤣🤣🤣
Mare ja sam noćas skontala da bi možda trebalo nabaviti neke balone ili nešto za rođendan, pomalo 😂😂
Btw kako vi to planirate? Slavite? Ne? Mislim zbog korone.. ja sam mislila taj dan (srijeda) obiteljski s onda petak i subotu rastegnut ekipu 🤷
Mislim to su ljudi s kojima se stalno družimo a opet me malo strah, s druge strane glupo mi je ništa..uopće ne znam..
.
Zaboravila iskomentirati, ona je preko noći počela piti iz čarobne i sad jaaaako puno pije. Iz obične isto zna lijepo. Iz kljunsšivs nikakvih uključujući babylove nije nikad naučila ali sad kad želi čašu mi je to super pa se ne sekiram.
Crtiće joj ne dam, nekad navečer kad više nemam snage za borbu je pustim da leži s nama na kauču i gleda tv ali to je rijetko i kratko. Preko dana nije upaljen a kad smo kod nekog je animiram jer se zabulji odmah. Do mobitela pokušava uvijek i svugdje ali to smo dečko i ja krivi jer nam je vječito u ruci
[/url
Dee jel se zaljeva sa casom? Mislim kad pije...moja pola popije pola prolije
Sortiraj odgovore
Najstariji