ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    22. Prosinac 2020. 10:31

Annika sretan rockas M!!!!! 😘

url=https://lilypie.com][/url

beba2019
    22. Prosinac 2020. 10:45

Losa, ni ja nemam nigdje fotke od klinaca i baš zato što imam nekog bliskog tko se malo više kuži u te stvari se ježim tih klinaca na društvenim mrežama. 
    Cure imaju tablet i mobitel jer im je baka kupila, ali imaju zaštitu, pa kad nešto žele instalirati, prvo meni dodje zahtjev za odobrenje. 
    Poigraju igrice, čuju se s prijateljima koji su iz drugog mjesta i tako.. Nije da sam im totalno uzela.. Ali, to dobiju jednom u dva dana, jer mislim da im ne treba ni to, a kamoli više. 
    Za učenje informatike sam mislila da ima vremena, pa sam nedavno upisala. 
    Ma, znam da na fejsu neće naučit nešto, nego oni nemaju ograničenja pa vise stalno, kod mene bude mob, pa stalno nešto šalju maloj, malo malo netko pošalje Momu, Plavi Kit i sl. 
    Ma, dobro. Smirila sam se ja🥰🥰
    Losa, bebač ti ima visok rist?
    Neće pomoći veći broj obuće, nego su mu trebali dati model/kalup za takve nožice.
    Ako će nositi normalnu obuću, sve i da utrpas nogu, zuljat će ga.
    Moja jedna ima 6 godina i dan danas problema s obucom. Ja sam prije mislila da to samo kod bebi može biti, ali ne, ostala su joj stopala takve gradje i jednostavno moram naći odgovarajuće cipele. Froddo i Skechers su nam ok za to, Adidas i Nike uopće ne može nositi.. 

mala.le.90.
    22. Prosinac 2020. 10:55

Jesam ja jedina koja jos nije okitila bor? Na Badnjak cu i to na balkon. U kuci bi bilo napeto. Malac je sinoc kod bake njen skoro prevrnio i bacao joj kugle. A ja stalno govorim da ce tako biti jer je sad u totalnoj fazi bacanja svega zivoga na pod...
    I mi smo u toj nekoj nervoznoj fazi, spava na nama kao beba od mjesec dana,trazi nosanje, cesto place...
    Slabo spava tj nemirno spava, cesto se budi, kenka...
    Jedna godina, a milijun faza..🙈

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    22. Prosinac 2020. 11:17

Ja se ne sjećam jesam jutros tipkala ili ne pa čestitke svima koji nešto slave 😂
    Annika slatki ste ful
    .
    Noć više nego ok ali od jutra vješanje po meni, već dosta dugo je u toj fazi..koliko mi je slatko, toliko me i kičma ubija + čim je odnesem negdje da mi nije pod nogama vriska i dramatično plakanje 🤷
    Evo zaspala pa idem brzinski trening i čišćenje (nema šanse da stignem oboje ali u nadi je spas).
    .
    Meni se čini da ona ima ogromnu nogu, imamo neke starke za hodače pa joj ih ponekad stavim za foru dok je u nosiljci - broj 20 su i na knap su joj 🤷
    Iz pepca papuče/čizme za nehodače 20/21 su joj taman.
    .
    Mala i mi kitimo na Badnjak i isto je plan na povišenom stavit bor.
    .
    Juriiiiim sad

[/url

• Puflica
    22. Prosinac 2020. 11:37

Pozdrav svima 😊 Budući da je sezona prehlade i gripe, u ovom članku se nalazi nekoliko savjeta što napraviti kada beba ima začepljen nos. Imate li vi neku tehniku koja vam pomaže? https://miss7mama.24sata.hr/beba/svijet-kako-ga-vide-mame/kako-postupiti-kad-je-beba-nervozna-zbog-zacepljenog-nosa-13121

• mom12
    22. Prosinac 2020. 11:55

Anikka sretan rodendan🎉🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳

annika
    22. Prosinac 2020. 13:11

Hvala cure♥️ i ja sam prezadovoljna tortom, i jako je ukusna i neobična
    Moj M ima visok rist i široko stopalo, elefanten mu uopćr nisu dobre ( dobili) a nisu puno bolje ni froddalice. Naručila od bajke i super su mu. A mikiO svi klinci ti tako stisnu stopalo kad se obuvaju.
    Okitili ništa, mi smo cijeli u školi. 

[iimg]

Grizli
    22. Prosinac 2020. 14:15

DeeDee bogami ti V ima veliku nogu, a ja mislila moja da ima veliko stopalo. Mojoj je 20/21 iz pepca veliko sve. 🙄
    Losa citam post tboj i mislim si pa zasto tako ruzno za zenu ako joj je pomogla 😂 super da ste nasli cipelice.
    Moram se pohvaliti... Medena pita gotova, keksi uz lidla ala PetraB jos malo gotovi, kuglof sa ljesnjacima se peče... 😁 Idemo dalje

• Hani
    22. Prosinac 2020. 14:39

Mmm, mamite me kolačićima😊. Kako nitko orahnjaču ne peče? Meni je ona najbitnija.

• Zarica
    22. Prosinac 2020. 15:52

Mrgud, radilo se o Sveticama u tom drugom stamu:) Ali slike i ono sto smo vidjeli u zivo nema veze s vezom. Jos su nam lagali da su dobili zeleni papiric nakon potresa. Tak da smo od tog odustali i vracamo se na ovaj stan koji je na zapadu.
    Mikio, zgrada je iz 2011. Nadamo se da cemo upast s apnom u ozujku, ako ce ga bit. Al svakako potpisujemo predugovor ovih dana (mada ne vjerujem dok se ne dogodi ).
    Mi nismo nista jos kitili ni bor imamo. Sve cemo za badnjak.
    DeeSB 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.