DeeSb 🥰bravo za malu hodalicu ❤️
Moja je sad zaspala 💪💪
Annika.. Sjetila sam se.. Tvoj bebač ❤️neka mu je sretan najsretniji roćko 🍨🎂❤️🥰lijepo se provedite ❤️
Beba ne trebas biti razocarana, niti zalosna, niti ljuta... Nista... Trebas biti ponosna... Ovo danas nije normalono. Apsolutno sam za to da se prati drustveni napredak, napredak tehnologije no u granicama.... Nikakve drustvene mreze za tako male. Kad nauce osnove sigurnosti na internetu mozemo o tome razgovarati. Ni M nema niti mob, niti ima profil na drustvaenim mrezama. Kao prvo koji ce joj drek mob? U skolu i iz skole se vozi s roditeljima (nas tri mame se izmjenjujemo jer idu u boravak pa nemaju prijevoz). Kad ide van, ima smartwatch.... I sasvim joj je dovoljan. TV i komp nikad nece biti nikome u spavacoj sobi. Postoji radni stol u boravku na konem je laptop. Igra igrice na kompu (pod kontrolom) i isto tako gleda na yt svasta (pod kontrolom). Mi smo po tom pitanju malo freaky... Neki dan pise lektiru i pita me kak se pise otkad ili odkad i jel se pise odvojeno ili zajedno... Uputila sam ju na hrvatski pravopis koji stoji na polici... Kaze ona meni pa izgooglaj... Izgooglat cu ja tebe... Prvo nauci citat, listat, koriatit se literaturom a onda ces googlat. Nije problem u googlanju, al mislim da se internet danas forsira previse. Sve je na netu, pa ok, neka je... Al postoje i knjige 🤷🏻♀️... O'sla ja u drugu krajnost al dobro...
Lavice drzi seeee... Znam kako ti je 💪🏼 i zaboravila sam ju cer iakomentirati za sogoricu... FUCKING SHIT... Nadam se da je bolje i da ce brzo doma
DeeDee stvarno svaka cast na disciplini... Ja cu s Annikom po keksima i mlijeku ipak 😅... Moji doma svi znaju da ja od domacica napravim kasicu sebi... Kutije je za dva puta ako mi ih nitko ne dira 🤣
Damnaaareeeexx… Javi se zeno, jel sve ok?
url=https://lilypie.com][/url
Ii gdje je nocna smjena? Prije nekih 7-8 mj u ovo doba sve vrvilo zenama ovdje sad nitko... 😭 Tako M ima simpaticnu noc budna sam od 23.30 i mozda postoje naznake da cu uskoro ici spavat. Mm ima neke borbe sam sa sobom ili je imao konzultacije si sa mamom opet ili je poludio uglavnom M se budi svako malo ko da je u nekom polusnu. Dodje pomazim dodam dud i nastavi spavat. Otisla u wc jer naravno zasto bi zivot bio jednostavan kad moze biti poplava od menge. I za tih prokletih minutu i pol on se dignuo upalio joj svjetlo u sobi i raspravlja s njom zasto ona zadnjih 6 dana nikako ne spava. To je bilo u 1.30,derala se nakon toga do 3. Doslo mi da ga majke mi namazem onim uloskom preko cijele face.
🤤🤤🤤 Ogladnila sam od annika tvog posta. Al ako sad kenem jest gotova sam necu ni ici spavat više.
Beba necak ima 10 godina i nema fb, ni Ig ni tik tok... Puno njih u razredu ima ali on je informaticki daleko napredniji od njih. Doduse on koristi laptop ima cak i svoj al njega jako zabavlja slikat i snimat pa od toga slagati prezentacije, filmice,igrice... Sve je to sam naucio preko yt ali sestra na njegovom laptopu ima onu roditeljsku zastitu pa ne moze bas sve otvoriti bez njenog odobrenja. Tako da mislim da postoje i drukcije metode da tvoja djevojcica bude u rangu ostalih. Recimo meni je ok u toj dobi da dobe nekad mobitel da se poigraju, komp, laptop, tablet nesto. Recimo on se preko maminog vibera dopisuje sa svojih par prijateljima kad nisu u skoli al to imaju pravo svaki dan u tocno određeno vrijeme po 30 minuta. Takav je dogovor između mama. Nema svoj mob ima smartwatch. Ja moram priznat da sam i ja sa 10 godina svaku vecer ako sam bila dobra dobila pravo da na tatinom kompu igram onu glistu neku ili mine sto su bile socijala igrice. I cesto sam tipkala nesto na komp, mama bi mi dala njene recepte da joj pretipkam, tata kojekakve zapise i tako sam ucila tipkat a ne na drustvenim nrezama. Tako da mozes biti ponosna na sebe, a za tipkanje postoje nacini kako da usavrsi kao i informatiku.
Jutro... Krepana sam... Cure se u 5 odlucile malo poigrat 🙄. Nemam pojma kad su zaspale, ja sam se zbudila kad sam cula mm da zakljucava vrata. Izjurila (citaj zivcano se iskrala iz kreveta) iz sobe da provjerim jesu klinci budni, jel ih spremio i jesu li sve uzeli. Sve obavio uglavnom. Sad lezim na kaucu i umjesto da spavam, jer ne mogu sad vise, piljim u mob. Danas J zadni dan vrtica dok ne ukinu propusnice 😩... Nis od poklona nije zamotano, danas i sutra ja idem po klince u skolu (M i jos dvoje frendica) a to je taman kad dame spavaju. Kuca je u kaosu jer je jucer mm premijestao radijatore. Nisam jos ni mjesto za bor raskrcila. Malo sam zivcana ovih dana.
Grizli brijem da bi si muza zakucala u zid da to napravi 🤬
Ma ne vjerujem ja da je učiteljica poticala da koriste facebook. Vjerovatno komentira s njima i zeza se, isto kao ja sa svojom djecom u školi. Učili su me što je blog, što je vlog i zaključili da sam stara kad sam se čudila koga zanima šta netko radi cijeli dan i to snima. Napomenem ja njima da bolje da se uhvate knjige nego kompjutera ali ja sam njima učitelj, ne roditelj.
[iimg]
Slažem se, po meni i kupovanje mobitela pod mus čim krenu u prvi razred je ono,wtf. Kak smo se mi sporazumijevali sa starcima sa 6,7 godina? Lijepo. Došli doma🤣
.
Sretan rodjendan Matija🎉🎉 Annika torta ti super izgleda!
.
DeeSB pa bravo za šeficu! Rano je ona to savadala !
.
Nisam jucer napisala,sogoricu su pustili doma jer su krvni nalazi ok i dobrog je općeg stanja a doji,rekli da kupi aparat za saturaciju (ono za na prst) i mjeri svaka 4 sata. Čim je popila antibiotik pala joj je vec do jutra temp i puno je bolje. Hvala svima!
.
Ja sam se hvalila sa svekrvom i kolačima pa eto mi na propusnice-sipak🤣,ove godine će bit medenjaci, raspucanci, cupavci i cheesecake. Ionako ni mi nigdje ne idemo niti itko k nama. Za Novu ću princeze napravit i to je to.
Petra za dobro jutro - djeca su ti divna 😍😍🥰 svaka tebi cast na tim kolacima, ja jucer jedva spekla muffine njemu za veceru kolko mrzi kad sam u kuhinji. Kolace nisam ni krenula 🙄
Mi smo opet poceli imat sto plakanja tokom noci. Fkt ne znam kaj je opet 😫😫😫😫😫
Hvala cure 🤭😘❤️
Losa potpisujem svaku tvoju rijec sto se tice facebooka i informatickog znanja 😎
Lavice super za sogoricu
Ja si nesto razmisljam da ne radim vise suhih osim raspukanaca nego da za klince napravim one cakepops, eventualno im napravim prhke keksice pa im napravim secernu glaxuru da mrljaju po njima. Tak i tak ne idemo nikamo niti nama netko dolaxi. A ovo ce bit za njihov gust 🤔
Napravila jucer od bjelanjaka od linzera sto su ostali puslice... Majke ti dave se u njima 🤦🏼♀️... A jos sam ih i presusila malo, al ne smeta im 🤣
Otiso komentar na pola..
Annika sretan rockas M 🥳🥳🥳🥳🥳
Deesb bravo za hodalicu woohooo 👍🥳🥳
Mikio suosjecam 🙈. Ja fakat ne mogu viseeee 😫 tako mi je bio lijep period ovaj mjesec kad se budio samo 1-2 puta. I vec tjedan dana opet kaos. Mozda su opet zubi jer mu je hrpa tog natecena, a mozda je i ovaj bolji bio period bio samo slucajnost. 🤦♀️
PetraB nemoj mislit da je spavao. Jutros se pokusao iskupit kuhanjem kave al je dobio popis sta mora ici danas popodne rijesiti mojoj mami od poslova po kući. Da ga ne gledam jer sam u stanju svasta, a fino nek malo se pati sa punicom.
DeeSB bravo za hodalicu!
Ocito ima slika na IG idem vidit kad ima toliko pohvala.
Losa pa mislim da i nisam toliko mlađa 🤔 ako sam dobro pokopcala 2 godine samo. Beba ce ti znat to oko nogica sigurna sam
Sortiraj odgovore
Najstariji