ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    22. Prosinac 2020. 20:40

Petra ajme bas uzas. Ja bi zatukla takve klince skupa sa roditeljima 🙄
    Ajme annika i purica 😂😂😂😂😂  
    P kaj nam nisu sva djeca stijelac- jarac- vodenjak i samo  su petrine cure ribe ak se ne varam? A ne znam dal je losin strijelac 😁

• Zarica
    22. Prosinac 2020. 21:33

A klinci... da su ga roditelji culi sigurni bi ga opomenuli. A bas mi je zao M. Fakat se lijepo potrudila. Ja nemam pojma kaj je moj po horoskopu, al nije da spava ko top

• Zarica
    22. Prosinac 2020. 21:37

Angelly, kolko si platila activity board? Na tel su mi rekli 370, a u inbox 570.

mrgud_zg
    22. Prosinac 2020. 22:00

Losa takva ti je moja prica sa skorpionima. Mislim da su to najtezi ljudi. A muz, frendica, tata i svekar su mi skorpioni. 😂 bas me dopalo. Cak mii je i pas bio skorpion 🤪
    Ja ustvari ne znam gotovo nikog ko je jarac iz svog okruzenja
    Moram li uopce rec da je mali tek sad zaspao? 🤦‍♀️
    Losa aj ti ispeci kolace i osmisli tarifu pa cu ih ja pokupit i pojest 😉

DeeDee
    22. Prosinac 2020. 22:25

Joj Hani sad sam se izbedirala za orahnjač malo. Mislim da čak imam jednu u ledu hmm🤔. Radila je dva puta i ispala Bože me sačuvaj. Mjesit ću sutra pasutice, to je dosta tradicije 🙃🙃
    LoSa pa napravi pol doze ili zaledi, nemoj bacati, odmah me duša moja gladna zaboli 😱😱
    Grizli znači imamo jednog škorpiona spavača i puno strijelaca, jaraca i vodenjaka nespavača/poluspavača, šta kaže horoskop? 😁

[/url

Lorena94
    22. Prosinac 2020. 22:45

Dakle T je već budan i neda se uspavati 🥺

Taani
    22. Prosinac 2020. 23:07

Moj odspavao jednu turu od 8 do pola 9 pa onda party do pola 11... vise se ni ne nadam da ce uopce ikad ici spavati u normalno vrijeme i spavati do jutra. Sutra se natjeravam peci neke kolacice 🙄😁.
    -
    Petra, curke su preslatke 😍
    DeeSb, bravo za malu cupavicu 🤗
    Grizli, mislim da je moj vodenjak
    -
    Preumorna sam da se.iceg drugog sjetim 😔

beba2019
    22. Prosinac 2020. 23:15

Strjelčica. Po danu super spava. Noću ne spava baš.,budi se stalno, igra, nosa, spava samo na meni😄
    Piši teoriju Grizli😄

annika
    23. Prosinac 2020. 03:12

Ma nema Grizli. Tu neku teoriju o horoskopskom znaku i spavanju joj je ispričao muž i sad kad je skužila da od  te priče ništa, mora se riješiti tijela

[iimg]

Angelly
    23. Prosinac 2020. 07:07

Zarice 570 smo platili, njemu bude zanimljovo na navrate, prodje kraj nje stane malo i poigra se i nastavi dalje al kazem ne kuzi jos sve stvari s ploce :) 
    Moj je strelica ...i moram rec da je poceo zadnjih par dana zafrkavat sa spavanjem...urlaaaaanjeeeee ko da mu netko kozu dere....nikad do sad nije tolko dramio, mada mislim da krece izbacivat jedno spavanje...ja se uvijek tjesim faza je proci ce 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.