ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    21. Prosinac 2020. 20:41

Bože meni proletio dan, a očito i njoj jer je još budna 😬😬
    Ma Beba ja ni ne pokušavam biti skroz "clean" jer onda podemonim i krenem redom. Ovako kad svaki dan neku sitnicu nije bed, ne baš svaki ali no..uglavnom funkcionira 😁
    A mala ti je kraljica s kockicama čokolade 👑

[/url

beba2019
    21. Prosinac 2020. 20:41

Hahaa RedFox 🤭u kupaonicu😁😁, fora je slikovnica, al baš sam prije napisala da malo pije živce jer stalno ponavlja, još kad se moja namjeri na jednu tipku😂😂zeleni auto.. Zeleni auto... Zeleni auto😂😂😂😂😂😂😂😂
    Losa, nisi cudak. Zašto bi bila? Meni je baš fora kako svi imaju različite načine i metode.. Tvoj bebač sve po p. s. - u😄
    DeeDee,, tvoja maza ko i moja🥰samo mene košta to😄😄al, nek, uživam dok mogu. Ja kad hoću malo duže spavati, a tipa ona budna u pol sedam, natjeram mm da  glumi da i on spava jer onda se igra u kinderu malo, a ako on digne glavu, isto tako, smijeh i gotovo je😂jutros su se isuljali iz sobe, a ja ostala nadoknaditi ono nespavanje sinoć 😂
    Hahaa,, zamislila sam te na podu sa kutijom keksica kako se skrivaš dok oni slažu namjestaj😂😂
    Losa, okusom i oblikom🤭🤭🤭🤭

beba2019
    21. Prosinac 2020. 20:48

Hahaa MalaLe, imam još dvije str. ali vjerojatno sam gotova, jer pretpostavljam da su te dvije str. samo moje😂😂
    Zarice, baš koma za vježbe, valjda će se vratiti vaša do idućeg puta❤️
    Jel nema Lavice i Petre? Ili ih ne vidim od svojih postova🤔🤔

beba2019
    21. Prosinac 2020. 20:56

Taani, super da je bolje psić, ❤️
    Evo Petre😁😁probila se😂😂
    Jaaoo, ja si ne mogu zamisliti dvije bebe odjednom, iako sam oduvijek željela blizance, al ne znam da bih mogla to sve 🤭🤭
    Nadam se da će izbiti zubići brzo objema i da će jesti i pajkit fino🥰🥰
    Grizli,, Hahaa,, hvala ❤️pa, nije baš frikasto. Meni simpatično. Ja sa svojom stalno razgovaram ko sa velikom, a ona me gleda i sluša praveci se da me kuži 😂😂
    Da, da, definitivno brzo i lako nauče. Ja još davno tak pokazivala dok nije ni hodala😂😂al, uglavnom, baš se uvijek lijepo spusti. Sve oni savladaju ❤️❤️
    DeeDee, ma super, bitno je imati granice❤️❤️

beba2019
    21. Prosinac 2020. 21:06

Moja dugo drži bocu sama, sa 8mj kad sam joj počela nuditi AD.. Stavila ju da legne, bočicu u usta i njene ručice na bocu, koji put je ispala pa sam naravno, dodala joj jer je bila malecka, sad ju šćapi i pije. Ak neće sama držat, neće ni piti 😂jer dok ona pije, ja ubacim sudje il si napravim kavu... bilo šta.. mora sama, htjela ili ne😈
    Ma, Mikio, već ćeš za dva dana napisat sda silazi sama. 
    Ja ne dam da hoda po krevetu, jer se tak zaboravi pa bi i mogla pasti.. Odmah na trbuh i tak otpuza unatrag do ruba i vidjet ćeš kako oprezno polako spuzi dolje🥰🥰

mrgud_zg
    21. Prosinac 2020. 21:30

Moj se isto vec mj dana sigurno spusta sam na noge. Iako je on jaaaako rijetko na kaucu, al to smo ga namjerno naucili. Evo ga jos ne spava 😫 to je sad vec 3. Il 4. Dan. Cuvao ga popodne moj tata i zvao nas oko 7 da je jako cendrav nek dodemo doma. I od pol 8 ga uspavljujemo. Malo se igra malo kmeci. Mikio moj je isto zadnjih tjedan dana uzaaaaasno kmecav. Uopce ne kuzim, tak je velik, hoda, sve kuzi, a samo visi po meni 😫 leda me ubijaju, fakat je tezak vec
    Btw mi bili na kuhanom vinu kod frendova u dvoristu 😁 i saznala sam s 2 strane da uzasno puno birceva radi na crno sa spustenim roletama. Nemrem vjerovat. Da mi to nisu fkt bliski ljudi rekli nebi vjerovala
    Ps beba nitko se nece naljutit ak ne odgovoris bas svakom 😉😂😈

annika
    21. Prosinac 2020. 21:55

DeeDee misliš podemoni kao ja danas? Milka oreo cijela, 3 kriške kinder torte i još jedna voćno-čokoladna, velika vrećica bobija s kikirikijem, 1 mala nekog bljutavog bobija, francuska, par božićnih kolačića...tako mi je zlo a još razmišljam mogla bih mlijeko i kekse ( ja napravim sebi kašu 200 gr plazma keksa i 4 dl mlijeka,)
    Bolje mi je da legnem s malim sad spavati- ako ga uspijem uspavati, mislim da ga zubi muče, od jutra nije ništa spavao 
    Beba ja sad tebe zamišljam da si se napucala šećera pa si sad hiperaktivna

[iimg]

annika
    21. Prosinac 2020. 21:56

MikiO sretan rodjoš🥳 sve najbolje ti želim, a najviše da se naspavaš

[iimg]

DeeDee
    21. Prosinac 2020. 22:01

annika

DeeDee misliš podemoni kao ja danas? Milka oreo cijela, 3 kriške kinder torte i još jedna voćno-čokoladna, velika vrećica bobija s kikirikijem, 1 mala nekog bljutavog bobija, francuska, par božićnih kolačića…tako mi je zlo a još razmišljam mogla bih mlijeko i kekse ( ja napravim sebi kašu 200 gr plazma keksa i 4 dl mlijeka,)
    Bolje mi je da legnem s malim sad spavati- ako ga uspijem uspavati, mislim da ga zubi muče, od jutra nije ništa spavao
    Beba ja sad tebe zamišljam da si se napucala šećera pa si sad hiperaktivna

Auuuuu kažeš HC ili ništa.
    Odi spavat 😘
    .
    Ajme Mrgud pa užas 😲😲😲

[/url

beba2019
    21. Prosinac 2020. 22:17

Ja sam baš nekako razočarana. Ispada da sam pogriješila. Danas je počela online nastava i sve moraju raditi preko računala. Moja curka zna osnove i nije da je tupava, ali ove druge cure tak brzo tipkaju i apsolutno sve znaju o svemu vezano uz Internet. Hrpu stvari kažu nauče preko fejsa i raznih stranica🙄
    Svi imaju profile još od prvog osnovne osim moje. Danas mi ju baš bilo žao gledati kako je nesretna jer je sporija od njih.. Iako je sve odgovore rekla prva pa je dobila pet, ali ono kad treba tipkati, slati odgovore, zadaću, fotke baš je bila nekako tužna. 
    Baš se osjećam šugavo. Kao da sam napravila ogromnu pogrešku time što nisam dala da bude kao i svi drugi 😔😔😔😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.