ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    09. Studeni 2020. 15:57

Prijavljujem da je pojela skoro sve ali nema šanse da sama uzme komadić u ruku. Tj. jedan komadić je stavila u usta, a par komada bacila kiri. Njoj je inače fora svemu dijelit čvengere, onako s dva prsta šutnut. Pozitivno je što to radi i sa svime na što naleti na podu. I za kraj da mi da do znanja da je gotova dok sam joj išla po vodu je bacila tanjur na pod tako da evo, izdržao je skoro cijelo prvo hranjenje komadićima 🤦

[/url

Grizli
    09. Studeni 2020. 16:41

Annika 🤣🤣🤣 super nacin hranjenja
    PetraB bravoooo za puzanje.
    DeeDee moja nece keumpir ni nacrtan vidit pa blitvu jede onako kao spinat joj napravim s time da ne stavim mlijeko nego svježeg sira ili znam kao omlet joj izmjesat ju. Inace ju nece jesti bas. A za sliku sam se morala nasmijat do suza jer tako izgleda 💩 od M nakon sto jede blitvu. 🤣
    Losa mene je zabolila glava dok sam procitala za udarac... Nadam se da je sve ok. Moja si je tako lonac sveznalicu jedno i nikad vise. S time da se ona derala full nakon toga. 
    Bila u Lidlu... Kod nas lidl obicna prevara pol toga nema sto je pisalo da ce biti od danas. Uzmem majmuna koji kao se smije i pose da ima glazbu, na kraju skace, prdi i kao da se cereka. Ja se zgrozila kad sam cula, mm izjavi da je scary, al zato M ga uzela i mazi ga i radi mu ššš da ga umiri valjda 🤣🤣🤣🤣 umiremo od smjeha 

Taani
    09. Studeni 2020. 17:06

Grizli, bila i ja kod nas u Lidlu oko 1, ali sam ocekivala i kupila veliko nista. Lazem, nisam kupila nista sto sam planirala ali sam kupila knjigicu sa zivotinjama i onu kao policu s kutijama za pospremati igracke. To samo iz inata jer nije bilo igracaka  🤣🤣. Svi sad kupuju poklone djeci, ide Sv. Nikola pa Bozic pa sve poberu u 07.00 😁. Ja htjela samo onu guralicu a nisam nikako s njim mogla rano ujutro, a nema ga tko cuvati 🙄. Sad idem naci u nekom webshopu takvu guralicu, ne planiram hodati po trgovinama.
    Annika, umirem 🤣. 
    Lavice, slazem se za kuhanje. Ja pokusavam ne komplicirati i ne stvara mi to stres.
    Mene recimo "brine" sto se ja ne mogu puno igrati s njim. Kao da ocekujem od njega da se sam zabavlja vecinu vremena. Ne znam koliko se vi bas igrate s njima? Mm bi mogao stalno biti s njim na podu, a ja bas nisam taj tip. Samo gledam sta sljedece moram napraviti 😒.
    Petra, super i za puzanje i shopping 🙂.
    Mikio, moj ima neku slaatku smeđu jaknu iz Takka, jucer sam mu prvi puta obukla i nisam odusevljena (dosad je imao neku jesensku). Dugacka je i topla, ali njemu Slim. Rukavi su dost uski, moze se obuci aamo preko tanke duge majice. Vise volim da su rukavi siri da ga ne maltretiram stalno kad ga oblacim vise puta na dan 🙄. Trazim sliku...
    Evogac

-
    Nama nakon dugo vremena, rucak debakl. Prije neg sto smo izasli iz kuce, stavim sve njegovo da se kuha i planiram kad dodjemo da odma jede. Dosli po planu, otvorim kuhalo, nije skuhano 🙄. Odmah znam sta je, skupilo se kamenca i treba ga ocistiti. Ajd dobro, imam gotovih kasica, podgrijem malo one neke špagete bolognese, probam, fino i meni, on pljune, razmrlja sve po sebi, po pladnju 😖, do usiju je bio prljav. Ponudim nekoliko zlicica, nema sanse. Odem u zalihe da vidim sta se dalje nudi, imam teletinu s povrcem i rizom. Ista stvar plus nagon na povracanje. Na kraju mu dam gotovu vocnu plus sisu. Znaci suosjecam s vama cija djeca zaj*** za jelo. Moj sve sto mu skuham pojede, samo neke zrnate teksture nece bas pa je meni ovo danas bio show. 🥵 

DeeDee
    09. Studeni 2020. 17:18

A daaaaj Grizli, sreća pa je pojela jer bi mi je bilo žao. Polpete kao polpete, nisu najfotogeničnija hrana🤷😅

Mi pustili bebu mojoj mami i idemo obavit tjednu nabavu Lidl i Muller. Nadam se uloviti guralicu i slikovnice 🤞

[/url

Angelly
    09. Studeni 2020. 17:28

Meni taj lidl ide pomalo ja zivce...pise uvijek do isteka zaliha...pa jbmu misa nemre ti ponestat zaliha  na dan akcije vec u pol 8...i da je bar samo za djecje stvari...masu puta si nes vidim i dodjem i k od ovce...nema....to me tak zivcira...to lazno stvaranje veeeelike potraznje....onak nabavi 3 artikla vise...koji bog....joj sam se nazivciram

Damnarexx 🌺
    09. Studeni 2020. 17:31

Bome fino vi kuhate bebama😁 screenala sam par ideja.
    Ja sam joj pred 10 dana dala 1/4 zumanjka al nije sve pojela i taman se razbolila par dana nakon pa sam zastekala sa davanjem, sad cemo nastaviti.
    Jedva cekam probat te palacinkice, popecke kako ce prihvatiti.
    Ovako, od komadica il blendanog nije bas. Rijetko mi pojede sve sto napravim😏
    Al dobro, bude...
    .
    I ja cu pokusat danas u pohod na Lidl😍 pikiram onu kornjacu koja se vuce po podu...
    .
    Ima novu foru, kad treba ic spavati zenska sjedne i gotovo. Nece lezat, tako brblja..baca dudu..
    A nocas bila budna (citaj sjedila) od 2-4, slom zivaca sam dobila😬

Grizli
    09. Studeni 2020. 18:12

Ma sta nije guralica, kornjaca i ostalo drveno od cetvrtka? Ja tako vidila u katalogu barem.
    DeeDee sorry al stvarno 🤣

DeeDee
    09. Studeni 2020. 18:35

Grizli

Ma sta nije guralica, kornjaca i ostalo drveno od cetvrtka? Ja tako vidila u katalogu barem.
    DeeDee sorry al stvarno 🤣

Da, da, meni sad rekla teta u dućanu da nisu dobili ništa osim ovog izloženog a to nije ništa didaktičko. Ajd uzela sam joj knjigicu na životinje onu za pipati ih 🤣

[/url

annika
    09. Studeni 2020. 19:07

Molim lijepo da ovu ishlapjelu babu podsjetite kako uploadam sliku. 
    Ja sam u zadnje vrijeme primjetila da me bas opusta izradjivanje kreativnih stvari za nekreativne ljude kopiram, bude šlampavo i nikako ni nalik originalu ali mr bas veseli. 

[iimg]

Taani
    09. Studeni 2020. 19:09

Grizli, da, sad gledam katalog. Sve je od cetvrtka 🙄🙄 
    "Gdje si bio? Nigdje. Sta si radio? Nista." 
    Mozak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.