ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    16. Prosinac 2020. 21:29

Jedino ako vam klinci ne vole malo hrskavije mozd da dodate jogurta ili tako nesto. Meni M recimo bez problema jede tako hrskavo. Konzistencija im je kao medenjaci recimo. 
    Inace M ima preporod u hranjenu (da se ne ureknem)... Inace je teska za jest jako, al kad sam joj pocela davat hranu koja ima izgled slicno nasoj ona jede. Iako ona ruca u 12 mi oko 15/16. Znaci tjesteninu bolonjez ili carbonaru bez problema pojede full, polpete i pire od batat, variva koja zgusnem sa zlicom griza ili heljde... Iste sastojke joj koristim i naprvim neko drugo jelo recimo batat i mljeveno da pomjesam u jednu kasu bez blendanja, ona nece ni pogledat. I obavezno mora imat svoju zlicu kojom kao grabi sama 🤷‍♀️... Ali i dalje potroši uz to jos 3 zlice/vilice za 1 obrok. Mandarine, narance isl kiselkato voce hoce, slatko kao ananas ili jabuku nece ako nije blendano. I tako zanimljivo ju je hraniti.
    Jako voli grickat rizin pops i neki pops od prosa bio organic pose na njemu tvrdi poprilicno iz lidla. 

mrgud_zg
    16. Prosinac 2020. 21:34

A hvalhenje u mamecim grupama? 🤪😂 to nisam nikad mogla ni zamislit da postoji. Citav novi svijet. Neki dan se hvali zena kak pise dijete od 3,5 godine. Onak zakaj se time hvalis? Egotriper il kronicno zeljna paznje? I onda pol komentara napad da ce krivo naucit pisat 😂 svaki dan uludo bacim 10ak min na citanje pizdarija 🙈🙄🤦‍♀️😂
    Ja isto cijeli zivot ucila sama. S tatom “vjezbala” matematiku kad sam isla na natjecanja pa je to bilo kao nesto nase 😁. Na faksu sam postala ljencina, nisam se nasla a bila sam ljena upisat nes drugo. A istisnki me mrzila profesorica iz biokemije (losa nadam se da ju ti   ne volis 😈🙊), al mrzila je sve nas koji smo bili ljencine jer smo bilo ona zadnja generacija prije bolonje pa nam se kao progledavalo kroz prste i rusila me miljon puta 🤮 imala sam nocne more godinama. 
    Nadam se da cu bit roditelj kao petra i beba. To bi stvarno zeljela. Al nisam ni mislila da cu malog prebacivat k sebi u krevet pa eto me na 😂😂😂
    Grizli to nije jednostavan recept 😂😂 hahaha recept u kojem sw mijesi 😂😂😂 
    Ovo je najjednostavniji za muffine - 1 banana, 1 jabuka 1 kruska, 5 zlica griza 2 zlice palente, slica ulja i malo praska zp. 30 min. Varijacija na temu onih koje sam prije pekla al umjesto jaja banana. Ostanu onak gnjecavi iznutta od banane. Mali se ubio za veceru 🙈😊

• Marina111
    16. Prosinac 2020. 21:41

Cure niti ja nisam bolje prošla . Diplomirala ekonomiju a eto radim za 4000 kn i to bez putnih 🙉

DeeDee
    16. Prosinac 2020. 21:53

Ajme Grizli hvala ti na ovom hitu 😍😍😍😍
    🥰
    I ovaj, kako da to kažem, nisam ja to pekla za bebu 😂😂😂
    Mislim, ako bude htjela jesti super ali realno, sumnjam čim mora grickati.. Ali su sve namirnice koje mogu na "programu" pa eto 🤭
    Evo ti beba trenutak moje istinske sreće 🤣 kad mi je nešto fino a mogu bez grižnje savjesti, jao milineee 😋😋

[/url

DeeDee
    16. Prosinac 2020. 21:55

mrgud_zg

A hvalhenje u mamecim grupama? 🤪😂 to nisam nikad mogla ni zamislit da postoji. Citav novi svijet. Neki dan se hvali zena kak pise dijete od 3,5 godine. Onak zakaj se time hvalis? Egotriper il kronicno zeljna paznje? I onda pol komentara napad da ce krivo naucit pisat 😂 svaki dan uludo bacim 10ak min na citanje pizdarija 🙈🙄🤦‍♀️😂
    Ja isto cijeli zivot ucila sama. S tatom “vjezbala” matematiku kad sam isla na natjecanja pa je to bilo kao nesto nase 😁. Na faksu sam postala ljencina, nisam se nasla a bila sam ljena upisat nes drugo. A istisnki me mrzila profesorica iz biokemije (losa nadam se da ju ti  ne volis 😈🙊), al mrzila je sve nas koji smo bili ljencine jer smo bilo ona zadnja generacija prije bolonje pa nam se kao progledavalo kroz prste i rusila me miljon puta 🤮 imala sam nocne more godinama.
    Nadam se da cu bit roditelj kao petra i beba. To bi stvarno zeljela. Al nisam ni mislila da cu malog prebacivat k sebi u krevet pa eto me na 😂😂😂
    Grizlito nije jednostavan recept 😂😂 hahaha recept u kojem sw mijesi 😂😂😂
    Ovo je najjednostavniji za muffine - 1 banana, 1 jabuka 1 kruska, 5 zlica griza 2 zlice palente, slica ulja i malo praska zp. 30 min. Varijacija na temu onih koje sam prije pekla al umjesto jaja banana. Ostanu onak gnjecavi iznutta od banane. Mali se ubio za veceru 🙈😊

E ove mafine bi mogla njoj sutra za večeru ako ostanu mekani 👌

[/url

DeeDee
    16. Prosinac 2020. 21:58

A i ja se ful često, najčešće u tim napadajima panike, razmišljanju o životu/prolaznosti, daljnjim planovima baš izbediram što sam išla na fax, a mislim da je baš jako tužno da te okolina dovede do toga da misliš da si gubio vrijeme u  dolasku do diplome.. 

[/url

Lavica27
    16. Prosinac 2020. 22:01

Prvo,
    Sretna rockalica Red & i mala!!! I Mala želim vam da brzo ozdravite 💕
    Za školu sve se slažem s vama,sjetila me neka od vas u srednjoj smo jedna inja za 5 biologiju odgovarale i ja sam dobila 5 a ona nije i prošla sam tu godinu s 5,ona nije. Tata joj je došao u zbornicu i zahtijevao objašnjenje kako ja znam bolje. Inače LoSa ta cura je tvoja kolegica s faksa rekla bih.🤣
    .
    Aaaapsolutno se slažem,danas je bolje biti keramičar nego imati fax o raditi u struci,cast izuzecima. I nemam nis protiv da to radi. Samo neka uvijek daje sve od sebe. 
    .
    Joj sad bi i ja kekse...

mrgud_zg
    16. Prosinac 2020. 22:14

Lavice ja ne znam ni jednu inju s faksa 🙈 al ti si mlada kaj ne, iako te uvijek zamisljamo ko stepfordsku 🤪😂 al nebi se cudila, nas faks je leglo frikova. Ja bas nemam puno prijatelja s faksa, valjda jer sam ja bila izrod, losu jos uvijek nemre svrstat/ jedan dan mi je kul jedan dan nrd 🤪😉 😈. 
    Deedee ja muffine radim u silikonskim kalupima, ne punim bas skroz do vrha bas zato kaj ostanu mekani, i ispadne ih 8, mali uredno pojede 4 komada za veceru 🐷🐷. Mislim da je sad vec punih tjedan dana da nece jest na zlicu, nego samo sve svojim rukama 😫🤦‍♀️

mrgud_zg
    16. Prosinac 2020. 22:31

😂😂 pa tebi fali jos malo 😉
    A 90% ih radi diplomski iz fiziologije bilja 🤪
    Ako nis drugo ja sam radila na rebru pa sam si kul 😎😂

• Marina111
    16. Prosinac 2020. 22:33

Imate kakvu pomoć oko klinaca ili sve same ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.