ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2019
    14. Prosinac 2020. 20:54

Jooj, RedFox, mogu misliti kako ti je😔
    Napravi primorje dok prodje roćko da ne budete tužni na taj divan dan.. A, kad prodje roćko - razgovaraj s njim i lijepo mu objasni, da igračke može pokupiti i tata, a ne samo mama, pa ako hoće da su pospremljene, slobodno neka ih pospremi 70 puta dnevno ❤️
    Moja bi se isto penjala u kutiju, al me uvijek strah da će pasti, pa ja istresem igračke u kut, prevrnem kutiju naopako i onda ju duugoo nagurava i uživa u tome, uglavnom, odustane od ulaska u nju, a ne može ju okrenuti niti se popeti na nju🥰čuvaj živce ❤️

beba2019
    14. Prosinac 2020. 20:59

Grizli, mi imamo te organizatore iz Lidla.. Lijepo izgledaju i dosta igrački stane, ali stranice tih kutija su samo od platna, dno ima obložen karton, tako da ak se malo pretrpa i ne izgleda više lijepo. Naše su se sve izvitoperile, jer su cure naguravale unutra🤭🤭
    Imaju onu drvenu klupicu iz Lidla, isto stane puno stvari, ali meni su najbolje one iz Ikee police sa plastičnim košarama, tj. Izgleda puno urednije i velike kutije iz Pepca na Minnie i M. ogromna kutije 70kn.u to sloze i poklope.. 

beba2019
    14. Prosinac 2020. 21:10

Donja velika kutija 1 = š 60cm, d 25cm, v 24cm
    Srednje kutije 2 = š 30cm, d 24cm, v 12 cm
    Male kutije 3 =š 20m, d 24cm, v 12cm

• mom12
    14. Prosinac 2020. 22:05

Ja sam dala taj yogolino od nestle i coko i vaniliu i yogobelu...i nisam gledala sastojke ne zamaram se s tim vise...😅😅
    Red tako je i meni ponekad sa mm dode mi da ga izbacim...danas smo pola dana raspravljali al meni na jedno ude na drugo izade ..i kazemo sta mislimo i nastavimo kao da nista nije bilo...mislim sta ne bi pricali par dana sta on meni nesto prigovori ili ja njemu...mi smo se oko grijalice svadali😅😅😅...ma ja ne dozivljavam nista nek govori sta oce....
    Grizli tuzna prica..najezila sam se cijela...to za tatu suosjecam slicno mi je bilo...i za spontani...
    Al ja rijetko da mislim na ruzne stvari...ja u tom losem trenutku dodem do tocke ludila i onda odlucim da je dosta i krenem dalje izbjegavam tuzne teme i kad krenem razmisljat uhvatim se i preokrenem misli....
    Beba slobodno pisi...nisi bas ostavila dojam da te dira sta drugi kazu😊😊.
    I slazem se sa mikio da smo se zblizile kao da se poznajemo...🥰🥰

Lavica27
    14. Prosinac 2020. 22:26

Danas vas uhvatiti ni za glavu ni za rep🙈
    Red iskreno ti kazem ja sam se s 1 djetetom osjećala nesposobnije nego sad s dvoje. Doduše, s drugim sam usvojila da kuca nemora biti pospremljena uvijek,da sudje nemora biti oprano stalno i da se nikud ne žurim jer me nitko ni ne naganja. Želim ti da to usvojis vec sutra! Jel spreman party?
    P.s. muz neka pospremi ako ga muci😅😅
    LoSa zao mi je zbog loših vijesti,cure su već sve rekle. Jedino...ja imam osjećaj da većina ljudi oko mene nekako prolazi kroz život neokrznuto i onda im se dese neki manji ispadi  i to su drame samo takve. Da me se pogrešno ne shvati ne želim nikom zlo al kad se osvrnem.oko sebe tako sam dozivjela... i čestitam na novom poslu🎉uglavnom svi koji su prešli u te vode su preporodjeni,moja najbolja prijateljica pogotovo,pa vjerjujm da ćeš i ti biti zadovoljnija. Držim.fige!
    .
    Malo sam zaboravila tko je što pisao. Taani nadam se da je peso dobro, znam.koja je to ljubav!
    .
    Moja priča s vrticem ima epilog🤦‍♀️ Cula sam da mogu s distonim dobiti samo 4 sata vrtica,na što sam popi*ila blago rečeno. Danas me ujutro zvala defektologica pa mi je rekla da je to samo u slučaju ako koristim produljenj porodiljni dok je dijete u vrtiću. (Zakaj bi to radila uopce🤔?) Uglavnom, smirila me, to će sve bit ok. Sorry jer sam vas ugnjavila s tom pricom🙈
    .
    E da Petra bas mi je emotivno ovo za kuharicu bilo😥
    .
    Idem se lec, ovo će biti dobra noc predosjećam🧨

DeeDee
    14. Prosinac 2020. 22:47

Taaani kako je pasica? Budna? Prošlo sve ok? 

[/url

Red Fox
    14. Prosinac 2020. 22:48

Taani nadam se da je sve ok s pesekom. Moj je tak imao hrpu izraslina, jedna od njih je nazalost bio mastocitom (maligni), al se nije vratio. Sad isto ima neke kvrzice, al ne zelim ga muciti da ga rezuckaju stalno. Mozda rjesimo to sve odjednom kad se odlucim.
    Hvala svima, lakse mi je kad se mogu nekome izjadati 🤦🏼‍♀️ 
    Mom dobra ti je taktika, al ovaj moj ne odustaje. Jos sad ne radi bas zbog corone. Ponekad mislim da su s razlogom mame same doma na porodiljnom 🤦🏼‍♀️
    Sad smo su malo bolji vec 😂
    Beba torta narucena, uzet cemo plate, mama bude francusku napravila, za bebace muffini od banane i lino flips 😊 imamo balone i ukrase, nista pretjerano 😊 stavit cu koju sliku.
    Lavica to mi svi kazu za drugo dijete 🤦🏼‍♀️ Mozda se predomislim 😂 nadam se da ce ti sve biti ok s vrticem. Al sorry, zaboravila sam, tebi nisu dali produljenje porodiljnog ili nisi trazila? Nesto mi zvoni ta prica, al mislim da brkam sa Losom.
    Kaj se tice hrane, moji i dalje nece na zlicu tak da ni ne dajem te kasice. Prije je volio onaj hipp vocni jogurt, a taj baby cokolino je ispljuvao. Sad mu i dalje ubacim u novalac dvije zlice rize ili onu hipp nocnu od jabuke.

Taani
    14. Prosinac 2020. 23:41

Thanks cure
    DeeDee, probudila se, malo teturala koliko je mogla do drugog tepiha 🙂. Nadgledamo ju da se ne lize, cese, iako jos nije bas svoja. Razdvojili smo ju od malca da joj ne smeta jer odmah ide njoj i galami stalno. A on kao da zna da se nesta desava, jos nije zaspao... nije nam se to desilo jako dugo.... 
    😩

beba2019
    15. Prosinac 2020. 00:04

Ja išla gledati tko je na redu za roćko poslije RedFox i vidim da nas je od 63 čak 20 aktivnih🤭
    Mom, tri puta listam i tebe ne mogu naći na popisu🤔kad je točno roćko? 

PetraB
    15. Prosinac 2020. 00:08

Taani drago mi je da je sve proslo ok, a i brzo ce sad ona doc sebi 😘
    Red evo malog isjecka pospremanja danasnjeg... Nahranim cure i rekoh ajde da dok su jos u sjedalicama na stolu pospremim i usisem. Sklonim, isto kao Mikio, nogom igracke s laminata na njihovu podlogu i krenem usisavat. J..e me (da prostite) usisavac. Otvorim ga, sve ok... Pogledam onaj nastavak (stap) nema nista, skinem crijevo s usisavaca i BUUUM, sve kaj je mm od smirglanja nakon gketanja knaufa usisao, nasred kuhinje se razleti van 😳😭🤦🏼‍♀️😳😭🤦🏼‍♀️... Nosi usisavac van, ispuhuj kompresorom, j...m sve po spisku (da prostite) njemu, sebi, usisavacu... Uglavnom... Posao koji je trebao trajati 15 min, trajao 35 min. K vristi, V vec na pola spava. Trebam im pelene jos promijenit, razbudim naravno V. Zaspale tek pola sata nakon sto sam ih stavila u krevet. Ali draga... Ne vrijedi se zivcirat...❤️❤️❤️
    Grizli ja imam ikeinu komodu sa plasticnim kutijama i to mi je najbolja investicija ikada. Uzela sam bijelu komodu sa crnim kutijama (jer mi je sve nesto bijeli, sivo, crno). Sve J igracke su ti i od curki. Svidja mi se sto navecer kad se sve pospremi, ne izgleda mi kao igraonica vec kao normalna dnevna soba. 🤷🏻‍♀️
    One te kutije izvuku i prebiru po njima al taj cas potrpam nazad sve.
    I da... Imam upalu sinusa. 🙄 Cim mi se zastopa nos izgubim njuh i okus... Onda brzo letim u fridz po hren da provjerim da nije korona 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.