ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    20. Srpanj 2020. 12:56

Hej cure...evo i mene. Nama se nastavlja budjenje po noci sto puta. Sefica place u snu, ili se vrti pa zaglavi...ugl 100 puta ustanem, dam joj dudu, pomazim i nastavi spavati. I sad je pocela navecer prije spavanja vristati i onda kad se smori zaspe. Muce je valjda ti zubici a i stomacic...malo jok je tvrda kakica. 
    Kakva je ta semolina? Jel to otvara ili zatvara? Dala bi joj danas s vocem...mislim da joj je kombinacija s mrkvom dosta 🤣
    -
    Inace, nama tek jucer stigao casmatino! Sestricna je kupila jos prije par tjedana ali sad smo se tek uspjeli uskladiti da dodju u babinje. Zasad je odusevljena, jucer se sat vremna samo vrtila po njoj i uopce nije trazila igracke 😀. I za sada se vrti u krug i u rikverc. 😂
    -
    Mi bas nemamo puno bebica njene dobi tak da nema bas nekog usporedjivanja ali ova pitanja svih zivih jel dojim mi bas idu na zivce.

L 💛

DeeSB
    20. Srpanj 2020. 12:57

I da Zarice cestitke na preseljenju, Lorija bas mi je drago da si se javila, Losa 👍 za zubic.

L 💛

Grizli
    20. Srpanj 2020. 13:12

Ulazila sma nekoliko puta da napisem i svaki put vidim ono za sir od izdojenog mlijeka i krepam nanovo od smijeha. 
    Obavili cjepljenje, duga 68 i ima 6470 gr... Narasla 2cm i dobila 740 gr u 2 mjeseca i pedi je rekla da je to u redu. Poduplala je porođajnu to je kao najbitnije a za gramazu je rekla obzirom da sma i ja žgoljo 😂 da ju nis ne cudi da bolje da je mrsavica nego pretila. 

Grizli
    20. Srpanj 2020. 13:15

Zarica cestitam na preseljenju.
    DeeSB mojoj ta semolina nije bas nesto i to bude dosta vodesnato barem kad ja prvaim 😁 i mojoj nema neke razlike u konzistenciji samo u boji dodje zelenkasta. 

PetraB
    20. Srpanj 2020. 13:32

Helou... Mi od danas u novom ritmu... Spavale do pola 8 od nekih 23 (bili kod frendova pa sve kasnilo 🙈) i odmah na vjezbe tak da vise nema corenja nakon te bocice. Opet je vruce za popi...a bas se ponadala kak cu bar ovaj set vjezbi odraditi na normalnoj temp 🤷🏻‍♀️. Prezivjet cemo i ovaj tjedan.
    Lavice super za klince 💪🏼😎
    Sir uopce necu komentirat 🤦🏻‍♀️
    Lorija, Zarice helou!!! 😊
    Moje dame ocito vise ne vole kosare i sad je to dreka i vriska za poludit a nemam kud vrtic sad stavit, bar jos mjesec i pol/dva... Uooce ne znam kaj cu napravit... A stalno ih nosat gore dolje mi stvarno nije opcija. Moram muza pozurit s radovima (jadan vec skapava al jbg). Novost je da su mu u firmi njih troje ja mislim pozitivno pa su ured zatvorili ali terenci rade, sva sreca on nije bio u kontaktu jer je on leteci po gradilistima. Al sad mi je korone vec pun k.... 😓
    Moram se pohvaliti da sam u dva tjedna plankovima uspjela smanjiti trbuh i stala u hlace koje sam kupila 7 mjeseci nakon sto sam J rodila 💪🏼😎. A inace imam problema kao i Grizli s manjkom kila cijeli zivot. Pila razne proteinske shakove ali to je jaaako malo pomagalo. Eh, sad imam problema ne s viskom kila nego samo  veeeeliiikim trbuhom ali nadam se da cu uspjeti ovim rezimom dalje.
    I tak... Idem sad nekaj i napravit po kuci... Vec vidim da cu ovaj tjedan bit "produktivna" 🙄🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    20. Srpanj 2020. 13:35

Iiii... Da... Danas je curkama toc o 5 mjeseci i totalno sam zgubljena kud je vrijeme odletilo... Kroz tjedan/dva krecemo i mi s kasicama 🤭

url=https://lilypie.com][/url

• Bobica91
    20. Srpanj 2020. 14:05

Mikio Intex u mulleru nekih 69 odlican. Imas do 11 kila i od 11 kila. Mi uzeli oba jer nisu skupi. A i neznas hoce li htjeti da ne bacas novce. 
    I mi se budili po noci non stop. Igra se vriska i tako ali dobro barem ne place. 

DeeDee
    20. Srpanj 2020. 14:17

Mikio ja uzela u Pepcu neki do 12 mjeseci, 35kn i odličan joj je

[/url

DeeDee
    20. Srpanj 2020. 14:39

DeeDee

Mikio ja uzela u Pepcu neki do 12 mjeseci, 35kn i odličan joj je

Sad sam išla vidjet na kutiju, ≤11kg piše otraga

[/url

• Bobica91
    20. Srpanj 2020. 15:02

Da ja u Pepcu nisam nasla kod nas je dosta prometni i brzo se sve pokupi kao i u lidlu nevjerovatno. Danss krece dodjem u 11 nema nis. Ne kuzim. 
    Cestitke na okruglim mjesecina svim bebama PetraB 5 mjeseci vec. Bit ce zabavno kad krenu kasice sa dvije curke. 
    Pisale su u komentarima jos kao kako zene u grupi prave sapune i kozmeticke proizvode.
    Najbolje jos da traze posteljicu nakon poroda pa kao macke pojedu jer je ful zdravo. 😂😂😂
    Ima super savjeta ali bas pretjeruju u onoj grupi pogotovo za namirnice kao po sabloni. A nisu sve bebe iste. 
    E a one torte rodendanske njihove sto prave. 
    Palenta blitva brokula. Jednom sam vidila tortu na 3 kata od spinata zeleni se i mislim si e pa stvarno da mi netko da takvu tortu rasplakala bi se. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.