Ja se nekad sama sebi divim kako sam još živa sa svojim mozgom 🤦🤦🤦
Sad ti trazim fotku mlijeka i skužim da sam joj sad zadnji put kad smo kupovali kupili krivu formulu 🤦
Inače smo kupovali 1combiotik - taj je i u bočici isti, a sad smo uzeli 1 klasični koji ima nešto drugačiji sastav. Još sam sva ponosna uvjerila dečka kako je to taj jer znam da ima stablo na kutiji 😂
[/url
Angelly a moji babe i dede u zgradi svi kazu kak ga ne cuju a kontam da ga peta zgrada cuje u okolici a ne oni 😂😂😂
.
I ja se prikljucujem cendranju dns...cijeeeeli dan...i spavao samo dva puta po max pola sata. Rekla bi da su zubi jer samo trlja desne i cupa s prstima al nista se kod njega ne vidi da bi krenulo...i ped.je rekla da ne vidi još nista. Nznm mozda vremenske neprilike utjecu na njih xD
.
A ja tu citam kak kukate za vjesticu,kak je uzas poslije poroda...i meni prvi dan bio ko inace..malo nesto..i ja kazem eto meni nece tak biti...jezik pregrizla xD
Umirem..dns treći dan a trbuh i dalje boli sto me skoro pa nikad nije bolio. Po cijele dane mijenjam pelene,cas malom cas sebi 🙄
.
Lorija bas mi drago sto si se javila 🙂🙂 Nas zapisnicar
.
I mi smo na jedinici al zasad je sit od nje pa necu jos mijenjati. Deedee pa ti joj napravi vise,ne mora biti da ce sve pojesti...moj npr redovno zna ostavit 10-20 ml
Pedijatar je frendici savjetovao da budu na AD jedinici do godine i da ne prelaze na dvojku jer je jedinica po sastavu kvalitetnija. Ne znam je li istina, samo prenosim njeno iskustvo, moja ne pije pa nisam ni proučavala sastave.
Mislim, meni logično zvuči i ovo što je LoSa napisala, zašto bi proizvodili dvojku ako je cijena ista, ali znam da je fora u tome što se zakonski ne smiju davati popusti na jedinice i pre mlijeka, a na dvojke smiju pa moguće i da se rade sa jeftinijim supstancama? Odnosno veći dio AD-a je jeftinija supstanca, tj. škrob? Ne znam, razmišljam na glas. Uglavnom, frendičinoj maloj nije odgovarala dvojka (probala je dati unatoč pedijatru jer je mislila da je zasitnija), nije imala stolicu danima i bila je jaaaako tvrda, a jede hrpu voća i povrća. Tako da su ostale na jedinici, a kako beba sad ima preko godinu daje joj kravlje i kozje mlijeko.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Losa hvala...
Glavna si savjetnica i jako sam zahvalna sta si tu i sta nam dajes savjete...
Simbalia jedinica novalac bude isto na akciji...neznam za ostale jer nisam nikad pratila...al novalac uvijek nadem cak za manje od 47 kn...a inace je cca 59 kad kupim u obicnoj ljekarni...
Najbolje mi je u prima farmaciji bude nekih 48 kn jos na to 10 posto i dobijes neke uzorke...zadnji put dobila kapi za nos...
Mom sad sam baš išla gledati, prema Pravilniku o početnoj i prijelaznoj hrani za dojenčad, a koji je usklađen sa uredbama i direktivama EU, proizvođači i distributeri ne bi smjeli početnu dječju hranu davati po nižim cijenama. Tako da ovi koji to rade krše tržišno natjecanje i mogu biti kažnjeni.
Koliko vidim svi sastojci su točno propisani tako da mi ne stoji teza, taj Pravilnik je nastao radi promocije dojenja. Iz tog razloga i nema popusta da bi više mama dojile. Tako da vjerojatno je svejedno kako Losa kaže, možda pratiti bebu paše li joj pa se u najgoroj varijanti vratiti na jedinicu. I tako će još malo jesti/piti sve 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ja sam redovno Novalac 1 kupovala na akciji
I ja 🤣🤣🤣...
Ako nema jedna ljekarna ima druga akciju🤣🤣🤣🤣 ...
I to kupim cca 10 kom pa ne moram ni postarinu placat...to mi jos jedno mlijeko🤣🤣🤣🤣🤣
A mislim da nisam vise od 10-15 kom kupila po redovnoj cijeni...
Vecer cure.
Beba 2019 nije ne ima 7 mjeseci i 4 dana. Ma jednostavno je tako i sto prije prihvatim ti bolje.
Inace je veseljko nemogu rec zadovoljna beba ali prva mi razmazila sma ga max cim zine ja trcim. Valjda ce sa drugim bit bolje.
Zelim napisat nesto smisleno ali procitala sve i zaboravila sta pise Boze dragi.
Vidim pisete za ad ja se u to ni ne kuzim kad nisam ni davala, dobila od frendice hipp 1 kutiju jer joj mala presla na drugu formulu, stoji na polici vec par mjeseci zlu ne trebalo 😂😂😂.
Isla citat nazad, sto se tice natjecanja da neki definitivno pretjeruju. Sve u svoje vrijeme. Evo moj bebac ima 7 mjeseci i par dana mislila sam da bebe sjede vec mislim sjedi on lijepo kad je krilu ali sam ne jos ljulja se pa ga ne stavljam u taj polozaj. Imat ce vremena cijeli zivot za to.
Meni pak pricala frendica o curi koja je malu drzala 6 mj samo na ledima. Nije stavila bebu na trbuh 6 mj. Kad je isla opet na kontrolu pedi ju izribala i ssd vjezba sa bebom pa je vec puno bolje. Tako da ima svakakvih.
Sto se tice kasica haha sad ssm citala u grupi pisale su kako je neka mam pitala jel moze prsviti jogurt i sir od majcinog mlijeka posto ima viska. Ako ste zainteresirane navalite cure. 😂😂😂😂
I nju su sad izribale da nemoze jer se mm ne kuha radi temperature itdd. A neki su je sprdali nek napravi kajmak joj...
Mirnu noc bebama 😊
Bobice 🤣🤣 joj ja sam te grupe maknula da mi ne iskacu na naslovnici jer mlade dobijem kad to citam...tako da sad samo ak mi treba koji recept odem skicnut..
.
Nakon tri noci cendranja i buđenja nocas je normalno spavao..zaspao je oko 8 i u jedan poceo se budit i kmecat a ja mu lijepo dala sto sam se izdojila navečer,to je popio i evo jos spava 😃 Ja se probudila jer mi bilo cudno sto spava pa ga isla provjeravati hh
Mi prespavali kod sveki, malo prase spavala od 21i30 do sad s jednim brzinskim hranjenjem u 2
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji