Jao dobra ideja imam kuci nove zapakirane bocice jer samo dojimo a mogla bih i ja izdojiti se pa da peobamo da pije na bocicu nekad. Je velik je prosjek se rodio 3400 51 dug. Ali jede svaki sat i po dva. Tj donedavno sad sa kasicama imamo malo veci razmak. I neznam tezak je nadam se da cemo malo stati sa dobivanjem kad propuze jer definiticno ne zelim toviti dijete hranom nit mi je iskreno kad vidim predebelu djecu to slatko jrr ih i to ogranicava. A i tezak je za nositi. 😂😂😂
Ali opet bolje nego ds imam problem da nece jesti onds bi se samo zivcirirala. U svakom slucaju ne fali briige.
Mikio tvoja je bila sitnija i kad se rodila 2900 jel ako se dobro sjecam a bitno ds je udvostruce tezinu do 6 mj.
I moj grize stipa imam masnice na sisama i vicem ne ali ima 4 zuba. Uvijek spreman prst ako zagrize da brzo izvucem bradavicu 😂😂.
Ma najbitnije da su nam zdravi bili mrsaviji ili deblji.
Losa super za kasice mi povrtne pojedemo nekih 60 70 grama a vocne pojede 120 g. Nadam dr izjednacenju skoro.
Grizli mi smo prije kasica kakali 2 - 3 puta dnevno a odkad jedemo kasice bude 1- 2 x i drugacije bude onako gusca stolica ne vodenasto kao od mlijeka. Miris obara sa nogu 😂😂.
Moja je druga krajnost, ona sad napokon od kad sam joj uvela obrok AD-a kaka svaki dan bez naprezanja. Dok je bila samo na mom mlijeku je kakala svaki 3. - 5.dan i od drugog dana su kretala napinjanja i plakanja.
Btw, cijelo popodne se ajmo reć grči i prdi nenormalno, moguće da je to zbog mrkvice?
Ja nisam jela ništa drugačije nego inače..
[/url
Super Grizli za necaka❤️❤️
Moja nekad kaka jednom u tri dana, a nekad tri puta dnevno, nema pravila..
DeeDee, moguće je da je od mrkvice, sve je normalno dok se crijeva i organizam ne naviknu. 😊
Bobice super za cijepljenje...tvoj malac je baš bombica sam nek papa...to će sve otići kad propuže
Moj dok je samo sisao je znao kakati svaki 4 dana a nekad i duže znalo proći....najduže je bilo 11 dana da nije kakao...i onda sam se sjetila kak je pedijatrica rekla da je normalno jer kao potroši sve što posisa al zato kako je sad skoro pa većinom na AD fino kaka svaki dan. Kad smo počeli s kašicama je 2 dana kakao po 3 puta u danu...ja se šokirala jer to nam se nije od rođenja dogodilo hahaha
Dns je imao neku zelenkastu stolicu...to normalno od kašica? Jučer je jeo mrkvu i tikvicu a dns jabuku.
moj opet teško kaka. nudim vodu, kašicu napravim rjeđu,češće nudim da doji i ne dajem ništa što zatvara i evo danas drugi dan ko kozica- tu i tamo koji kliker. kad čitam kako vaši otkad su na ad-u kakaju svaki dan, dođe i meni da mu dam malo. uz to i nije nešto dobio na težini zadnja dva mjeseca
MaRe toliku baš svotu i tako rano- i prije početka izgradnje nismo baš očekivali
[iimg]
Annika pa bas je prevelika suma..zato sam pitala dal su neki zaostaci ili sta...ajde da se neki prikljucak placa...za njih znam da koštaju al obicna komunalna naknada onak wtf
Mi da bi digli kredit za kucu moramo tri godine kredita za auto iskesirati 🙄 plus Diners...odose moje gace od 300 kn 🤣🤣🤣🤣
Ma joj kupovina tog placa i plan gradnje je najveca greska ikad u nasem slucaju. Dok bi mi to napravili najstarije dijete maltene ce na faks. Jbg, kupili plac i ja ostala bez posla tako da love za gradnju nije bilo a uz to mm privatnik, ja sad na porodiljnom ne mogu ni kredit podići
[iimg]
Mame, da li planira koja uskoro novu trudnoću?
Mi smo htjeli još bebi.. Nikad nisam htjela malu razliku, jer mi to djeluje sebično prema drugoj djeci/bebi.. Ali, s obzirom na godine....... ne možemo baš puno čekati 😏
Ne bih odmah,, ali.... Ma, kad se sjetim svega, možda ne bih nikad više.. Ne znam..
Vi??
Sortiraj odgovore
Najstariji