ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    03. Srpanj 2020. 15:46

Jaaao,, rekoh, evo još jedne ili je samo promijenila nadimak😂
    Kad post počne sa "nisam se do sad javljala" srce mi stane na tren😂
    Emax, dobrodošla 😊
    Ja sam bebu do sad isključivo dojila, prije dva dana je bila gladna, ali valjda od vrućine nije htjela sisati.. Napravila sam joj AD i sekundu, dvije je promatrala bočicu, a onda je zgrabila i sve popila🤭nije neko iskustvo, ali mislim da glad ne pita.
    Ako si se odlučila prorijediti ili ukinuti dojenje, pokušaj svako drugo hranjenje ponuditi izdojeno ili AD. Šta već misliš.. Ako i ne šćapi odmah, naviknuti će se brzo.. 

beba2025❤
    03. Srpanj 2020. 15:53

Hahaa, MaRe, veliš, kod onoliko prostačina, mislila si da je i trajbanje povezano🤭
    Lorena,valjda zezaš?
    Bože, kako te netko na forumu može tako izbaciti iz takta da ne spavaš?
    Ja joj se i sad smijem😂
    Pusti ju kraju. Ona vjerojatno nikad ne spava. 
    Smišlja psovke😂

DeeDee
    03. Srpanj 2020. 15:59

Emax, kad sam ja morala uvesti AD prihvatila je bez problemat. A jel te brine formula ili je do sad isključivo dojila pa te brine bočica? Jer ja od prvog dana kombiniram izdajanje pa bočica kao bočica ne predstavlja problem, sretno uglavnom. 
    Lorena ti si kao ja, mene isto sve izbaci iz takta, zato sam i makla fejs 🙈
    Ova me samo na jedno popodne, ali da, poznat mi je osjećaj. Nemoj si to raditi, 99% je trol, a ako nije onda još i bolje, znaš da je neka sirota koja ne zna drugačije izbaciti frustracije

[/url

MaRe
    03. Srpanj 2020. 16:03

Bravo za sve zubiće :D
    Annika baš divna čestitka xD To stigli zaostatci ili se to tak plaća inače? 
    Simbalija bravo za sjedenje :) 
    Emax samo mu napravi bocu po uputama na kutiji i daj mu..pojest će koliko bude htio. Ja sam doslovno preko noći s dojenja došla na 3-4 boce AD-a dnevno...ali nemoj mislit da će zbog toga više spavati po noći...moj iako više pije AD i dalje se budi jednom ili dvaput po noći i sisa..ok možda i nije gladan ali lakše mi dati sisu pa da nastavi spavat nego ga nosati sat vremena dok se ne uspava opet. 
    .
    Mi smo dns jeli jabuku i napokon je skužio da se kašice jedu a ne pljuju  ili samo mu se ne sviđa mrkva i tikvica hh

Grizli
    03. Srpanj 2020. 16:25

Damnarexx nikad ne reci nikad... Mozda te drugi put iznenade blizanci kao Petru.
    Beba hvala na pitanju dobro je sve zavrsilo. Prstic se primio taj koji je visio (prstenjak desne ruke), a na malom prsticu su mu rekonstruirali jagodicu jer je ostao bez djelica tako da taj je malo kraci sad al sve zarasta kako treba. Bitno da je taj zasiveni prst se uhvatio. On je to bas dobro prihvatio, sokiralo me kako je jadnik izjavio da mu je to i dalje najdrazi partij samo jednostavno nije imao srece.
    Lorena ma ne nerviraj se zbog glupih ljudi. Kakav je bebac?
    Emax dobrodosla... 

PetraB
    03. Srpanj 2020. 16:25

Uf, dobro je... Kad sam vidjela broj stranica za procitat pomislih da nije opet gdja pisala 🙄... Lorena draga ma daj...noname frikusa, pusti ju nek laprda kaj hoce.
    Grizli nisam isla jucer jer stvarno smatram da nebi bilo nista od vjezbanja, samo bi se ja nazivcirala a i mislim da bi nervoza kod svih bila na vrhuncu. Morao bi biti sa M u cekaoni a sad, koliko bi ju slusao, ne znam, mislim ona dosta dobro s njim hendla al svejedno. On je jaaakooo glasno dijete (totalna suprotnost nama 🤦🏻‍♀️). Mislim da je ovako bilo pametnije.
    Cure sam danas u 7 budila za jelo (morala sam si narihtat zbog vjezbi), sok 🤪... Jos Karmen negdje u 4:45 se nesto probudila, dva pita joj dala dudu i to je bilo to. Bas me zanima sutra, hoce li isto tako ili ce klasika u 6 biti budjenje.
    E...zubici...ja sam starijima, odmah kad bi izbili poslije flase prosla gazicom i imali su one cetkice razne za grickanje. 🤷🏻‍♀️
    Damnarexx hm da... Ne izgleda ni meni od znoja, jel se povuklo? 

url=https://lilypie.com][/url

• Bobica91
    03. Srpanj 2020. 17:49

Mi obavili kontrolu. 9100 i 71 cm. Haha kaze doktorica voli papati kazem voli. Nis ona mene ne  pita jel se okrece i to nego joj ja sama sve biflam kako sa vama sve citam i upijam pa gledam sta tko radi. Zadovoljna cijepili se. 1 inekcija danas i mirni do godinw cak nijw puno plakao tako da sam zadovoljna. Evo rostilja se na krevetu a bila sam uvjerena ds ce zaspati kao i svaki put nakon cjepiva. 

DeeDee
    03. Srpanj 2020. 17:59

Bobice koliko tvoj sad ima, 6 mjeseci? 
    Super da nema reakcije na cjepivo, neka tako i ostane 🤞

[/url

• Bobica91
    03. Srpanj 2020. 18:09

Da 6 i po mj. Nadam se ds nece inace uvijek dobije neku temperaturu i bude bas placljiv taj dan i noc a zasad je sve ok. Hvala 😇

Grizli
    03. Srpanj 2020. 19:48

Bobica bas konkretan beban... 👍 Samo da sve bude ok nakon cjepiva.
    PetraB a kuzim nek ste tako bar se nisi zivcirala. Nadam se da ce spavat i nocas cure.
    Moja M krenula opet luđacki slinit. 
    Koliko puta vase bebe kakaju tokom dana? Moja i dalje je na 3-4 poneke dane i 5 kakanja i to dosta ne ono par tockica. I osim sta je od kasica pocelo smrditi nema promjene u konzistenciji bez obzira sta jela. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.