Da se javim, ipak nije viroza. Crp 75...
Grlo crveno, dobili smo antibiotik🙉
Ostali nalazi su ok.
Imam zahtjevnu bebu, al kad je i bolestan, to vam je ajme meni! Padam s nogu, muz je uzeo bolovanje jer mi je nemoguce samoj to sve.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Red 🤣 ne znam kaj bi ti rekla za spavanje iducih noci al mozda je ovo bilo samo jednom 😅🙈
Joj mrgud hvala na pitanju, oziljak je…hm…oziljak 😅… A ne znam, ostat ce fini trag vjerujem, pogotovo jer je ljeto pa ce sav pocrnit (vec je, kao DeeDee, baustelska boja 😅)… Joj da… Neki dan se sav oznojio i zacrvenio u licu tj cijela glava, nekaj je divljao naravno a oko oziljka se tocno vidio dio koji je ostao neprokrvljen, bolesno 🤪
Grizli kako necak, sto je rekao doktor?
E da… Sto se uvodjenja namirnica tice… Ja sam se drzala tih tri dana, ali nisam ja prvi dan dala samu tu novu namirnicu koju uvodim mrgud. I prvi dan sam ja nju kombinirala sa vec uvedenim namirnicama.
Lorena tak i ja radim, usisavac prije nocnog spavanja a preko dana samo lijevam fiziokosku.
E da… Moram pohvaliti cure i sad cu se urec naravno al nema veze… Vec dvije noci tako lijepo mirno spavaju. I jucer i jutros sam ih ja isla budit u pola 6/6 da jedu. Nebi al sam morala. Jucer zbog rebra, a danas sam morala pazit da mi se Magdalena na vrijeme digne i spremi za skolu jer je mm isao danas danije na posao.
Petra, pa jel nije gotova škola?
Kod nas gotovoo😄
Ja sam zivcana k'o pas a ne znam jel me muz zivcira pa sam zato zivcana ili me zivcira jer sam nervozna
Ja uglavnom kuham navecer za iduci dan ali kako gospon zaspe oko ponoci vec desetak dana to je nemoguca misija. Vrhunac kuhanja za mog muza je da on ocisti ribu jednom u dva tjedna. Kad bas zagusti, uskoci s kucanskim poslovima ali njegov je posao takav da je on stalno na kompu ili mobitelu, uvijek u nekim pregovorima ili smisljanju rjesenja za neke probleme tako da kad je slobodan iskljuci se od apsolutno svega, ukljucujuci i mene. Druzi se dosta sa starijim klincem koji je uzuzetno zahtjevan pa ne prigovaram
[iimg]
Annika to je to 🤣🤣🤣
Lorena ja sam svome rekla da ce biti dobro ako se ne rastanemo za godinu dana 🤣🤣🤣 nije bas tako ali kao sto Annika kaze...mali je nemoguć zadnjih par dana i ja sam na baterijama a zivcana kao pas...dovoljno da mi muz dobar dan kaze udavila bi ga 🤣🤣🤣 Poceo je raditi do 5 i sad je mali moj od 0-24 sto i nebi bio problem da nije podivljao xD vristi po danu,vristi po noci...sit je,suh je,temp nema i problema s trbuhom nema al kad treba spavati...i prije i poslije se dere ko nenormalan 🙄🙄
Danas sam ga ostavila pola sata da se dere jer vise nisam znala kako ga smiriti i sta raditi jer mu nista ne paše...na kraju je zaspao sam a ja se osjećala kao 💩
Petra bravo za curke..super napreduju 💪
Mikio tako i moj dubi na glavi i rusi se na stranu ili se postavi na sve 4 i umjesto naprijed pomjera unatrag
Mala.le drzim fige da maleni sto prije ozdravi 🤞😘
Angelly bravo za malca 😃 ja svog pomalo stavljam u krilo da sjedne al nece se tako brzo sam posjesti.
Taani i mi cemo sutra prvi puta probati (barem se nadam) al jos nisam smislila sta 🤣🤣🤣 mozda krenemo s mrkvom.
.
Jos sam nesto htjela kom al jbg mozak kaša..idem uzivati u 5 min mira i tisine jer je muz izveo malog van pošto je vidio da mi vec para ide 🙄 moram se pripremiti za noc :/
Mikio 😂😂 N je ko mali nojcek!
Angelly bravo jos malo znaci sjedenje kod vas.
Aaa uuu za kuhanje ja ni u najzescim menijima ne potrosim vise od 30 min. Znaci da nemam exspress lonca ja ne bi jela nikad kuhano... Rizoto 7 min, pasta bolonjez 10 min, juha 20 min... Znaci apsolutno sve osim jaja spremam u expressu. Luk ne dinstam nikad od nikad jer ne volim miris dinstanog luka nego ga narezem pasiram sa stapnim mikserom u tecu i za 30 sekundi je spreman za ostatak posla. Mrkvu ako treba dinstat na multipraktik naribam... Piletinu recimo kad kupim odmah narezem file, otkostim batke isl sve spremim samo da odmrznem i u tecu s time. Iskreno ja da moram satima stajat sa stednjakom kao što su prije zene umrli bi od gladi. Naravno kad se skuha gulas, juha, grah, varivo ili tako nešto obavezno dio ide u skrinju. Juhe spakujem u male plastike pa kad kuham rizoto ili neke umake imam uvijek spreman temeljac. Al zato kad treba kolace raditi eeee to mogu satima.
PetraB tebi svaka cast i muzu isto.
Damnarexx od Groznjana na plazu negdje između Novigrada i Umaga mozete... Nisam dugo bila na tu stranu na plazu al na glasu je plaza u Ladinom gaju - kamp sadašnji Umag Park se zove.
Sretno svima koji kreću s kašicama!
Moja danas dobila osip od domaćih trešanja, pored oka i malo na čelu, sad joj je već prošlo i vidi se samo doslovno par točkica. Sad ne znam, više joj ne davati, ili pričekati pa probati opet?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Hvala cure na savjetima.
Da opet isto danasvnije htio u 10 u 12 je. Pa cu malo kasnije davat. Na kasice mislim Svasta procitala nista upamtila, mogu samo rec skidam kapu svim majkama. Neznas dok ne probas 100 posto tocno.
Simba nemoj vise davati ako se osula.
Cure moje, ja vam jos kuham dodatno za kcer koja je preosjetljiva na zitarice i moram dodatno pojacavati obroke sinu koji je mrsav jako a bavi se sportom. Tek sto su rucali ja samo sto ne krenem s pripremom za veceru jer nema brzih obroka a cesto i pripremam navecer nesto nesto za dorucak. Od kuhinje i kuhanja mi se na momente povraća i san mi je otici na ljetovanje ili bilo gdje na tjedan dana da netko kuha
[iimg]
Ja volim i kuhati i peći kolače. Ali nas smo dvoje neizbirljivih tako da je to drugi par rukava, da moram ovako kao ti annika vjerojatno bi isto sanjala o tome da kuha netko drugi.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji