ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taani
    14. Lipanj 2020. 12:01

Mrgud, ma mislila sam da kasnimo za vecinom ovdje jer dosta ima starijih beba koje naveliko papaju vec, a dosta i na ad-u pa su ranije krenuli 🙂. Nisam mislila doslovce da kasnimo 😉. Kad napuni 5 mjeseci onda cu oduciti hocemo krenuti uskoro ili cekati 6 mjeseci. 
    Mikio, super za spavanac! 😍A spavanje na trbuhu je moj volio i s 2 mjeseca ali me bilo strah ostavljat ga. Kad se sam krene okretati, nadam se da ce opet zavoljeti tako spavati. 

A za krstenje ne planiram imati 50 ljudi... Iduci tjedan imamo neke radove po kuci i ne znam koliko ce to trajati, ne pada mi na pamet u pol svega imati goste, niti jedno a kamoli 50 😬. Porazgovarala sam s mm, rekla mu da samo krsteni kumovi dolaze u obzir, izvedemo se na rucak i to je to. Kad sve bude gotovo s radovima, onda jedan vikend zvati ljude na druzenje. Nisam tip koji si zadaje nepotreban stres, posao i brige 🤷‍♀️

DeeDee
    14. Lipanj 2020. 12:15

Ja prijavljujem da smo umirovili košaru od kolica. Vrlo je sretna i zadovoljna i umire od smijeha.
    I prijavljujem da stanem u haljinu koju sam kupila pred mjesec dana i izgledala strašno i stravično u njoj. Mislim, treba mi još mjesec treninga da to bude kako treba ali već mogu proći kraj ogledala bez da se rasplačem 🥳😄
    Skru ju +1.5kg 😂😂

[/url

Grizli
    14. Lipanj 2020. 13:42

Mikio woooow superiska! Drzim fige da je to to... Inace ja kad ne mogu zaspat jedino se uspijem smirit i zaspat na trbuhu s glavom pod jastukom. I jedva cekam da opet mogu tako spavat jer sad zbog cica jos uvijek ne mogu. Kad na trbuhu spavam ni ovaj hrcak od mm mi ne smeta. Pa mozda stvarno i njoj to pase. 😊
    Ja mislim da je mojoj curki izbio zubic. Donja celjust kad prođem s prstom je ostra i tvrdo se osjeti ko nazubljeno onako, zlicica recimo zapinje za to zubno meso a prije je klizila. Koja sam ja mama neznam ni dal joj zub izbio. A ne da da vidim jer cim ocu vidit isplazi jezik preko. 

annika
    14. Lipanj 2020. 14:11

MikiO ja držim fige da to nije jedna epizoda
    Opet moram o rodicama ali su me čak ugodno iznenadile- beba ima 17 mjeseci i ona je popila slučajnonslučajno lijek i sad ne smije dojiti 48 sati. Šta da radibeba neće AD. I žena joj napiše da to nije beba i da joj ne trebs nikakav AD i da joj neće biti ništa. Već sam očekivala cirkus
    Danas proso i tikvice- o bodova. Ali mislim da nisam tempirala dobro jer mu se izgleda spavalo. 

[iimg]

annika
    14. Lipanj 2020. 14:38

Ma budala. Sjemenje, klice ali pretpostavljam da i uz makrobiotičku normalnu prehranu bi dijete napredovalo. tako je i moja šogorica krenula s tom makrobiotikom kad je mali krenuo s kašicama. Osim alergije na km i borbe godinama za jelo on danas s 9 godina pojede za ručak kuhano zato što mora a od zdrave hrane ne voli apsolutno ništa. 

[iimg]

• Bobica91
    14. Lipanj 2020. 14:38

Grizli ne brini to je tako prije izbijanja ne vidi se nis samo ostro i onda nikne zubic. Ovo je bio nas prvi sad imamo tri i veci su.

• Bobica91
    14. Lipanj 2020. 14:40

A nece mi. Nema veze ako je ostro za par dana ce doci. Tako ja skuzim na mom bude crveno nateceno i osjeti se ostro i onda mu izbije kroz koji dan.

MaRe
    14. Lipanj 2020. 15:20

Lorena pa jel ne jede uopce ili ne pojede dovoljno? Mozda od vrucina manje trazi.
    .
    Moji decki spavaju vec jedno 2 sata sigurno...ja pokusala zazmirit al odmah A nesto sanja i place u snu pa sam odustala xD
    Barem uzivam u miru i tisini 😊

Grizli
    14. Lipanj 2020. 15:36

Boze budale... Makrobiotika za bebe. 🤮... 
    Bobica sliku moras staviti preko linka... Ides postimages.org ucitas sliku kopiras link za forume i taj link tu zaljepis. 😉 Znaci tako to bude... Prije 2 dana joj je bilo meso ovako...  i dnas je ko mala pila sa lijeve strane.

Damnarexx 🌺
    14. Lipanj 2020. 15:51

beba2019

Damnarexx 🌺

Grizli

Ocito sam ja zimogrozna mama… Mala jos iredno bodij dugih, hlacice duge i crapice. 🤔 Za van kapica na to i lagana dekica u kolicima. Ne budi se. Bo!
    Damnarexx definitivno joj trebas maknut umetak. Obicno su oni do nekih 60 cm koliko sam vidila po tim uputama. Moja je 65-66 cm pa ne dotiče nogama naslon, a same nozetine od nje. Mislim da oni u tome ne sjede bas onako kako nama izgleda. Barem moja ne jer su joj noge dosta uzdignute od razine guze tako da po meni njoj je najveci pritisak na bedrima na ne na trtici sto kao nesmije biti.

Nekako sam odgađala maknuti umetak jer joj lijepo stiti glavicu taj gornji dio. Kad maknem ima dosta prostora pa npr.ako su rupe po cesti ili sljunak onda ce joj glavica ici lijevo-desno i udarati u stranice😕
    .
    Kod nas je jaako zatoplilo danas. 😧
    Zasto kapica? Zbog vjetra ili?
    Damnarexx, možda si pisala, ali nisam vidjela.
    Koje jaje za bebu imaš?
    Zar ne možeš maknuti samo umetak ispod ledja, onaj kao valjčić?
    Ja uvijek sa bebama samo taj dio izvadim, a onaj za glavicu ne mičem nikad.
    Baš to što kažeš, svaka rupa na cesti, glavica ode.
    Nisam ni znala da taj dio itko miče!

Kupila s 3u1 kolica i s njima dobila jaje. Kolica su EasyGo, Poljska. Tako da jaje nije ko zna kakvo.
    Vidis, ne znam dal ima taj umetak/valjak da izvadim. Prouciti cu🙃 sad kad sam umetak skroz makla puno joj je komotnije, al mi izgleda nekako golo to jaje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.