ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    08. Lipanj 2020. 23:49

Uf, ja vas na rate citam cijeeeli dan i nikako doci do kraja.
    Lajkam taj bike😁 
    Sto se tice darivanja kumova i meni je to lijepo, ali ni kod nas to nije obicaj.
    Annika bas sam se dobro nasmijala na tu novu rijec😂😂
    Takodjer, uopce ne znam kako ju obuci. Cas vruce cas hladnjkavo...
    Trenutno spava u bodiju dugih rukava, pidjamica i ljetna vreca.
    .
    Mi smo danas bili na sistematskom i cijepljenju.
    U 2mj je dobila 1.8kg i  narasla 7.5cm, i sada ima 6.6kg i 63cm. Pedijatrica i ja zadovoljne😋 
    Zivio Novalac! 🥳
    Cijepivo, ko cijepivo proslo katastrofa. Cak je ovaj put pocela plakati cim ju je uzela na vaganje. Uzas🙁 
    Nisam znala da cu ovako stresno to prozivljavati🙈
    Zaljepila joj obloge i provjeravam temp. Bit ce ovo vesela noc.

Damnarexx 🌺
    08. Lipanj 2020. 23:54

I da, pocela je vise produzivati razmake izmedju obroka. Sad cak izdrzi 3.5h-4h. 💪
    .
    Ako koga zanima, Lidl ima baby carapica/stopalica po 9.99kn, 3kom, tanke. To sam danas kupila i 2 para tajica tankih -33kn ako se ne varam (njoj, jel😁).  Zatim seeeebi, pravo otkrice, 2 kom. grudnjaka u jednom pakiranju (crni i sivi) bez push-upa  64.99😍

• Zarica
    09. Lipanj 2020. 00:22

Bila na depilaciji danas. Uzas uzas. Bas me bolilo kak dugo nisam bila i jos kad me natezala nekako sam osjecala napetost kod tih zaraslih djelova hhhh. Al dobro, trajalo kratko i nakon tog sam se osjecala ko pobjednik💪
    .
    Nikad cula da se kumovi daruju. Meni to darivanje uzas :) Cisto jer se cesto tako pretjeruje bezveze. Da ljudi kupe fora poklon nekom kad bas nalete i pomisle 'e ovo je bas za nju/njega' takav koncept bi mi vise odgovarao, al to sam ja😆 e da, i nama kumovi uzeli haljinicu, krsnu svijecu i krpicu za obrisat celo. To mi je bila lijepa gesta i ustedila nam vremena.
    .
    Moj malac je isto tako brljavio stalno s tim cicanjem i sad sam pred par dana uvela hitler rezim na svaka 3 sata. Doslovce se prilagodio kroz jedno jutro. Ne znam jel povezano, al bolje mi spava i bolje je volje. Podojim ranije jedino kad moram izac negdje ili tako nesto. Bas mi se cini da mu ovo vise odgovara. Lijepo se najede i nekako lakse pratim te obroke i lakse planiram.
    .
    Mrgud, ja isto za taj tricikl stavec komentirala neki dan s muzem 'e ovo je stvar koju sigurno necemo kupit'  a vidim da ga svi zivi imaju.

annika
    09. Lipanj 2020. 06:59

I, kako vaše beke jutros?
    Makar, izgleda da je ovo tepanje za bebi u srbiji, ali svejedno iritantno do bola

[iimg]

DeeDee
    09. Lipanj 2020. 07:22

Šta je sad beka? Sisa ili beba? Moje su evo super, i sise i beba 🤣🤣🤣
    Treća noć za redom 🥳🥳🥳🥳
    Sad se najela i vrišti i smije se jer sam digla rolete onako da budu rupice pa vidi svijetlo, to joj je hit 🤣

[/url

mrgud_zg
    09. Lipanj 2020. 08:06

Dobro ak su neki pojmovi srpski onda se manje nerviram 😂 ja imam sestricnu tamo, i oni za tipa “prizalogajit” nes u tom smislu kazu “ruckit”. Kao umanjenica od rucat. Al to je pod normalni izraz, nije smisao da bude tepanje 😁
    Losa naravno na crnjake odma ujutro 🙈😂
    Ja sam jucer nekam morala otic i izdojila sam sd nakon sto godina. Al uspjela sam doc za 3,5 sata nazad pa se nije potrosilo. Kak smo pobijedili  muke po strajku tak mi se to izdajanje zgadilo, da nemam na kraju nis spremljeno. Sad sam ovo napokon zaledila. Mislim da cu si sad dat truda pa malo ipak nes zaledit da mozemo mm i ja neke stvari ic obavit i kupit, vec pol godine mi je hrpa tog na “cekamju” 🙄
    Mi smo imali standardno losu noc 🤦‍♀️😫. Ne mogu vise ovak. Hranjenje u 1, 3:30, 6. I nema vise spavanja. S tim da ovo u 6 niej bio gladan nema sanse jer kad se u baby gymu okrenuo na tebuh 2 puta hrpetinu je ispovracao. A fkt se nikak drugacije po noci nece umirit osim da ga nahranim 😣 ne pali ni mazenje, ni duda drzanje za ruke.. kad se probudi je gotovo. S tim da jos nije kakao od kad je pojeo mrkvu. Mozda ga to muci. Probat cu danas tokom jutra ranije skroz dat..

Damnarexx 🌺
    09. Lipanj 2020. 08:11

Ona se probudila u 4 i sada..pojela i idemo nazad spavat, yess💪 

Lavica27
    09. Lipanj 2020. 08:24

mrgud_zg

Dobro ak su neki pojmovi srpski onda se manje nerviram 😂 ja imam sestricnu tamo, i oni za tipa “prizalogajit” nes u tom smislu kazu “ruckit”. Kao umanjenica od rucat. Al to je pod normalni izraz, nije smisao da bude tepanje 😁
    Losanaravno na crnjake odma ujutro 🙈😂
    Ja sam jucer nekam morala otic i izdojila sam sd nakon sto godina. Al uspjela sam doc za 3,5 sata nazad pa se nije potrosilo. Kak smo pobijedili muke po strajku tak mi se to izdajanje zgadilo, da nemam na kraju nis spremljeno. Sad sam ovo napokon zaledila. Mislim da cu si sad dat truda pa malo ipak nes zaledit da mozemo mm i ja neke stvari ic obavit i kupit, vec pol godine mi je hrpa tog na “cekamju” 🙄
    Mi smo imali standardno losu noc 🤦‍♀️😫. Ne mogu vise ovak. Hranjenje u 1, 3:30, 6. I nema vise spavanja. S tim da ovo u 6 niej bio gladan nema sanse jer kad se u baby gymu okrenuo na tebuh 2 puta hrpetinu je ispovracao. A fkt se nikak drugacije po noci nece umirit osim da ga nahranim 😣 ne pali ni mazenje, ni duda drzanje za ruke.. kad se probudi je gotovo. S tim da jos nije kakao od kad je pojeo mrkvu. Mozda ga to muci. Probat cu danas tokom jutra ranije skroz dat..

Huh mrgud...al realno to nije losa noc, dva budjenja u noci. Ja klasificiram losu noc kad je 5 hranjenja, uspavljivanje na rukama i dodavanje dude 842 puta.Neka djeca spavaju do 9 ujutro , moja kcer dan danas u pol 7 budjenje sa svojih 38 mjeseci 😂odnosno 3 godine i 2mj. I ne prespava svaku noc u komadu da se nesto nemoramo ustat i otic do nje. To je tako s djecom🤷‍♀️,zato sam vec prije rekla cim prije prihvatis da ce ti tako odsad zivot izgledat,lakse ti je. Nemoj shvatit ko kritiku nego da znas da moze puno gore i da ce dugo trajat,mozda🙈
    Mi smo imali opet vristanje od 30min u 23h bez da ga mozemo ikako smiriti. Pa u pola 3, pola6 i 7 budjenje...sad na kontrolu.
    Pozdrav svima koji ruckickaju😂

Grizli
    09. Lipanj 2020. 08:25

Beke 🤣🤣 ajmo dalje s novim rijecima... 
    Iza nas dobra noc, spavanac u 21.30, cicanje u 5.30 i sada sam ju morala podojiti jer moramo na pregled 🥺.
    Mrgud a kad ide spavati bebac? Jesi probala mozda taktiku da prije nego ti ides spavat mu das cicati i onda da je veci razmak za nocno. Frendica tako probudi malu u 22.30 kad ona ide leci pa joj izdrzi barem do 5.inace se budila svaka 2-3h

DeeDee
    09. Lipanj 2020. 08:30

LoSa 🙈🙈🙈🙈
    Grizli mislim da to nema nekog pravila,, evo Vita vec par večeri jede oko 20, zaspi oko 21 i nema je do 6,7. A znala sam je budit oko 23 prije nego idem u krevet pa bi se opet probudila u 1 ili 2 🤷

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.