A porod. Sad sam bila u spinalnoj, cisti finjak moram rec. I oporavak. Prvi porod indukcija u 6 ujutro gelom, pa drip i rodila u 20h. Postpisujem da zucni bole vise od poroda,mene bar. Ono sve iza poroda s operacijom je horor za sebe,neda mi se ni prisjecat vise.
Grizli rock on✌
Lavica vidjela sam da te danas neka curka pitala za paket sa Alija. Moj je isto na carini. Sto trebam napraviti, kome se javiti/poslat mail ili sto vec?
Ja se bas cesto sjetim poroda. Valjda jer je islo brzo. 5 prstiju se sama otvorila bez ikakvih bolova, u 9 me skopcali na drip, u 12 rodila. Bas me zanima kako izgleda prirodan porod.
Drip boli ko vraag, al ajde, meni je ubrzao stvar pa sam rekla da je zakon.
Doktorica mi rekla da sam stvorena za radjanje🤷♀️
I kao iduce cu za sat vremena, ahha...
Spavanje...moj se isto poceo buditi po noci. 5 mjeseci bio super spavac...sad izvodi nesto, probudi se oko ponoc i dize mi tlak do jedan🤣
E sad, neka nova faza...dosad je spavao po danu svako 2 sata (po nekih 45min), a zadnjih dana iza 4 popodne ne spava nikako. Legnemo ga oko 8 a on zaspe tek malo prije 10....
Nije mi bas draga ta novost, nadam se da nece dugo tako🙄
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Marisol i Esmeraldaaa yesss 🥰 ma da ovo što Lavica govori bebu treba prilagođavati svojoj svakodnevnici. Naravno da buljenjem u tv odmaram glavu i ne moram misliti, vjerojatno tako i bebe, ali opet svi smo naučili engleski iz crtića. Doziranje i umjerenost i ništa loše ne može biti, isto tako i sa kupovnim kašicama. A tete na fejsu brane stavove grupe, ponekad preburno, ali svejedno.
Danas šetam malu u nosiljci i neka mama s bebom se zapiljila u mene, mislim se au fak sigurno joj noge nisu u M 😂
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Danas šetam malu u nosiljci i neka mama s bebom se zapiljila u mene, mislim se au fak sigurno joj noge nisu u M 😂
To i ja uvijek pomislim kad se zagledaju
Marisol i Esmeraldaaa yesss 🥰 ma da ovo što Lavica govori bebu treba prilagođavati svojoj svakodnevnici. Naravno da buljenjem u tv odmaram glavu i ne moram misliti, vjerojatno tako i bebe, ali opet svi smo naučili engleski iz crtića. Doziranje i umjerenost i ništa loše ne može biti, isto tako i sa kupovnim kašicama. A tete na fejsu brane stavove grupe, ponekad preburno, ali svejedno.
Ista stvar. Zbog toga sam kupila ergonomski ispravnu Manducu i bas sam zadovoljna ali i ta prva koju imamo Baby Bjorn isto je dobra i laka za namjestit ali nogice kao vise pa sam nakon citanja odustala od nosenja u toj BB.
Cure pitanje bili smo na uzv kuka sad tek sa 5 mj jer zbog korone nisu radili a nijedan privatnik nije nas htio primiti. Uzv je trajao 2 sek i doktorica mi je rekla vidimo se za 2 mj. Pa me zanima jel pod normalno da se ide opwt ili je dovoljno jednom. Pitala sam frendice njihove bebe su isle jednom. Doktoricu nisam stigla pitati mali se derao svi obuceni sa vizirima i maskama nisam nis ni cula. Nalaz pise uredan.
Bobice ako je nalaz uredan ne bi trebali ici ponovno..dal ti pise sta drugo dolje u uputi? I mi smo sad tek bili,rekao sve ok i to je to.
.
Zarice tu smo s tjednima i moj je isti..ako si mozda vidjela ja vec nekih 2-3 tjedna kukam i pripisujem to promjeni vremena..kako da ne xD
.
Dosad bi prvu turu odspavao i onda zajebavao s placom po noci a sinoć udri u dreku u 10 navecer i mir dok je na rukama a cim ga spustimo u krevetic gotovo. Na kraju odustaali i stavili ga s nama u krevet...iskreno ne sjecam se dal je sisao po noci 🤣🤣🤣 znam da sam mi jednom dudu dala kad sam ga čula i eto probudio se u 5 pa zaspao opet do sada.
.
Nama TV radi dan i noc ali ga on ne doživljava nimalo..a mob koristimo samo za pozive s bakama.
Skoljka,isto kao nita. Udjes u svoj korisnicki racun i screenshotas dio gdje pise naziv i sifra proizvida koji pise i u onom carinskoj izjavi sto su ti poslali. Sejvas kao pdf i ispunis tu izjavu i nju si poslikas i prilozis uz taj pdf i posaljes na mail koji su dolje naveli. Samo provjeri na ispisu banke (ili aplikaciji za mob bankarstvo) kolika ti je u kn naplacena cijena i to ispuni u izjavi.
Bobica nazovi ih pa pa pitaj.
Simbalija ja pak mislim jel me netko pozna s foruma kad se tako zabulji🤣.
Jucer na plazi djecje igraliste i ja malog nunam i zena bulji u mene 10min.napokon dodje i pita kojansu to kolica🤣Ja kazem silver cross wave a ona kaze to sam imislila al nigdje u hr nisam vidjela, nego na fejsu sam u grupi aukcije pa sam tamo vidjela njihova kisobran kolica na aukciji ahahaha di si slatka sestro🤣🤣🤣
A vidim da nas vise muku mucimo s vremena na vrijeme. Drzim nam fige svima. Uzivo bebe koje znam i tu su negdje s nama su bas dobrice (kako kazu roditelji), pa si pomislim ponekad sta je to s mojim malcem...No dobro 💪
Nedjelja is on.
Sortiraj odgovore
Najstariji