Što se tiče čuvanja, meni je mama kat ispod i u nju imam potpuno povjerenje pa mi je to super, ali isto još nikad nisam pustila bebu da imam slobodan dan nego na sat, dva dok obavim dućan ili tehnički ili neku drugu obavezu. Meni u glavi je još jako premala da se nepotrebno odvajam od nje na dulje od par sati, nisam uopće psihički spremna još na to. Doduše sad više nemam ni dovoljno mlijeka da bi to mogla, ali baš smo komentirali da ćemo idući tjedan uzet novalac 1 i nek stoji u ormaru pa ako situacija ostane kao ovaj tjedan počet dodavati na kraju obroka, ili bar navečer prije spavanja 🤷
[/url
Jutro ☺️
Mi smo dva tri puta ostavili malog sa svekrvom i otišli ili odmoriti ili nesto obaviti. Nije mi to bio neki problem, zna ona s njim. A i tad sam imala izdojenog. Sad nemam i ne znam kako bi izveli duzi odlazak od 2-3h... Eventualno onu hipp bocicu nabavit pa da podgrije samo...
...
Moj bebonja vise ne ide spavati u 19 nego u 21.. Prezivjet cemo i to.. I probudio se tek u 05.. Dvaput sam mu dodala dudu, oko 2 i oko 4. I umjesto da se fino naspavam jer je on odlučio spavati ja ne mogu jer ovaj hrcak hrce ko jebeni konj 😔 cak mislim da je on probudio bebaca u 2 i 4 tim hrkanjem..
.. Evo sad spava na tatici dok nemajka pije kavu i tipka po forumu ☺️
Zelim nam svima miran vikend 😃😃
E da, i kad se naljutim na njega jer urla/cendra ili stavec brzo si stavim u glavu: on je beba koja je u potpunosti ovisna o tebi i jedini nacin na koji ce nesto reci je negodovanje /kenjkanje/cendranje. Nije on kriv. I to me smiri i mogu dalje. Pogotovo kad se nasmije napuni mi baterije za dalje..
I uvijek si isto mislim da ce sve to proci i bit ce lakse. I cekat ce nas novi izazovi..
a zašto bi bila nemajka LoSa
ja svog nemam kome ostaviti, svi žive daleko, i da smo blizu mama ne može, a svekrvi nitko ne bi dao dijete, vjeruj mi
ja bih voljela da imam nekog pouzdanog tko bi ga pričuvao- i da je tako bilo sa starijim klincima, i dok ja spremam da se zabavlja s njim
[iimg]
Nisi nemajka, netko se prije opusti, netko kasnije. Uostalom netko to uopće ne želi, dok netko jedva čeka, sto žena, dvjesto sisa. I mišljenja 😁
Moja je minimalno sat vremena dnevno s mojom mamom, ali to kao ne računam jer sam tu 😁
Ako je gladna ili bilo šta minuta mi treba do dole, ili njima do gore.
Da je na AD-u bi sigurno bila opuštenija, ovako mi je uvijek panika da ne ogladni jer nema apsolutno nikakav raspored i nekad jede svaka tri sata, a nekad svakih 45min.
[/url
Jutro!
Ja imam dojam da je moje dijete prepoznalo da je doslo doma jer takva srecaaaaa, nemrem vam ni opisat. U sobi u boravku. Sve gleda guguce, ko da zna da je doma 🥰. A spavao opet slabo. Mm i ja prebijeni, od puta gostiju malog neudobnog auta 🙈😂 a ovaj mali naspavani i tulum 🙈.
Da nije bilo korone ja bi svog ostavljala na kratko tamo od punih 3 mj. To mi je bio plan. Onda mi bilo glupo jer nisam ionak nikam isla a ikao cuvali smo starce. Sad bi cak i htjela al fkt ne znam s tim hranjenjem, morala bi se probat izdojit ovih dana da vidim kak stojim s tim, jer on uglavnom jede na 3 sata, al nerijetko mu se desi i da bi cesce 😊
Deedee neka si izasla, pa to je super. I ja bi da moj hoce po noci spavat 🙈😂
Piba pa mislim da je puno cura mijenjalo ad dok nisu nasle sto im pase. Zao mi je da se tako patite. Nadam se da ce se ipak smirit stanje uskoro kod vas 🤞
DeeDee bravo za izlazak...
Losa ja te uopce ne smatram nemajkom. Da je moja curka na AD bila bi vjerojatno opustenija pustit ju duze tati ili sestri. Pustila bi ju recimo i sa sogoricom koja je realno luda zenska al zna sa djecom. Dok baka i nona mi nisu pouzdane nikako obe se gegaju ko vrbe kad ju nose i mene je bas strah da ne padnu s njom jer su seprtlje. Recimo kuma bi mi bila idealna zamjena za pricuvat ju al je dosta daleko pa dok bi ja malu pustila i otisla po nju ostalo bi mi između dojenja 20 minuta slobodnog. No nije mi problem to da smo vecinom zajedno imam svaki dan cca 1-2 slobodno kad se mm bavi s njom. I sad su isli u setnju 1.30h dok ja popijem kavu i ocistim stan u miru. A posto je relativno dobra onda ja mogu i dok je ona samnom svasta obaviti. Svako jutro recimo dok spava tih 2x po 30-45 min ja tipkam doktorat sta sam mislila da nece biti izvedivo.
Valkris ja sam imala nocas isti problem. Mala super al mm hrko strasno. Jutros sam mu rekla da svi hrčci koji su umrli su se nocas javljali iz njega. Jos ga ja tucem da prestane a on meni u snu daj mi pusu. doslo mi je da ga bacim kroz prozor. Da sam ga samo mogla dignut 😤
Jutro cure!
Nita ne dajes iz banke nego sam im poslala screenshot iz mog aliexpress racuna kad kliknem u paid tamo, da se vidi da je to taj artikl i naplaceno (njima je to kao receipt). Ak ne skuzis posaljem ti tu sliku.
Ma joj sta bi bile nemajke. Radis kako se osjecas. A i ako nesto napravis ne razmisljaj kako bi okolina reagirala i prst u uho.
Ja kcer nisam pustila spavati do godine dana ni s njegovima ni s mojima i tulila sam prvi put, budala. A s njenih 1.5g smo isli u dubai na 4 dana bez nje. Inace bas svuda putuje s nama ali su mi vrucine tamo bile preekstremne za nju. Nikakvih problema nije bilo iako mi se hrpa iscudjavala.
Njega sam ostavila nahranjenog svojima i njegovima dosad po jedan put jer nosam imala potrebe,al kcer zato bar jednom tjedno trazi da prespava kod njih jer zna da se bake i dede nadmecu za njenu paznju i uziva!
Mi imali groznu noc (obilo nam se gledanje filma do ponoci),spojila sam 2 i pol sata sna al eto nas na putu na more prijateljima na rostilj. Nadam se da ce prespavat put😂
Budite sretne jer vam ih ima tko pricuvati, a vi to iskoristite za sebe, opustite se ili jednostavno otidjite par sati u neki drugi svijet.
Ja bas nemam taj luksuz pa zato govorim...tata mi je obolio od karcinoma nakon mog poroda pa ne gnjavim mamu, sestra mi nije blizu, svekrva radi, uglavnom mi je muz desna ruka.
Zadnjih dana mi se nakupilo, valjda sam pola godine samo s malcem i oko njega, bas mi treba neki mini odmoric....
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Pozdrav cure, moj bebac ima 5 i pol mjeseci citam vas od plusica ali nikako se ukljucit u pisanje. Btw mnogo korisnih savjeta nadoh u grupi. Moje pitanje je kako zabavljate bebe ja njemu znam upaliti pjesmice na youtubu pa se tako igramo osim casmatina i baby gyma koji smo kupili. Citam da se bebama ne daje gledanje u ekran cak do 2 3 godine ni tv mob zbog loseg utjecaja na razvoj mozga itd.. Dajete vi vama vasim bebama da gledaju?
Sortiraj odgovore
Najstariji