ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    31. Svibanj 2020. 21:24

Hej MaRe ako ti netko nije odgovorio, datum kad puni 6 mjeseci. Ajd bas javi jesi dobila neki povratni mail od njih, ja ništa
    Krstitke prošle super. Krstile se 3 bebe, matija bio odličan cijelo vrijeme, kući se svi najeli i kako voze malo dalje svi se r oko 9 razišli. Kuća uglavnom sredjena, sad cekam da uspijem matiju uspavati pa da porješavam još što trebam
    Žao mi je što su vam klinci nemogući, ni moj matija ne spava baš po danu, nekad cendra ali nekako mi teško ne pada

[iimg]

Grizli
    31. Svibanj 2020. 21:31

Simbalija vidis nisam razmisljalanda mrkvica zatvara al dobra info iako mojoj mislim da bi to malo i trebalo. Kaka zadnjih dana 3-4 puta ocito od antibiotika iako joj dajem stalno probiotik.
    Ocito je do danasnjeg tlaka zraka ili ne znam cega... Izracunala sam da ce moja gospodicna danas spavat svega 8h ako sad spava do pola noci...nije ni cudo kakva je danas bila onda. Isto cijelo dan oci tljala, glavu o rame, cendra, ljuti se na svakog vraga, grizla me dok sam ju dojila... Jedva je zaspala sad nakon 55 min cicanja jedne pa druge cice sta nije trazila vec dugo. Bit ce nocas vidim vise severininih hitova kod nase djece.

Damnarexx 🌺
    31. Svibanj 2020. 21:31

Same here🙋 
    Cendranje skoro pa cijeli dan.
    Ocito je to vrijeme..makar u ZGu. Nit oblacno, nit suncano...pa krene kisa, stane..vjetar.  
    Nisam ni ja bajno🙄

Damnarexx 🌺
    31. Svibanj 2020. 21:34

Btw, jel to vidim samo ja ili je i vama na mom avataru dole roza pruga? 🤔

Lavica27
    31. Svibanj 2020. 21:56

Odmah mi je lakse kad vidim da su svi ludi🤷‍♀️ Moj gura obje ruke u usta, vec se zabljuvao danas 5 puta zbog toga.  I samo na ruke. Ni ljulja, kinderbet,niiista. 
    Grizli,topli savjet od osobe koja nije potrazila niciju pomoc nakon prvog poroda "jer sve je dobro sto se dobro svrsi "-pricaj s nekim. Mene je dovelo do toga da sam pred ovaj porod mislila da cu umrijeti kad me uspavaju. Zvuci smijesno,al nije. Uzasno dugo sam imala potrebu pricati o tome.

mala.le.90.
    31. Svibanj 2020. 22:00

Ovo je ocito nesto do vremena🤷‍♀️
    Nemiguce da su svi odjednom nemoguci🙈
    Kazu da su bebe osjetljive na promjene vremena, pa se toplo nadam da je do toga.
    Laku nam i mirnu noc svima❤

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Damnarexx 🌺
    31. Svibanj 2020. 22:10

LoSa

Ja ne volim pricati ni o porodu ni o onom sto mi se desavalo prije i poslije… Radije pricam o kasicama i kakanjuInace, bio je orosli tjedanorilog na Provjerenom o Petrovoj i sto se dogadalo u novi potresa. Vidjela sam samo najavu i poznate doktore i sestre i pocela plakati..m a ja zbilja nikad ne placem. Puno me ljudi pitalo jesam li gledala taj prilog. Nisam jer ne mogu… isto neki oblik ptsp-aI aad mi krenu suze kad o tome pisem…

Također sam gledala prilog i cijeli proplakala. 
    Najvise zato jer sam "na vrijeme" rodila, inace bi i mene uhvatilo🙁🙁
    Onda bebice, inkubatori.srce mi puca..od deckovog frenda mala je bila medju njima, 900g...doslovno im rekli molite se Bogu, moramo ju iskljuciti sa aparata..
    Ma uzas. Da se razumijemo, curka je doma i super napreduje 🙃
    .
    Tako da Losa, mogu zamisliti kako je tebi bilo...

Lavica27
    31. Svibanj 2020. 22:37

LoSa jep mi vjerujes,ja sam stvarno teska za plakanje,kad vecina ljudi place ja ko drvena,uzas. Kad smo isli na kontrolu prvubod otpusta (a nakon korone),3mj poslije ja pogledam s ceste u "njegov" prozor na rebru i suza suzu stize,a nikad prije,jos dok je bio tamo bolestan. Za Petrovu te razumijem,svaki put kad vidim sliku onih i kubatora odmah zaplacem a kamoli da smo bas tamo bili smjesteni. Cudno je koliko ti se to sve ureze, to jutro potresa sam izmedju prvih stvari pomislila da li je sve u redu tamo gore s bebicama i osobljem ..  Ni ja nisam gledala prilog :/

Taani
    31. Svibanj 2020. 22:39

Evo mene pred spavanje. Žao mi je što ste imale loš dan, nas to inače isto čeka oko punog Mjeseca, ali danas smo okej.
    U 10 ujutro nam u babinje došli (drugačije se nismo mogli uskladiti ), poslje ručka mi na put, lagano 70ak kilometara do mm-ove familije (jedne pa druge) pa i u babinje u istom mjestu. Malac svaki puta u autu malo odspavao  i bio generalno dobar. U 19h krenuli nazad pa malo okasnili s obvezama pred spavanje. Sisao bi još uvijek da ga nisam prebacila u kindač i tamo uspavala  falilo mu maženja valjda...
    -
    Ja uvijek budem umorna od bilo kakvog puta, tako da ću brzo u krevetac. Želim vam bolju noć nego dan . LN

beba2025❤
    31. Svibanj 2020. 22:58

Mame,, koliko bi ste željele imati djece?
    Ja sam uvijek željela petero.. a, sad.. s obzirom na sve što se događalo prije ove bebe i na godine.. nekako mislim da ćemo ostati na samo troje🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.