Dakle... Cujem li jos jedan "roktaj" danas ispalit cu na zivce... Od sinoc je kaos s njih dvije. Ak jedna spava, druga radi show... DeeDee evo pizdim cijeli dan, jos nemam griznju savjesti jer nemam ju kad imati 🙈... U 8 ujutro sam popizdila, nakon sto sam cijelu noc igrala dodavanja dudama s mojim kcerima, spustila ih mm u dnevnu sobu i rekla ja bok probudite me u pol 10 kad bi trebale jest... Dakle u 9...takva vriska...za poludit... Spustim se dolje, napravim flase, ne zele jest, ni jedna ni druga... Pitam jesu spavale, kaze mm nesto malo. Spustila ih obje u kosaru, dala dude i spavale do 12 uz konstantna cendranja i ta "roktanja" (takav zvuk ispustaju kad krecu plakat 🤦🏻♀️). Nakon toga nista spavale nisu, kenjkaju, placu, vriste, smiju se i tako ukrug
url=https://lilypie.com][/url
Grizli bravo! Ja sam kad je Magdalena imala 6 mjeseci pocela rjesavati ispite na faksu i do njenih godinu dana rijesila svih 12 ispita i diplomirala...
url=https://lilypie.com][/url
Grizli i Petra mislim da je nesto u zraku,moj ne zeli danas spavat osim na rukama,i to je takva borba kad ga polegnes za spavanje da je nenormalno. Nije od 3 spavao,a on se ugasi svajih 1.5h od zadnjeg spavanja...stvarno ne kuzim. Imali smo babinje al tek u 18h.
Losa super kad ti toliko izdrzi moj jede na svakih sat i po dva nadam se da cemo kasicama malo razmaka imati. Mom su vec dva zuba izasla isto je sad ove dane kenjkav stalno ga nosam ali bas ga boli vidim jer kad mu mazem onda mu bude ok dok mu ocito ne popusti taj gel.
Bobice hvala :)
Petra jel to onaj zvuk kao mmmm...ja poludim kad moj tako ide 🤣🤣 pa daj ili placi ili suti sta mrcis ko medo 😏
Ne znam dal je nes u zraku il kaj. Al moj odspavao popodne svojih 45 min kojih mu je premalo i od tad kenjka. U pol 8 kao idem presvlacenje i hranjenje. Jeo 30 minuta. Pocicao do zadnje kapi sve. I onda sam ga jos pola sata uspavljivala. A prije tog je jeo svaka 2 sata cijelo popodne. Ja ne znam dal nemam vise mlijeka il on tak raste da mu treba tak puno. Vidjet cu sad dan-dva, ako se ovakvo stanje nastavi kupit cu nesto da mu mogu ponudit bar navecer jer sad strahujem da je zaspao gladan. A ko zna dal ce mi se kaj uspjet uopce napunit dok se opet probudi..
Ocito su sve podemonile 🤪
Kod nas danas nije kritično ali nam se dan svodi na uspavljivanje 🤷
Spava, probudi se, plače, jede, plače, presvučemo ju, trlja oči i mazi se po glavi, plače, zaspi. I tako od jutra. Sad se pred cca sat vremena konačno ugasila. Blage veze nemam... Igra se i smije 10 minuta i onda kao da je netko uštipne samo od jednom krene..možda imamo nevidljivog cimera koji je šupak 🤷
[/url
Ne znam dal je nes u zraku il kaj. Al moj odspavao popodne svojih 45 min kojih mu je premalo i od tad kenjka. U pol 8 kao idem presvlacenje i hranjenje. Jeo 30 minuta. Pocicao do zadnje kapi sve. I onda sam ga jos pola sata uspavljivala. A prije tog je jeo svaka 2 sata cijelo popodne. Ja ne znam dal nemam vise mlijeka il on tak raste da mu treba tak puno. Vidjet cu sad dan-dva, ako se ovakvo stanje nastavi kupit cu nesto da mu mogu ponudit bar navecer jer sad strahujem da je zaspao gladan. A ko zna dal ce mi se kaj uspjet uopce napunit dok se opet probudi..
Točno to! Evo, od riječi do riječi, tako mi izgleda zadnji tjedan, s tim da je danas prvi dan bez egzorcizma nego "samo" plakanje
[/url
PetraB ti si meni totalna inspiracija... Nadam se da nece biti vise roktanja.
Bobica pa ti si Istrijanka?? Mozda si vec pisala al nisam popratila. Nije do karantene, vec je jako puno posjeta imala i mi bili svugdje. Jucer recimo smo bili na rođendanu kod prijatelja i njegova mama i nona ju nosile, setale s kolicima, zabavljali je svi zivi a svi nepoznati joj bili i bila je super. Danas nikad tako se nije ponasala i bas me zabirnulo da ju mozda cak nesto boli ili ne znam sto. Njih isto ne vidi uzivo, al preko videopoziva joj je bar glas poznat a svejedno je bila bas neprepoznatljiva.
Neka je pitala za porod jucer sad se sjetila... Ja cu sutit jer imam ptsp od toga, vec razmisljam psihica zvat (ovo se ne za*eb...)
Ja dogovorila sama sa sobom da cemo probati prvu kasicu vjerojatno drugu nedjelju. Dal da pocnemo s mrkvom ili tikvicom? Ja sam fan mrkve inace! Mislim da kad sa osmjehom popije antibiotik da ce joj kasica biti ko meni kinder bueno.
Mrkvica zatvara pa ako imate problema sa kakanjem možda bolje ne, ako nema tvrdu stolicu onda slobodno. Ja razmišljam da u sri krenemo kad bude na 5.5mjeseci i to sa tikvom, onom okruglom.
Mi se vratile na otok, od 3 h vožnje (sa trajektom) odspavala 30 minuta i ostalo kenjkala 😩 stvarno ne znam kako ću je sama voziti, prije se obožavala voziti i odjednom smrtna kazna. Ili je i njoj do vremena kad vidim da su i vaše nikakve danas. Jedino ja spavala relativno ok.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji