ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    31. Svibanj 2020. 08:50

Jutro 🥴
    Jucer je mali bio super, igrao se jeo i spavao. I u 21 lo da ga koljemo, sat vremena ga nismo uspjeli smiriti.. Ne znam.. Nije nikad ovako jako i dugo urlao u komadu.... Ni fen ni napa ni voznja autom nisu pomogli... Po noci isto kenjkao... 
    Nadam se ljepsem danu 😃
    .. 
    Nama tv isto radi dosta i bas ga zainteresirano gleda i okrece se prema njemu, ali radio je upaljen i pise naziv radija pa mi je ok da tu i tam pogleda, nema sta vidjet hehe 
    A mob isto gleda sa zanimanjem i cak se umiri i pozira kad ga kao slikam 🙈 onda nekad znam doc pred njega s mobitelom i snimati ga ili slikati i smiri se 😂😂

mrgud_zg
    31. Svibanj 2020. 09:13

Nama tv gotovo nikad nije upaljen al to jer nikad nemamo naviku gledat, upalim kad si spojim seriju il navecer event vijesti. Radio uglavnom radi. Mob isto ne gleda osim kad ga slikam kak imam masku na tockice to mu je zanimljivo od prvog dana, ti kontrasti 😁
    Nama opet noc na svaka 3 sata. Za popizdit. I mi imamo novi moment. Znaci mali je prestao kakat po danu, nemres vjerovat, al zato u 3 ujutro puna pelena, i u 6 tolko da je islo van 🙄😫. I od tad vise ne spava. I mm komentira da on ne zna kak cemo mi to. On od sutra krece normalno radit nakod valjda 3 mj jer je imao go i rad od doma, da kak ce se on naspavat 🤬🤯. Htjela sam u tom trenu obojicu bacit prek balkona 🙈😬

mrgud_zg
    31. Svibanj 2020. 09:18

Nego. Ja imam dojam da je moj malac preko noci savladao tolko toga (nije prek noci naravno nego smo 2 tjedna bili na moru) i sad kad smo se vratili u svoj ambijent mi sve odjenom opasno 🙈. Ugl on se poceo okretat na obje strane i to radi i u kinderbetu po noci isto. I sad ja razmisljam dal bi vec trebala spustit madrac na nizu visinu? I kak se tolko vrti udara se na sve strane. A nemrem bas zastitit svaki komadic drva. Jel i vi imate takve “probleme” i kak ih rjesavate?

Lavica27
    31. Svibanj 2020. 10:13

mrgud_zg

Nego. Ja imam dojam da je moj malac preko noci savladao tolko toga (nije prek noci naravno nego smo 2 tjedna bili na moru) i sad kad smo se vratili u svoj ambijent mi sve odjenom opasno 🙈. Ugl on se poceo okretat na obje strane i to radi i u kinderbetu po noci isto. I sad ja razmisljam dal bi vec trebala spustit madrac na nizu visinu? I kak se tolko vrti udara se na sve strane. A nemrem bas zastitit svaki komadic drva. Jel i vi imate takve “probleme” i kak ih rjesavate?

Mrgud kinderbet se spusta kad dijete krene stajat na nogama..kci je ustala nannoge sa 7.5mj al prohodala s godinu dana. Dusu dale za lupanje u stranice dada i rocco navlake. S kceri sam ih tek s njenih pola godine nazalost nabavila;sad sam bila pripremljena.  Ona se doslovce budila svakih sat vremena jer je bila pp cijelom kibderbetu,zvekne se i probudi. Muka uglavnom. 
    LoSa uopce nemogu zamislit da svoju trogodisnju kcer koja ima dlan malo manji od mog, glavu isto tako prikopcam na cicu. Samostalno dijete koje sve radi sama. Ali bit cu bolja od roda i inih grupa pa prihvatit razlicitosti.

• Bobica91
    31. Svibanj 2020. 10:14

miki0

Ja mislim samo da mame ne pricaju bas o tome pa ispada da mi imamo najgore dijete. Naravno, ima izuzetaka. Ja samo znam da su nama uvijek govorili vi ste bili divni, nismo znali za vas, bla bla. Sad kad ja budem koma jer sam se u noci digla 569 puta i uspjela odspavat pola sata u komadu e onda krecu prisjecanja, e da i ti si tako, pa smo ti dali caj da ne visis na cici i tako dalje.
    Meni je ovaj forum spasio zivce i zdravi razum. Ok, moja je najgora sto se tice spavanja uvjerljivo, al opet vidim da s vremena na vrijeme i druge bebe zafrkavaju. I ne samo za spavanje nego i ostalo sve se tu negdje vrti.
    Nocas sam imala totalni #nemajka moment gdje sam intenzivno razmisljala ukinut joj cicu i prec na ad jer ja sam toliko iscrpljena i nemam vise snage se dizat po noci. Cak kad je i muz preuzeo da ja odem spavati u drugu sobu ona se tolko derala da sam morala doc i dat cicu tek tolko da ju drzi u ustima. Jela je 10 min prije toga. Naravno da vise nemogu ni zadpati nakpn takvih epizoda kad ona konacno zaspe.
    Eto… Nadam se da vam je lakse jer vam se bebe bude svaka 3 sata, ja bi dala sve da mogu odspavat 3 sata u komadu, ili 3 sata ukupno u noci 🤪
    .
    Bobica mi idemo svaka 2 mjeseca na uzv kukova jer je beba bila na zadak. Sad smo preskocili u 5.mj zbog korone.

Moj je isto bio zadak rodila sam na carski onda je mozda zato provjerit cu.  A idemo opet za mjesec na kontrolu. 
    Definitivno roditelji zaborsve pa se prisjecaju. Moj nece dudu nikakvu kupili 6 7 vrsta nikad. I savjeti su bili umoci u med tako sam ja mojoj i secer ne. 
    Sisa svakih 1.5 do 2 vec sam se navikla imam zapisano kad vidim da se priblizava vrijeme sama vidim sisu proci ce to jos malo. A sto se tice spavanja moj nije spavao po noci prvih par mjeseci. Padali smo nogu. Doslovce bi se igrao tipa od navecet do 6 7 ujutro. I evo sada zadnjih mjesec dana spava cijelu noc. Tako da sam i ja iznenadena mislila sam ds cu na to cekati dugo. 

Lavica27
    31. Svibanj 2020. 10:15

Mrgud muski... Recimo da su pahuljice. Ne kaze se bezveze da oni radjaju da vrsta nebi opstala🙈
    Mikio o tom sam iato pricala. Sve divne bebe,ispada tvoj je lucifer himself. Onda se prica preokrene kad zaborave sta su ti rekle. Imam jako dobru prijateljicu koja se hvalila uvijek kako je njena dobra klinka bila. I sad kad imam drugo i pricam kako je u startu urlao ili da po noci ne spava, stalno komentira da je njena kci bila takva, da su bili jadni do bola dok je bila takva. Well🤔🤔🤔

Grizli
    31. Svibanj 2020. 10:18

😒😟😴😵🥴 Moja gospođica nocas odlucila od 1 do 4.30 njurgati... Dakle nista al nista joj nije bilo po volji. I zadnjim atomom snage se borila da ne zaspe. Mm i ja bili budni oboje i sa 300 ideja al 0 bodova, dok u 4.25 nisam odustala od pokusaja spavanja pa kao idem ju zabaviti barem samo da ne njurga da bar mm spava i upalila YouTube na pjesmicu od Jacques Houdeka Misic Janko i uzela ju u ruke, do pola pjesme je spavala ko top. 🤦‍♀️ Mislim da Ewan ce propjevat tu pjesmu nekako.
    Zarice ne pitaj kako al eto ja nekako uspjevam doktorat i malu, zapravo koristim guzvu svali slobodan tren za to. Cak sam pocela na mobu paliti diktafon kad mi dodje inspiracija pa si diktiram dok sam prisebna a onda pretipkam. 

Grizli
    31. Svibanj 2020. 10:19

Losa dojkenje 3 god 😱 odmah se sjetim moje sestricne i njenog malog koji je sa 5 malo povuko jer brat beba nije mogao toliko. Fuuj

DeeDee
    31. Svibanj 2020. 11:36

Ajme Grizli svaka čast, ja s ovim trenutnim stanjem mozga ne bi mogla seminar napisat, a ne doktorat 😅

[/url

mrgud_zg
    31. Svibanj 2020. 12:25

Lavice ne mogu dada&rocco jer imam onaj pinio kinderbet koji nema klasicne “valjke” nego su nepravilne stranice 🙄 mogla bi jos jednu pletenicu al po noci mi te rupe sluze da mu tutnem dudu, primim za ruku i sl. Oh well, vec vidim da sad slijedi period udaranja glavom 🙈. Tnx na savjetu za podnicu. I misla sam da je jos rano. A muske ne mogu vise ni komentirat 🙄
    Mikio ja fkt ne znam odkud tebi ta snaga, svaka cast. Ja si stalno mislim kak sve mogu zbog malog al fkt povremeno imam osjecaj da cu se skljokat. Te noci su mi najveci problem, ogromna je razlika kad mi odspava malo bolje il ovo na 2,5-3 sata 😫
    Ma ja isto mislim da zene uzasno puno lazu. Imam par bliskih frendica koje mi iskreno kazu koje su njima bile najgore stvari, al poznanici uglavnom svi imaju “bolju” djecu. Il jednostavno imaju bolje odgojne metode, ja fkt nemrem malog pustit da kenjka duze od 3 min 😊🙈 to je mzda moj problem 😂
    A ovo za dojenje/ad i odvajanje. Ja sad zbilja razmisljam da imam problem. On bi zadnjih dana bas bas trazi vise jest. A recimo znam da bi ga svekrva bez problema pricuvala. Al ne znam dal stignem nekam otic i obavit i vratit se u 2 sata, mislim stignem al ono. Misla sam kao ak se to rastegne sto je stariji na 4 sata onda se stoput stignem vratit..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.