ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Superirko
    29. Svibanj 2020. 19:25

DeeDee

Jeste vi nekad ljuti na dijete jer plače/dere se/ obuzme ga sotona ?
    Dogovorite se koja će napisat da je 🤦 da se osjećam manje kao govno 🤣
    Znači ja sam bila tako ljuta i živčana da se vjerojatno zato i nije mogla smiriti jer sam prenosila na nju, pretpostavljam. Ajme, došlo mi je da je odnesem mami i nek je donese kad prestane. Ili stavim u sobu sa dobrom zvučnom izolacijom. Koju nemam.
    Došla mi frendica iz Zagreba i druga frendica koja ima dvije klinke pa je vidim i rijeđe nego ovu iz ZG i eto nje, kao vatrogasni alarm. S vibracijom. I mogućnošću hiperventiliranja. Na kraju sam joj nos usisavala jer nije jadna mogla disati koliko se zaštropala od urlanja i pustih suza. Nahranjena, presvučena, nošena. aaaaa
    I onda kad su odlučile otići jer jebiga je popila punu bočicu koju sam izdojila da večeras mogu van, btw ono prošli četvrtak je propalo.
    I onda guguće i smiješka se najslađe ikad a ja bi je bacila nekamo 🤦 ne bi, u redu je, ne mora nitko zvat socijalnu pomoć ali ono.
    I sad kad sam je napokon uspavala se jadna trza u snu i svako toliko zaplače i onda bi ja najradije plakala i mazim ju i tješim i osjećam se kao govno najveće.

DeeDee Ja se redovito ljutim na svoju malu kad zbog gluposti drami. Evo maloprije (nakon sto je cijeli dan bila kao andjeo) ona posve pobenavi i krene vristati iz petnih zila jer joj mm nije dao da mu se igra sa naocalama i limenkom pive. Znaci drama i vristanje kao da ju koljemo.Ja sam bila luuuuuuda! 
    Ali onda je mm preuzeo i smirio ju. Ocito mali prasci kuze kad smo nervozni. Ja cim skuzim da mi tlak skace predajem ju tati u ruke i on ju smiri (i obratno). 
    Ali kad mi se nasmijesi nakon plakanja ja se rastopim i sve zaboravim.  

Jbg mame smo, logicno je da smo pobljuvane (ne znam kako vi ali mene zabljucka barem jednom dnevno) neispavane i zbog toga ponekad neuroticne i istrpiti cemo sve sto nam serviraju jer ih volimo najvise na svijetu.  
    Drzi se! Nisi sama. I tu se uvijek mozes izjadati. 😘

Lavica27
    29. Svibanj 2020. 19:28

DeeDee kao sto je netko rekao, ko ti kaze da ne po*izdi laze. Ili ima super samokontrolu koja ce se vratit ko bumerang za godinu,pet il deset..
    Kolko puta sam muzu znala rec,otvaraj prozore ja ih bacam van,oboje🙈😂 Onda on na mene da tako ne mislim. A stvarno mislim untom trenutku😂 Inace, i s malom i s njim,cin sam u necijoj blizini ko mi ne sjeda ili nervoznija, odmah bi poludili oboje. Jednom sam dosad plakala, i to s njim,imao je cca 2 mj (mislim da je bio skok sa 9tj). Nit bi cicu,nit ad,nit uspavat,,ja skacem s njim u rukama da ga uspavam,on sve glasnije urla kojih pola sata...i samo se ugasi 😳 poslije mi je bilo krivo jer sam bila nenormalno zivcana.  Sad cim me uhvati šiz,samo muža trknem i on preuzme. Happy wife happy life ;)

DeeDee
    29. Svibanj 2020. 20:00

Ma da, tako i ja to riješavam 😁
    Ali on dolazi s posla u 17, 18, 19, 20.. ovisi gdje su na terenu, a egzorcizam je trajao od 11 do 13 🙃

[/url

mrgud_zg
    29. Svibanj 2020. 20:48

Pozz zene! Deedee nisi jedina. Ja imam takve trenutke po noci. Jednostavno kad mi se budi svakih 2 sata ne mogu funkcionirat. Tad bi izludila. U zadnje vrijeme tad viknem mm nek se on ustane i nosi ga da podrigne il nes. Moj tu i tamo ima te ispade plakanja s hiperventiliranjem i ja sam na te trenutke jos uvijek preemotivna i jos uvijek sam na granici da placem s njim jer uvijek mislim da mu nesto je a najcesce mu nije nis, ponekad treba podrignut
    Al danas ga moram pohvalit, na povratku s mora stali smo kod frendova koji su dobili dijetr prije 20ak dana. I bio je preedobar. Frendica nije vjerovala poslikama da se on tolko smije do danas 😁. E a znate kaj? Znaci ja sam danas vidjela bebu od skoro mjesec dana i ja se uopce ne sjecam da je moj prije SAMO 4 mjeseca bio tako mali!!! Poceo on plakat kaze frendica sobodno ga digni. E meni je trebalo dobrih 30 sekundi da smislim gdje da ga uhvatim. 🙈 Jos sam pod dojmom kako brzo rastu 😊

Simbalija
    29. Svibanj 2020. 21:00

DeeDee

Oprostite, nemam za psihijatra 🤷🙄🤦😅

Ne sekiraj ima nas još. Najgore mi kad kenjka, znači ne plače već kenjka bez ikakvog razloga, a ja gladna/žedna/piša mi se/umorna,  ispalila bih je iz topa.
    Onda se namiješi namjerno pa se ja sva istopim i tako u krug. Ali dobro je Mikio rekla, namjerno su napravljeni da budu slatki pa da se osjećamo ko još već govna kad pomislimo što je meni ovo trebalo 🙈
    A moja je čak i dobra beba, tj. ja je uspoređujem sa nećakom koji kmeči cijele dane bez razloga nit spava nit ništa stalno se dere, ona plače kad je gladna, umorna ili je boli. Zato voli kenjkati kad nije u centru pažnje, jednostavno nije beba koju ćeš negdje staviti i ona će se igrati s prstićima, ona želi komunikaciju, pjesmu, interakciju, mislim da već pokazuje karakter. Noću je kako kada, sinoć je cijelu noć žvakala moju bradavicu i nisam ništa spavala, a nekad se zbudi jednom dvaput po par minuta da posiše. Na kraju balade ipak je ne bi mijenjala 😁 iako ljubomora je velika na sve naspavane mame.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Lavica27
    29. Svibanj 2020. 21:01

E mrgud sad me kuzis jad sam ja pisala monologe o tome da prebrzo rastu i da im udovoljavate 😂😁

Damnarexx 🌺
    29. Svibanj 2020. 21:07

Evo i mene takvee😂😂
    Danas smo imale prvu voznju tramvajem😁 kratka relacija, par stanica, švercale se. I to ne namjerno.. udjem ja u tram, i da cu krenut kod vozaca kad ono kolica ne prolaze😂😂 napravili su uzasno uzak onaj dio di su sjedala i prolaz, iiii jebiga🤷 mi se provozale😂
    Malo sam se iznenadila koliki je razmak izmedju nogostupa i tramvaja. 🙄 Neki mi je decko pomogao uci.
    I ona je bila divna do 17h, i krece kaos.. nervoza...ne zna sta bi...a sita, cista...
    Evo ugasila se pred pol sata. Uf, sad malo predah.
    I jos smo i same, tata otisao na "cugu"..hah, jednu🙈Znamo kako to ide..

Damnarexx 🌺
    29. Svibanj 2020. 21:13

Kad smo o tome koliko brzo rastu, stvarno istina🙁🙁 di je moja mala beba od 3kg😢😍 tu je velika djevojcica 🙃💕

• piba7
    29. Svibanj 2020. 21:18

MI smo cijeli ovaj tjedan imali neku novu čudnu fazu urlanja preko dana. Sita, presvucena i naspavana, a dere se iz petnih žila. Na rukama se malo smiri ali svaki pokušaj spuštanja rezultira takvim deranje da mi je bubnjice skoro probila. Uz to, dok se histericno dere me s obje ruke primi za kosu i iz sve snage cupa. Bila sam na rubu živaca, užasno ljuta na nju, čak sam dva puta i digla glas na nju. Nakon toga bi se naravno loše osjećala i plakala 🤦‍♀️
    Da ne pričam da bi onda muža dočekala na vratima kad dolazi s posla, sva nadrkana tako da sam i s njim imala prekrasan tjedan 😂 uzas..
    Očito je to neka nova faza 🤷‍♀️
    .
    .
    Cure, trebam savjet što da radim s hranjenjem njenim. Od početka se uzasno mucimo, tu sam često pisala o štrajku dojenja i vraćanja nje na cicu, točno od potresa ne zeli više preko dana cicati nego se izdajam. Po noci (4 noćna hranjenja) odradi savršeno cicanje u snu. Od početka joj dajemo Novalac Plus uz moje mlijeko i imala sam namjeru ju sad sve više prebacivati na ad jer ne mogu više. Svaka 2 sata se izdajam, nemam dovoljno mlijeka pa se živciram,  ne mogu van iz kuće izaći na duže od 2 sata,... problem je što ona već neko vrijeme bas jako odbija ad. Gladna je i urla al nema šanse da će pojesti. Povuce jednom iz bočice i počne se ljutiti, pljuvati, vristati. Onda joj dam izdojeno i to pojede.
    Što da radim? Kako da ju naviknem na ad? Da li da probam promijeniti u neki drugi? Razmišljam jedino da umjesto Novalac Plus joj dajemo Novalac 1, jer je Plus kao bas za dojenu djecu kao malo dodatka.

mrgud_zg
    29. Svibanj 2020. 21:26

Lavice ali skroz. Mm i ja stajali iznad ovog malog i jedno 10 min se iscudavali 😱. A bas smo neki dan gledali slike kak je nas bio mali. I svejedno mi je sok bio. Ko neki prosli zivot 🙈. Mogu tocno zamislit kad si ti to pisala a kcer ti je bila cca 2 godine. A moj malac 5 mj. Fkt treba uzivat u svakoj sekundi, prebrzo prode 🥰🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.