DeeDee odlično tempirana tema u mom slučaju, iako se još nisam naljutila primijetila sam da mi sve češće baš treba i paše odmor od nje, a inače je kao dijete za poželjeti, poslije mi bude krivo naravno jer kao trenutno bi mi barem ona trebala biti na prvom mjestu. Ali u moju obranu svaki 4.dan tata radi 24h i tada sam sama s njom, točno jedva čekam da zaspi taj dan, baš mi bude previše. A kad se dogode te situacije o kojima pričaš tipa epizode plača kojem ne znam uzrok više sam nervozna/uplašena da ju nešto boli pa mjerim temp i tako.
Jučer je prvi put bila kod svekrve na čuvanju, između hranjenja da bi ja počistila stan i tako, baš sam se grizla kao već sam ju počela ostavljat drugima, makar mi je to prije bilo skroz normalno da mame rade, sad sam se baš kao #nemajka osjećala.
Bok svima, ja vas citam vec dva dana i nikak da uhvatim vremena da vam odgovorim.
Mikio zao mi je zbog pesice 😢 nas je prije dva dana iz cista mira zaurlao i nije mogao na straznje noge. Bili smo danas na slikanju, okostavanje diska na kraljeznici. Skroz se oporavio, al moramo ga paziti. Pinč da ne skace, biti ce veselo 😕
DeeDee ja isto znam biti ljuta i onda mi bude uzasno zao i znam se rasplakati i jedva cekam jutro da se probudi 🤦🏼♀️
Piba moj je od pocetka na novalac plus i odjednom je isto poceo zafrkavati pa smo uzeli novalac 1, to je super prihvatio.
Sa dohranom nam ide tak tak, jedan dan tikvicu nije uopce htio, danas je brokulu super pojeo. Pod tim mislim da je pojeo sve skupa 4 zlicice. Al nisam si zamisljala takav nered 😂😂 taman mu stavim kasicu u usta i on gurne ruke u usta. Imao je brokule po nosu, celu, svugdje 🤦🏼♀️ Pocelo me malo brinuti to kaj bas ne jede kak sam si ja zamislila pa me muz utjesio kad je rekao jesam ikad vidjela odraslog covjeka koji jede na flasicu 😂 doci ce sve na svoje 🙂
Uh nisam se jos nikad naljutila na nju, al sam par puta bila tako zivcana da je onda ona postala jos zivcanija nego ja, pa kajos vise pa ona jos vise... Uglavnom doslo mi da odem iz stana, al nisam. A mm prvi put kad nije znap sto da s njom jer je grintava bila cijeli dan (mislim da se radilo o skoku sa 9 tjedana) dosao me pitat dal ju smije vratiti u rodiliste ili da podnesemo reklamaciju emrbiologici 😂. Nocas sam vila bas vise premorena i najrađe se ne vi bila vise ni dizala nego neka njurga, al na kraju kad je zaspala i kad sam malo odspavala ujutro jedva sam cekala izljubit ju.
Nepojmivo mi je da kad smo dosle doma je plivala doslovno u tuti 56 iz c&a, neki dan kad sam ju gledala nisam mogla vjerovati da joj je to bilo veliko.
Joj ja se jos nisam okurazila da ju pustim mami, svekrva mi predaleko (hvala bogu). Da bas mooram pustila bi ju sestri, al najsretnija sam ako sto trebam obaviti da je sa mm. Mama mi nije bas za cuvanje tako male bebe em ju ne moze nositi em ju bole ruke pa ju nekako nezgrapno drzi, em je njen pas strasno ljubomoran pa laje kad joj se previse posveti...
Piba mozda da probas neku drugu vrstu Ad. Nisam upoznata sa Ad bas jer ga ne koristimo al koliko se sjecam sestricna je imala problema jer vise nije smjela dojiti zbog lijekova pa je kao uzela Nan i mali nije htio jesti, al kad mu je promjenila na ja cak mislim od dm-a marku poceo jest normalno. Mozda ima neki okus koji bebi ne pase
Probati ćemo prvo s Novalac 1, a ako to neće funkcionirati, isprobavati ćemo druge. Pedijatrica mi je već u par navrata rekla da ne mijenjam ad jer mogu a tim samo napraviti već cirkus s probavom i svime.
Ako još neka od cura ima kakav pametan savjet javite.
Ja malu tu i tamo ostavim svekrvi i/ili mami ali baš jako na kratko. Npr danas sam morala na Hzzo produljiti porodiljni pa sam otišla na 2 sata. I svaki put kad odem se loše osjećam tj jedva čekam da se vratim doma i baš me bude nekako strah da li je sve ok.
A nisam pametna, po internetu su isto članci o.tome da nije dobro mijenjati formulu itd. Idem sutra odmah po Novalac 1 pa ćemo prvo s tim probati.
Samo da prijavim da sam bila vani 🥳🥳🥳
Među ljudima. U kafiću. Bez djece. 🤣
I još ju je taman presvukao, nahranio i uspavao sad kad sam došla, ako me svemir imalo voli spavam do jutra 💪
Ali da, jedva je čekam izljubit, stisnut i pomirisat ❤️
[/url
jutro
ja se ne mogu prijaviti na forum preko mobitela
ja s ovim malim nikad nisam tako živčana ali zato sa dvoje starijih- grižnja savjesti na najjače kad se sjetim kako su me znali izbaiti iz takta. stvarno je s trećim i svakim idući očito sve lakše, već sam par puta to pročitala u nekim tekstovima
nemojte se osjećati kao nemajke, što bih ja tek trebala onda- s najstarijom sam krenula natrag na faks kad je ona bila 5 mjeseci. s tim da oni opet nikad dulje od dana nisu bili bez nas. vidite na traci koliki su a pretprošle godine su prvi put bili na tjedan dana kod bake i dede. ovog malog ostavim eventualno mužu kad je kući na sat vremena, nije da ga ne bih nikome dala ali vidim po mami da više nije za čuvanje bebe a o svekrvi da ne pričam. kakav baby handling, ona njega drži presavinutog u struku, samos jednom rukom preko trbuha. lijepo joj objašnjavam ali ne vrijedi. ali preživim to jednom u dva tjedna koliko ih vidimo
[iimg]
Lavice imam pitanje za tebe, ako se ne varam da si ti pisala da te paket čekao na carini s aliExpressa. E pa sad i mene tako čeka, ali ne znam kako izvući potvrdu o uplati / jesi isla u banku ili što?
Posto je placeno samo tokenom, ne vidi se na net bankarstvu potvrda o uplati. Hvala ako se sjetiš
Jutro! Joj sad kad ste spomenuli bh i svekrve ja svaki put kad ju ona prima doživim trnce niz kičmu, a ona baš navaljuje, i zna ju tak nosit jednom rukom preko prsa okrenutom prema naprijed da si mislim da će ju ugušit, i kad ju ispravim kao pa šta, ona je svoje tak uvijek nosila🤦♀️ ja ne radim baš bh, u početku sam malo gledala ta videa i neke stvari usvojila, al tipa prematanje nikako. Mama mi je nažalost daleko, a njoj se uopće ne bi bojala ostavit ju, mislim ne bojim se ni svekrvi realno, al ono ja sam išla na brzinu stan pospremit 2km dalje, da je bilo kaj bilo bi me (nadam se 😏) zvala..
Mikio i osjećam se bolje, napunjene baterije. Na kraju nisam htjela ići jer je još gore plakala popodne ali je zaspala taman na vrijeme da me dečko uvjeri da idem i gotovo. Naknadno sam saznala da su se on i frendica još prošli vikend dogovorili da ja ovaj petak idem van kako god, makar sjekire padale 🤣
I još je beba spavala do 7 i onda smo je kupali jer se sva zapišala na presvlačenju, a kupat se obožava pa je dan započeo s puno gugutanja i smijanja 🥰🥰
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji