ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nita9999
    29. Svibanj 2020. 14:12

Drage moje cure, meni isto glupo pisati jer će ispasti kako se hvalim, ali stvarno imam predobro dikete. 

Spavaod 20 h do 6-7 ujutro. Nakon buđenja ne plače nego se igra i gleda u vrtuljak. 
    Nakon svakog hranjenja odspava oko 45 min i uvijek se sama uspava, osim oko 18 h ( hoću spavat, ali ne mogu)... 
    Navečer ju samo spustim u kinderbet, igra se s rukama par minuta i zaspe sama s dudom u istima.
    Općenito ne plače osim  kad vježbami Vojtu i to su drame žešće, ali što ćemo. 

U svakom slučaju, voljela bih da svi imate takav mir čim prije 💖

DeeDee
    29. Svibanj 2020. 15:44

Jeste vi nekad ljuti na dijete jer plače/dere se/ obuzme ga sotona ?
    Dogovorite se koja će napisat da je 🤦 da se osjećam manje kao govno 🤣
    Znači ja sam bila tako ljuta i živčana da se vjerojatno zato i nije mogla smiriti jer sam prenosila na nju, pretpostavljam. Ajme, došlo mi je da je odnesem mami i nek je donese kad prestane. Ili stavim u sobu sa dobrom zvučnom izolacijom. Koju nemam. 
    Došla mi frendica iz Zagreba i druga frendica koja ima dvije klinke pa je vidim i rijeđe nego ovu iz ZG i eto nje, kao vatrogasni alarm. S vibracijom. I mogućnošću hiperventiliranja. Na kraju sam joj nos usisavala jer nije jadna mogla disati koliko se zaštropala od urlanja i pustih suza. Nahranjena, presvučena, nošena. aaaaa
    I onda kad su odlučile otići jer jebiga je popila punu bočicu koju sam izdojila da večeras mogu van, btw ono prošli četvrtak je propalo.
    I onda guguće i smiješka se najslađe ikad a ja bi je bacila nekamo 🤦 ne bi, u redu je, ne mora nitko zvat socijalnu pomoć ali ono.
    I sad kad sam je napokon uspavala se jadna trza u snu i svako toliko zaplače i onda bi ja najradije plakala i mazim ju i tješim i osjećam se kao govno najveće.

[/url

DeeDee
    29. Svibanj 2020. 15:45

Oprostite, nemam za psihijatra 🤷🙄🤦😅

[/url

PetraB
    29. Svibanj 2020. 15:45

miki0

mala.le.90.

Ja i dalje peglam sve, al iskreno, to radim samo da promijenim rutinu. Po cijele dane sam sama s njim i onda kad ga tata popodne uzme, meni peglanje dodje ko sedmica na lotu, samo da se necim drugim bavim🙈

Hahahaha rade buljim u plafon nego da peglam 🤪🤪🤪
    Ja sam ispeglala sve samo prvi puta i vise nisam niti jednom. Nama isto ne peglam osim muzu kosulje i sebi ako treba nesto sto se bas jako guzva.
    Mrzim peglanje.
    Omeksivac nisam koristila vec 5 godina, malo octa i sode povremeno samo da osvjezi bubanj.
    Al sad sam uzela isto ko i detergent frosch baby al ne osjetim neku razliku sa i bez omeksivaca pa necu dalje kupovati.
    .
    Zvali me iz firme da nisu zaprimili rjesenje za produljenje porodiljnog i da mi nemogu obracunati placu za 5.mj 😵 zvala hzzo, javila se jedna jako nadrkana salterusa i derala se da kaj ja hocu odma rjesenje da ko da oni nis ne rade, bla bla… Kao 30 dana im treba. Eh zivote…
    .
    Dala sam danas tikvicu, reakcija ista, dizanje zeluca i nagon na povracanje. Cak sam pomijesala sa svojim mlijekom i ista stvar. Sve mi ju je zao, neznam dal da nastavim il da malo jos pricekamo. Imate kakav savjet? Probala sam toplo, hladno, mlako, blendano, gnjeceno, sa mlijekom, bez mlijeka….

Vratit cu se poslije skomentirat ostatak al nebi da zaboravim ovo... Vjerojatno ti bebacica nije spremna jos. Pusti ju jos dva tjedna pa pokusaj ponovno. Svako dijete ima svoj ritam. 🤗

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    29. Svibanj 2020. 15:59

DeeDee

Oprostite, nemam za psihijatra 🤷🙄🤦😅

Bez brige..vjerujem da nam je svima tako ponekad. Sta mislis zasto sam vikend provela kod mame nego da smirim zivce i da ga ona malo nosa hahaha
    Neku noć kad je urlao sam mu rekla da ću ga ostavit u kutiji ispred zgrade ako ne prestane hahhaa jbg to je takav trenutak i onda kad se smirim mi bude krivo al dobro pa je premali pa me ne razumije još 

JelenkoPelenko
    29. Svibanj 2020. 16:17

DeeDee ja ne podnosim kad cendra/kenjka kako vec, i tad me bas bas nervira, mrzin cendranje, il' placi il' nemoj 🤦‍♀️🤷‍♀️ 

ifkaminja
    29. Svibanj 2020. 16:45

DeeDee, mislim da svi imamo takve trenutke.  Ko god ti kaže da nije nikad- sigurno laže 
    Evo, moja je fakat super beba za moj pojam, a noćas smo imale prvi put slučaj da je plakala ko kad hoće cicicu, ali nije htjela, odnosno stavila bi cicicu u usta i dalje plakala. Od 10 navečer do 1. U početku sam ju pokušala utješiti, ništa. Pa sam probala ostaviti ju u kinderbetu, reko bude prestala kad tad. Al nije. Pregledala sam ju cijelu, prepipala, izmjerila temp,.. Došlo je do toga da sam na kraju ja plakala, da sam dušu isplakala jer sam joj išla radit ad (kao uzalud sav moj trud za dojenje), na kraju je s gađenjem na licu ispljunula flašicu, nije htjela ni povući. I zaspala ko da niš nije bilo. Ja sam nastavila plakati. Kak sam grozna mama jer ne znam kaj joj je i nemrem joj pomoći. I kak sam ju mogu ostaviti da plače, siroče nemoćno ko će joj pomoći ako neću ja. Tih 2-3 minute. I kak sam mislila mamu budit da ju preuzme jer ja više ne mogu. Pazi, prvi put do sad. Ja ne znam kaj bi da je tak često, ili svaki dan 
    Trebam li reći.. dobila sam. 
    Dal je zbog toga, ili mogu okriviti zube za koje fakat nemam pojma dal se kaj promijenilo, meni to sve isto izgleda ko i prije.

DeeDee
    29. Svibanj 2020. 17:42

E, hvala žene. Ifka točno tako nekako i ja. Tko prezivi pričat će. 🙃
    Btw ja isto ne kužim ništa s tim zubima, meni se vec neko vrijeme čini da joj je napuhnuto meso iznad trojki a mama mi danas kaže da joj se bijeli donja desna jedinica.. a mislim, maloj od brata se bijelila mjesecima dok nije izašla. Nadam se da ovo nece trajati toliko

[/url

• Hani
    29. Svibanj 2020. 17:47

🤗🤗🤗 Bit ce bolje💚💛
    Moj je dosadna beba😁 egzorcizam je imao u 6. i u 9. tjednu po sat vremena. I to je to. Zasad.
    Kako je dojit kad beba ima zube? 🤔 zaboravila sam pitat. 
    Svida mi se ovo - novo normalno😉😁 Kod nas po novom minuta ipo sisanja u 2 pa u 5 zadnja dva dana.
    Okretat se ne želi više. Zakoči se kad ga idem pogurnit i krene kenjkat.
    Isto se osjecam ko pedofil zadnjih dana kako sam pocela pisu navlacit🙈😏
    Mikio, koje drugo😂😂😂

• Hani
    29. Svibanj 2020. 18:01

Hvala na savjetima za ono ... spomenut ili ne😏
    Preko moba sam spomenula slican slucaj. Bilo mi je straaasno neugodno, iako se radi o bliskoj osobi. Odmah je bilo negiranje, mada i ne znaju u cemu se radi. Mirnija sam, mozda netko u familiji malo pogleda o cemu se radi. Nije da su tajili, uopce ne znaju za to. Beba ima par dijagnoza, ali nitko ih ocito nije povezao. Svaki dr lijeci svoje. A uz taj sindrom ne ide uzimanje sredstava za umirenje, dolazi do prestanka disanja. Beba je vec bila u bolnici zbog toga. A treba i neka terapija... Ja sam upozorila, pa sad kako znaju... Vidjet cemo...Daj, boze, da sve bude ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.