ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    29. Svibanj 2020. 08:14

Ja ne mogu ovim tempom vise. Znaci zaspao u 21. Jeo u 12,3,6. Bolesno 😫. Danas se vracamo u zg pa cu vidjet dal mogu vratit staru rutinu u nasem zivotnom prostoru 🙈 
    Beba nema na cemu 😉
    Deedee a daaaaj 😂 sad me ful zanima 😈

mala.le.90.
    29. Svibanj 2020. 08:36

Ja nikad ne pisem da mi beba super spava noc jer mi je nekako bezveze upadat s tom pricom medju vas koji nocima ne spavate. I sad...ja mislim kako imam dobru bebu, medjutim...odem s prijateljicom na kavu, malac joj stariji par dana od mojeg...spava 2x dnevno po 2 sata, place samo kad je gladan i kad se oblaci. Ne treba ga uspavljivat. Navecer joj zaspe dok jede bocu.
    Vec su bili par puta na putu udaljenom 300 km. 
    Svaki dan rutina sa setnjom, malo kava i to...
    Znaci, ako ovo nije dosadna beba, onda ne znam sta je🤣🤣
    Ona stigla sve ormare srediti....ja ne smijem ni u jednu sobu uc zbog nereda...
    P.s. zena nije lazljivica, stvarno postoje takve bebe🤣🙉🙈

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    29. Svibanj 2020. 08:53

Beba hvala na brizi. Isla je do 38.3. U uhu ali nisam spustala,normalno se ponasa, na jednoj nogici se velicine 10lp zacrvenilo i malo tvrdje je, tu cesce mijenjam oblog,a on je normalno spavao (citaj s budjenjem😅). 
    Mala sve ko da opisujes mog al moj ne spava po noci😂😂 Stvarno se po danu nemogu zaliti 3-4 spavanja, jedno bar odradi 2-3 sata. Po novom ga ne uspavljujem,sam se ugasi doslovxe. Sad kad bi jos bio tako po noci🙈
    Ma super je ona Skoljka al zna bit britka na jeziku,al ja ne ostanem duzna. Kao kad je na mene krenula da sta ja idem u doba viroza na pretrage s malim. Pa poslali me na rebru. Kaze ona pa vi ste mama i odlucujete. Doslo mi da je pitam jel me sad *ebe ili sta.

• mom12
    29. Svibanj 2020. 09:12

Pa  ja sam sa svojom isla i vratila se iz zg nisam je ni cula...a put ima cca 380 km....evo jos spava i oko 10 ce se probudit...i tako lezi nekad je dignem..jer otpocetka svi imaju zabranu nosanja...ima mala gmy onu njihaljku ima krevetic i lipo  nenk se zabavlja...i spava od mj dana cijelu noc..mislim dignem je poigram se ili lezim kraj nje pa se igramo...ne place bzvze al kad je gladna ili pokakana boze sacuvaj vriske ...
    I kad je plakala a nisam znala sta je bolilo ju je uho...i jos u jednoj turi nije mogla kakit...dakle nije bez razloga...cijeli vikend smo cistili kucu na selu bolje receno praznili jer cemo nesto radit njoj samo dala jest a ona sjedila u kolicima malo bi zasoala malo joj se igracke vrtile....normalno da ima mirne djece ..mei prije ne viruju kako u kolicima stoji a mi pijemo kavu nju se ne cuje...

• mom12
    29. Svibanj 2020. 09:15

Lavice ti za sve mislis zenturace?😂😂😂😂😂
    Jel malac ok od cjepiva?

mala.le.90.
    29. Svibanj 2020. 09:15

Jao a ja se raspadam od tog uspavljivanja, koljena su mi u totalnom kranku, da vi vidite kako ja njega moram uspavljivat, u kojem polozaju i uz koje zvukove🤣🙈
    Eto, moj je po noci andjeo, ali po danu dere gace hahah. S tim da ustaje u 6 ipo, dani su mi beskrajno duuugi..

• mom12
    29. Svibanj 2020. 09:18

Ja svoju ne uspvljivam al proizvodi neke zvukove kenjkanja dok ne zaspe...cca 5min...ostavim je na krevetu ili kreveticu dam nesto da ona drzi na glavi mazi sama sebe😂😂 i dudu obavezno ima....
    Pokusaj ima metoda neka kao pustis da place nekih 2 3 minute pa dodes kod bebe javis joj se pa izdes pa opet udes za 5 min i tako par puta dok ne zaspe...i kazu da upali kroz par dana da se navikne samo uspavljivat

mala.le.90.
    29. Svibanj 2020. 09:23

mom12

Ja svoju ne uspvljivam al proizvodi neke zvukove kenjkanja dok ne zaspe…cca 5min…ostavim je na krevetu ili kreveticu dam nesto da ona drzi na glavi mazi sama sebe😂😂 i dudu obavezno ima….
    Pokusaj ima metoda neka kao pustis da place nekih 2 3 minute pa dodes kod bebe javis joj se pa izdes pa opet udes za 5 min i tako par puta dok ne zaspe…i kazu da upali kroz par dana da se navikne samo uspavljivat

Ja sam imala uspjeha s tom metodom nekih 10 dana a onda su ga zubi bas poceli mucit i ne moze od bolova zaspat, sav se izvija...onda opet na ruke, zao mi ga da ne spava

DeeDee
    29. Svibanj 2020. 09:32

Mrgud, mislila sam na sladoled jedne poznate franšize, onako kompaktno i pravilnog izgleda 😈😂😂

[/url

Taani
    29. Svibanj 2020. 09:32

Ja svog većinom ne uspavljujem jer zaspe na sisi i dosta dugo je spavao cijelu noć (buđenje oko 6,7 kako kada). Sad opet ima novo normalno da se budi u 4. I okej, nahranim ja njega, ali neće da spavaaaa. Preksinoć sam ga uspavljivala na rukama pa se probudio nakon pola sata, sinoć sam čekala da podrigne, da se isprdi i onda ga pomazila, dala dudu, on je svoje sve ispričao i zaspao sam. To je s hranjenjem trajalo skoro 2 sata, ali eto barem je spavao do pola 9.
    I stalno prducka i to smrdiiiii, nekad mislim da se ukakao pa ga krenem presvlačiti ono prazno .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.