ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    28. Svibanj 2020. 21:47

Moj ne cucla palac. On cucla ruku, dudu + kaziprst ili kaziprst sam 🙈🙈🙈

ninanina
    28. Svibanj 2020. 21:50

Ma nisam ni mislila da trebamo krenut jesti krutu hranu😂 samo me to okretanje malo mučilo, tek smo došli do faze gdje ne vrišti baš odmah čim ju stavim na trbuh, lijepo se drži nekih 10min May i samo odjednom krene plakat, kad ju uzmem dahće kao da je maraton odtrčala...
    Sad mi je lakše kad ste napisale da i vaši cuclaju palac, oko nas se svi tome čude ko pura dreku😒, a meni se to isto činilo skroz kao normalna stvar, prije je to bilo povremeno kad bi joj uspjelo ubacit ga, a sad je profesionalac u tome i tak se uspavljuje. A preko dana cucla redom sve prste, kao da si pipa po ustima😁

Grizli
    28. Svibanj 2020. 22:02

Hvala cure, svjesna sam ja da nas dr ne bi slali na nikakve pretrage da ne treba al znajuci kakve demode tehnologije ob pula ima morala sam za svoj mir se raspitat i provjeriti da ne postoji mozda neka pretraga manje stetna a jednako korisna. Sad kad znam da nema jednostavnijeg i boljeg puta moram se skockat s tim i to je to.
    Hani dorbo su cure rekle ja se ne bi petljala u tuđe dijete osim da nije netko meni bas jako blizak za koga znam da bi shvatio ako bi pitala spomenula. A da idem spominjat to nekom onako od prijatelja susjeda isl. ne bi jer mozda ljudi i znaju al ne zele rec, ignoriraju cinjenicu itd...
    Lavice ideja za kucicu 🔝
    Kupanje u moru... No no no jos leeedeno 🥶 
    Moja u zadnjih par dana se uspava tako da zvace srednji prat i pratenjak, a dudu drzi u drugoj ruci. 🤘
    Ostalo zaboravila... 

ifkaminja
    28. Svibanj 2020. 22:05

Ninanina, kak je mm rekao - još nije izašlo dijete iz škole sa šakom u ustima  
    Užasno me to smetalo jer me bilo strah kak ću je odviknut. Ajde duda, možeš ju maknut, al kak maknut prst/šaku.. i kak sam se ja pomirila s tim da to neće trajati, tak je i ona olabavila. Mislim, i dalje se nađe u ustima, ali niš strašno.
    A kaj se okretanja tiče, ista stvar. Zabrinuto sam ju gledala zakaj se ne okrene na trbuh. Okretala se na bok, ali na trbuh nikak. I onda je navršila 4 mjeseca i okrenula se taj dan i sad ne staje. Sad ju gledam kak se okrene na trbuh pa kad joj je dosta krene cendrat da ju neko vrati. I da, opet se brinem zakaj se ne okrene natrag na leđa (do sad je dva puta, ali izgleda slučajno), ali puno manje. Znam da se bude okrenula kad tad. 

Valkris
    28. Svibanj 2020. 22:12

Grizli cure su sve rekle, bit ce sve ok ♥️❤️

Lavica 🤞🤞 da se nastavi mirna noć bez temperature
    Mala, bas smo neki dan pricale o prevlacenju, vecina nas prevlaci (točnije muzevi im to)
    Nina, ne kuzim. Među mlađima ste kao tu i onda te brine da zaostajete? Mene veseli citati kad cure pisu sto njihovi malisani rade jer onda znam sta me ceka u kojem tjednu/mjesecu i bas mi je fora. I naravno da nisu sva djeca ista. I da su rodeni na isti dan neki ce prije nrsto savladati neki kasnije. Sve u svoje vrijeme ☺️☺️
    .. 
    Inace ujko nam je danas tu i bebonja je super cijeli dan ♥️❤️

skoljka
    28. Svibanj 2020. 22:19

Lavicaaaa 😂😂😂 filmski prizor. A ja taman popakovala malog u auto, i veli muz jel ti ono ta zenska koju spominjes, velim od kud ja znam, neznam kako zena izgleda🙈. Ja ocekivala krsnu zenaku, onak sa strogim pogledom, kad ide neki leprsavi curetak 😂😂😂. Ti mene sigurno nisi uspjela ni vidjetu u tom silnom filmskom mraku i zurbi 😂, malac ti je presladak 💙  Bas mi zao da se nismo upoznale  i malo procavrljale 😂🙈

Lavica27
    28. Svibanj 2020. 22:49

Grizli vec mi zvucis bolje💞
    Mi.prevlacimo kozicu otkad je doma.dosao,tj ja a muz stalno panicno ispituje jel mu prevlacis🙄
    Skoljka vidjela sam te dobro u autu i rekla sam si da ti moram rec kako si lijepa i definitivno te nisam tako zamisljala, ja sam te zamislila ko neku zenicu🙈😂 
    Ok sad je vec sigurno da glasim za gorostasu zenturacu ovdje😂
    Nego ima fun story kad smo kod leprsave (nosila sam leprsavu svijetlu haljinu s crnim tockama) i netom prije pokreta od kuce on odluci kakat dok je otvorena pelena. Stolica crnaaaa (od zeljeza, bas fuj fuj)  into traje i traje i ja mislila da je gotov i jos mi prdne i posprica me po ruci,brzo se operem i sebe i njega i krenem. Dodjem doma, skidamse i skuzim da me mala bestija pokakala po haljini (preko prsa),crne tocke 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 ajme sramote. Jos ja lajavica udem kod pedice i kazem kako 4 dana ne kaka i odluci kad sam na izlasku, Boze sta ce zena mislit o meni😂

DeeDee
    28. Svibanj 2020. 22:58

Lavica27

Mi.prevlacimo kozicu otkad je doma.dosao,tj ja a muz stalno panicno ispituje jel mu prevlacis🙄
    Skoljka vidjela sam te dobro u autu i rekla sam si da ti moram rec kako si lijepa i definitivno te nisam tako zamisljala, ja sam te zamislila ko neku zenicu🙈😂
    Nego ima fun story kad smo kod leprsave (nosila sam leprsavu svijetlu haljinu s crnim tockama) i netom prije pokreta od kuce on odluci kakat dok je otvorena pelena. Stolica crnaaaa (od zeljeza, bas fuj fuj) into traje i traje i ja mislila da je gotov i jos mi prdne i posprica me po ruci,brzo se operem i sebe i njega i krenem. Dodjem doma, skidamse i skuzim da me mala bestija pokakala po haljini (preko prsa),crne tocke 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 ajme sramote. Jos ja lajavica udem kod pedice i kazem kako 4 dana ne kaka i odluci kad sam na izlasku, Boze sta ce zena mislit o meni😂

Lavica27

Nego ima fun story kad smo kod leprsave (nosila sam leprsavu svijetlu haljinu s crnim tockama) i netom prije pokreta od kuce on odluci kakat dok je otvorena pelena. Stolica crnaaaa (od zeljeza, bas fuj fuj) into traje i traje i ja mislila da je gotov i jos mi prdne i posprica me po ruci,brzo se operem i sebe i njega i krenem. Dodjem doma, skidamse i skuzim da me mala bestija pokakala po haljini (preko prsa),crne tocke 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 ajme sramote. Jos ja lajavica udem kod pedice i kazem kako 4 dana ne kaka i odluci kad sam na izlasku, Boze sta ce zena mislit o meni😂

😂😂😂😂
    I ja sam malo prije imala kakanje uživo 😅
    Zaključila sam da se napokon pokakala i odem je presvući i sumnjivo malo malo toga u peleni  za 4 dana ničeg. Taman mi je mama  bila tu  i ona joj išla prat guzu. Znači svaki put kad bi je obrisala ova krene dalje, 4 nastavka, a tako se veselo smijala, kao da nas namjerno zajebava 🤣
    Btw zadnja 3 kakanja više nisu tekuće eksplozije nego kompaktna masa, je to tako normalno? Ne pijemo ni ja ni ona željezo ni ništa drugo nisam očekivala od života ovakve opise dreka, sjetila sam se savršene usporedbe ali cu se suzdrzat 😂🤦

[/url

skoljka
    28. Svibanj 2020. 23:09

Lavica znaci i ja ovdje vucem na zenicu 🙈😂😂😂
    Vidis kako kroz dopisivanje stvorimo jednu sliku, a u stvarnoati je totalno nesto drugo.
    Hvala za ovo lijepa, jos uvijek licim na zenako 😂 nikako da se sebi posvetim vise i da skinem visak. 
    Pa kud ces joj govoriti da nije kakao 4 dana kad ti jee pred polazak kakao 😂😂😂 ahaha jesu se vidjele te nove tocke 😂, ali simpa nam je pedica jel da ☺️

Taani
    28. Svibanj 2020. 23:12

DeeDee, kod mog bebača doslovce isto. Prije uvijek polutekuće, zadnja 3-4 puta kompaktna masa. Objašnjavala sam mmu baš, ja sam to prezentirala kao neku smeđu pastu!?!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.