Dee jel ti radi izdajalica...
Jesu ostalim curama ok stvari sa aukcije?
Meni je Keanu isto previše lijep za moj ukus 🤣
Hani, ovisi što je i koliko ste bliski, ne bi baš bilo kome..
Lunice mislim da su svi cijepljeni sa 6u1, moja nije imala reakciju nikakvu
Ja prvi put u životu peglam 🙈
I sad imam neku novu peglu pa mi fora, laganini. Tako da njeno sve peglam, a naše kako kad, više ne nego da.. omekšivač ne koristim, a nemam ni sušilicu pa je ovako ipak malo mekše
Grizli 🤞da pregled prođe što bezbolnije
[/url
Grizli vjerujem kad prespavas da ce ti biti lakse.
Losa ja sam odusevljena uskim rukavima,modelom i materijalom bodija opcenito.evo nas s cijepljenja. 6800 i 64 cm, mala.le glavonja i u nas, 43cm🤣
Kaze sve ok, plakao je kod druge pikice al nis manje ne place kad ne dobije hranu kad je zamislio.
Inace srele smo se Skoljka i ja. Koji filmski ulet😅 ja nosim malog u jajetu, pristaje auto zadnji prozor zatamjeno staklo se spusta i zenska osmjeh od uha do uha. Ja pitam skoljka jesi to ti,a ona lavice? 🤣🤣🤣
Kaze kasice ne prije 5 mj🤷♀️🤪 i u sportsko sa 6 mj a s kceri je imala pricu moze s 4.5. Aj ti budi pametan…
Točno vas vidim 😂😂😂😂
[/url
Mom, radi radi savršeno, ruke mi se oporavile 🙃
Sad i više izdojim jer zaboravim da mi je na sisi pa držim dok npr. gledam film navečer 🙈
S ručnom bi 5 minuta i aj bok, šta je je 🤣
[/url
Konačno sam sve pročitala..
Grizli, baš mi je žao da tako malecka mora raditi te pretrage😔nemam nikakav savjet.. Samo se drži, proći će i to.. kad dobiješ dobar nalaz, sve ćeš zaboraviti. Čuvajte se❤️
PetraB, super za dobre preglede, curice baš dobro napreduju ❤️
Mikio, taman sto sam htjela napisati, super, tvoja beba napokon pajki... čitam s prekidima.. dok sam došla do kraja, ona više ne spava😂ali, eto, bar imaš neku nadu da će se opet zabuniti koju noć pa spavati 🥰, što se dohrane tiče, skroz je normalno da neće odmah.. naravno, nećeš ju siliti, još je mala, ne moraš žuriti, ali ja bih na tvom mjestu ipak svaki dan nudila i obavezno jela s njom.. bebice vole oponašati, kad vidi da ti jedeš, bit će joj zanimljivo..🥰 jesi joj dala žličicu u ručice?
Moja isto još ne papa.. dajem svaki dan, stisne usta, okreće glavu i galami na mene😄
Papat će kad budu spremne😍
DeeDee, bravo za kg.😝
Sad ne znam tko je pitao, za bolest nečijeg djeteta.. Ja osobno nikad ne bih govorila tako nešto nikome o nicijem djetetu.
To dijete ima svoje roditelje i obitelj.. svog pedijatra.
Iznimno..da su u pitanju roditelji koji zanemaruju dijete, ali ni tada se ne bih obratila njima, postoje ustanove za takve stvari.
Ako s ljudima sve štima, otkud ikome pravo da daje dijagnoze njihovom djetetu?
Takodjer, da se moje dijete slabije razvija, da ima bilo kakve probleme, povrijedilo bi me da mi netko pametuje o tome.
Smatram da je takvim ljudima već dovoljno teško i bez filozofiranja drugih.
.
Mrgud_zg i Damnarexx, da li se vi kupate u moru ili odmarate?
Jel ok more već za kupanje? Planiramo skoknuti, pa da znam 🤭
Navlacite li vi kozicu na pisi? Ja sam sad to prvi put napravila i osjecam se ko neki pedofil, mislim da ce tata preuzeti🤷♀️
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Losa pa to je odlicna kilaza i visina..moja kcer je sa 6mj imala 7700 i 70cm,i bila je naoko chubby. Generalno me zivcira usporedjivanje beba...
Al sam odavno shvatila da ljudi komentiraju tek da bi nesto rekli.
Spava nakon cijepljenja vec 2h,ne cini mi se vruc.🤷♀️ Jesu vasi spavali puno iza cijepljenja🤔 Sorry ako ste pisali vec...
Losa pa to je odlicna kilaza i visina..moja kcer je sa 6mj imala 7700 i 70cm,i bila je naoko chubby. Generalno me zivcira usporedjivanje beba…
Al sam odavno shvatila da ljudi komentiraju tek da bi nesto rekli.
Spava nakon cijepljenja vec 2h,ne cini mi se vruc.🤷♀️ Jesu vasi spavali puno iza cijepljenja🤔 Sorry ako ste pisali vec…
Moja je cijeli taj dan prespavala, budila se samo da papa..
Daj Bože da prodjete bez nuspojava ❤️
Mi isto ovih dana trebamo ići..
Losa🤭🤭pa, šta bi bio sitan?? Koliku bi oni bebu????
Bože sačuvaj. Pa, ima beba rođenih u terminu pa su tolike.
Uostalom, nemoj im reći ništa. Ili im reci 4mj.i bok.
Ali, onda će vjerojatno reci da je debeo i ogroman za 4mj😂
Slazem se, Losa, to uopce nije sitna beba. A pogotovo kad uzmes u obzir da je prijevremeno rodjen!
Meni je to taman nekako...
Grizli, podrzavam cure za ovo sto su ti rekle...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji