ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    28. Svibanj 2020. 18:32

Dee jel ti radi izdajalica...
    Jesu  ostalim curama ok stvari sa aukcije?

DeeDee
    28. Svibanj 2020. 18:36

Meni je Keanu isto previše lijep za moj ukus 🤣
    Hani, ovisi što je i koliko ste bliski, ne bi baš bilo kome..
    Lunice mislim da su svi cijepljeni sa 6u1, moja nije imala reakciju nikakvu
    Ja prvi put u životu peglam 🙈
    I sad imam neku novu peglu pa mi fora, laganini. Tako da njeno sve peglam, a naše kako kad, više ne nego da.. omekšivač ne koristim, a nemam ni sušilicu pa je ovako ipak malo mekše
    Grizli 🤞da pregled prođe što bezbolnije

[/url

DeeDee
    28. Svibanj 2020. 18:37

Lavica27

Grizli vjerujem kad prespavas da ce ti biti lakse.
    Losa ja sam odusevljena uskim rukavima,modelom i materijalom bodija opcenito.evo nas s cijepljenja. 6800 i 64 cm, mala.le glavonja i u nas, 43cm🤣
    Kaze sve ok, plakao je kod druge pikice al nis manje ne place kad ne dobije hranu kad je zamislio.

Inace srele smo se Skoljka i ja. Koji filmski ulet😅 ja nosim malog u jajetu, pristaje auto zadnji prozor zatamjeno staklo se spusta i zenska osmjeh od uha do uha. Ja pitam skoljka jesi to ti,a ona lavice? 🤣🤣🤣
    Kaze kasice ne prije 5 mj🤷‍♀️🤪 i u sportsko sa 6 mj a s kceri je imala pricu moze s 4.5. Aj ti budi pametan…

Točno vas vidim 😂😂😂😂

[/url

DeeDee
    28. Svibanj 2020. 18:39

Mom, radi radi savršeno, ruke mi se oporavile 🙃
    Sad i više izdojim jer zaboravim da mi je na sisi pa držim dok npr. gledam film navečer 🙈
    S ručnom bi 5 minuta i aj bok, šta je je 🤣

[/url

beba2025❤
    28. Svibanj 2020. 18:47

Konačno sam sve pročitala.. 
    Grizli, baš mi je žao da tako malecka mora raditi te pretrage😔nemam nikakav savjet.. Samo se drži, proći će i to.. kad dobiješ dobar nalaz, sve ćeš zaboraviti. Čuvajte se❤️
    PetraB, super za dobre preglede, curice baš dobro napreduju ❤️
    Mikio, taman sto sam htjela napisati, super, tvoja beba napokon pajki... čitam s prekidima.. dok sam došla do kraja, ona više ne spava😂ali, eto, bar imaš neku nadu da će se opet zabuniti koju noć pa spavati 🥰, što se dohrane tiče, skroz je normalno da neće odmah.. naravno, nećeš ju siliti, još je mala, ne moraš žuriti, ali ja bih na tvom mjestu ipak svaki dan nudila i obavezno jela s njom.. bebice vole oponašati, kad vidi da ti jedeš, bit će joj zanimljivo..🥰 jesi joj dala žličicu u ručice?
    Moja isto još ne papa.. dajem svaki dan, stisne usta, okreće glavu i galami na mene😄
    Papat će kad budu spremne😍
    DeeDee, bravo za kg.😝
    Sad ne znam tko je pitao, za bolest nečijeg djeteta.. Ja osobno nikad ne bih govorila tako nešto nikome o nicijem djetetu. 
    To dijete ima svoje roditelje i obitelj.. svog pedijatra. 
    Iznimno..da su u pitanju roditelji koji zanemaruju dijete, ali ni tada se ne bih obratila njima, postoje ustanove za takve stvari. 
    Ako s ljudima sve štima, otkud ikome pravo da daje dijagnoze njihovom djetetu? 
    Takodjer, da se moje dijete slabije razvija, da ima bilo kakve probleme, povrijedilo bi me da mi netko pametuje o tome. 
    Smatram da je takvim ljudima već dovoljno teško i bez filozofiranja drugih. 

Mrgud_zg i Damnarexx, da li se vi kupate u moru ili odmarate? 
    Jel ok more već za kupanje? Planiramo skoknuti, pa da znam 🤭

mala.le.90.
    28. Svibanj 2020. 18:59

Navlacite li vi kozicu na pisi? Ja sam sad to prvi put napravila i osjecam se ko neki pedofil, mislim da ce tata preuzeti🤷‍♀️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    28. Svibanj 2020. 19:16

Losa  pa to je odlicna kilaza i visina..moja kcer je sa 6mj imala 7700 i 70cm,i bila je naoko chubby. Generalno me zivcira usporedjivanje beba... 
    Al sam odavno shvatila da ljudi komentiraju tek da bi nesto rekli. 
    Spava nakon cijepljenja vec 2h,ne cini mi se vruc.🤷‍♀️ Jesu vasi spavali puno iza cijepljenja🤔 Sorry ako ste pisali vec... 

beba2025❤
    28. Svibanj 2020. 19:33

Lavica27

Losa pa to je odlicna kilaza i visina..moja kcer je sa 6mj imala 7700 i 70cm,i bila je naoko chubby. Generalno me zivcira usporedjivanje beba…
    Al sam odavno shvatila da ljudi komentiraju tek da bi nesto rekli.
    Spava nakon cijepljenja vec 2h,ne cini mi se vruc.🤷‍♀️ Jesu vasi spavali puno iza cijepljenja🤔 Sorry ako ste pisali vec…

Moja je cijeli taj dan prespavala, budila se samo da papa.. 
    Daj Bože da prodjete bez nuspojava ❤️
    Mi isto ovih dana trebamo ići..

beba2025❤
    28. Svibanj 2020. 19:35

Losa🤭🤭pa, šta bi bio sitan?? Koliku bi oni bebu????
    Bože sačuvaj. Pa, ima beba rođenih u terminu pa su tolike. 
    Uostalom, nemoj im reći ništa. Ili im reci 4mj.i bok. 
    Ali, onda će vjerojatno reci da je debeo i ogroman za 4mj😂

mala.le.90.
    28. Svibanj 2020. 19:44

Slazem se, Losa, to uopce nije sitna beba. A pogotovo kad uzmes u obzir da je prijevremeno rodjen!
    Meni je to taman nekako...
    Grizli, podrzavam cure za ovo sto su ti rekle...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.