ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    28. Svibanj 2020. 20:39

Beba jesam, ja sam kupovala prevenar cjepivo. 
    A more.. ne znam kaj bi vam rekla. Ne znam ni kaj sam ocekivala. Al svi kazu da je nemormalno puno bure ove godine. Mm se okupao jucer al na silu. Uzasno je hladno. A malog sam skinula u kratku majicu mozda 2 dana od 15. Sutra kad se vratimo u zg ce sto posto krenut ljeto 🙈😂. 
    Grizli cure su ti sve vec rekle. Samo hrabro. Sigurna sam da te doktori ne bi bzvz slali na neke pretrage. I vjerojatno ce to bit veci stres tebi nego M. Drzim fige da bude sto bezbolnije 🤞. 
    Mikio nemam iskustvo al znam da je frendica pocela s dohranom sa 6 mj i mala joj nis nije htjela jest. I sad je rodila 2.dijete i rekla je da ce pocet ranije pa mozda prije dodu u fazu da nesto hoce pojest. Kolko ima smisla ne znam 🙈

mrgud_zg
    28. Svibanj 2020. 20:45

Ps cure koji je to polozaj u krilu prema bh za hranjenje? 

ninanina
    28. Svibanj 2020. 20:55

Pozdrav, nisam vas stigla ništa čitati u zadnje vrijeme pa sam sad pročitala zaostatke... Hrpa toga 🤯 ja mislim da smo mi među najmlađima tu, al opet me nekako brine da baš zaostajemo za vama, svi se okreću, idu zubi, kreću kašice, al eto pamtimo za ubuduće...
    Zanima me jel svima tu bebe koriste varalice? Moja ju od starta nije htjela i nisam baš forsirala i sad u zadnje vrijeme stalno cucla palac... Jel to netko tu radi? Pokušavam joj razne varalice uvalit, al baš neće, samo palac. Iskusne mame jel imala koja problema s tim, mislim si nekako da se od toga puno gore kasnije odviknuti(nije da nam sad ide odvikavanje😜)... pričaju mi ljudi kad su si djeca izdeformirala prst tako i svašta nešto...

Damnarexx 🌺
    28. Svibanj 2020. 21:10

ninanina

Pozdrav, nisam vas stigla ništa čitati u zadnje vrijeme pa sam sad pročitala zaostatke… Hrpa toga 🤯 ja mislim da smo mi među najmlađima tu, al opet me nekako brine da baš zaostajemo za vama, svi se okreću, idu zubi, kreću kašice, al eto pamtimo za ubuduće…
    Zanima me jel svima tu bebe koriste varalice? Moja ju od starta nije htjela i nisam baš forsirala i sad u zadnje vrijeme stalno cucla palac… Jel to netko tu radi? Pokušavam joj razne varalice uvalit, al baš neće, samo palac. Iskusne mame jel imala koja problema s tim, mislim si nekako da se od toga puno gore kasnije odviknuti(nije da nam sad ide odvikavanje😜)… pričaju mi ljudi kad su si djeca izdeformirala prst tako i svašta nešto…

Pa sta bi ti vec zubice 😁 ima vremena..ima  nas mlađih ovdje. Moja se isto ne okrece, dode do boka i to je to..cendra da bi na trbuh, pa joj pomognem.
    I za kasice su nam jos premali. Pomalo..ima vremena 🙃
    I moja nekad cucla palac, to je normalno..upoznaje se sa svojim tjelom ja joj ne branim.

Damnarexx 🌺
    28. Svibanj 2020. 21:12

Beba ja sam vec par dana nazad u ZG. I nisam se kupala jer nisam uzela kupaci😂🤷 a i nije bas bilo vrijeme za kupanje...bas je dosta puhalo.
    Idem opet za mjesec dana, pa cemo onda ici😍

DeeSB
    28. Svibanj 2020. 21:13

ninanina

Pozdrav, nisam vas stigla ništa čitati u zadnje vrijeme pa sam sad pročitala zaostatke… Hrpa toga 🤯 ja mislim da smo mi među najmlađima tu, al opet me nekako brine da baš zaostajemo za vama, svi se okreću, idu zubi, kreću kašice, al eto pamtimo za ubuduće…
    Zanima me jel svima tu bebe koriste varalice? Moja ju od starta nije htjela i nisam baš forsirala i sad u zadnje vrijeme stalno cucla palac… Jel to netko tu radi? Pokušavam joj razne varalice uvalit, al baš neće, samo palac. Iskusne mame jel imala koja problema s tim, mislim si nekako da se od toga puno gore kasnije odviknuti(nije da nam sad ide odvikavanje😜)… pričaju mi ljudi kad su si djeca izdeformirala prst tako i svašta nešto…

Moja isto nece dudu, svako malo pokusam ali izvadi i onda se igra s njom...jako rijetko da bas duda. I tako negdje s 3 mj je stavljala palac usta i tako se uspavljivala i onda sam samo jedan dan skuzila da ne radi to vise. Kao da je bila samo neka faza. 
    A citala sam da je dobro pustiti ih jer se tako sami umire i da to uopce nije lose kad su tako mali...e sad koliko je to tocno ne znam.

L 💛

mala.le.90.
    28. Svibanj 2020. 21:17

Moj ti drzi nekad i dudu i palac🙉 mislim da je faza, al meni je slatko kad cujem kako doji prst, hihh.
    Inace, od moje prijateljice mala je toliko cucala palac pred izbijanje jedinica da je jadno dijete raskrvarilo jagodicu na prstu.
    Ima svega s njima....
    Moj ti je s pet mjeseci tek poceo okretaje, ne brini...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    28. Svibanj 2020. 21:28

Nina ni moja ti se ne okreće, nema zube i cucla palac😉 čak što više, usavršila je istovremeno cuclati dudu i palac 🙈
    Sve će to oni kad odluče da treba, nešto počet, nešto prestat😁

[/url

Simbalija
    28. Svibanj 2020. 21:31

Mi na moru, ali u more ne ulazimo, brrrr jako je hladno, ne znam kad će se dovoljno ugrijati da se beba može kupati..
    --
    Dudu neće, tj. hoće kao gricku za zube, a dudati je ne zna. Moja cijelu ruku cucla, palac joj je premalo 🙈🙈
    Rođena gladuša! Inače mala od frenda ima godinu i pol i još ne jede ništa konkretno nego joj je cica number1. Mislim pojede neke mrvice hrane, malu količinu i samo joj se par kombinacija sviđa i nije da je mršava sasvim ok napreduje.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    28. Svibanj 2020. 21:34

Moja preko dana cucla šaku i liže između svakog prsta i slini ekstremno po novom🤦 
    A kad joj se spava je palac glavni..
    .
    Meni more pod nosom ali apsolutno me nimalo ne privlači da bi se okupala, još se nisam ni približno prešaltala u ljeto

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.