Iza nas mirna noc s dva budenja do 4 i onda u 4 plakanje i spavanje na rukama pa dok ga spustim opet plakanje. Onda se smirio pa je macak poceo rondati...zatvorim macka u transporter, Andrej se probudi 😭😱 para mi isla na uši...tocno sam se osjecala kao Britney Spears kad je obrijala glavu 😒😒
.
Lunice mi smo samo navecer imali temp koja je prosla od čepića...drugih nuspojava nije bilo,dan kao i inace.
.
Ja sam samo opeglala prije nego se rodio 🤣🤣🤣 i sad ako mi se zguzva u susilici kad ju pretrpam...inace nop...di bi jos i peglanje ugurala.
.
Annika 🤣🤣🤣 definitivno nisam najsmotanija tu hahaha
E da zaboravila sam. Simnalija nisam znala da se poslje te 3 dnevne bolesti ne smiju 2 mj cijepiti. Mi imamo Fredu i bas sam zadovoljna. Frendica mi ima bazzingu i isto kaze da je super
Petra nisam ja nego mikio al umirem od smijeha na komentar jos od jucer 😂😂😂
Mare kaj Andrej kaze na kocku?
Annika bas unlike. Tisucu glupih objava dnevno 🙄
Ja sam peglala prva 3 mj. Nakon toga samo u susilicu. A sad na moru sam oprala i osusila na striku i samo mu obukla. Nije imao nikakvu reakciju. Opeglam eventualno nesto sto se bas zguzva..#nemajka
Uf Hani, tu ima puno onih 'ako ovo, ako ono'. Ja bi volila da se meni kaze ako se primjeti nesto (mogu osjetit napadaj tjeskobe koji bi imala u toj situaciji) i onda bi pitala pedijatra. Al' navest to kao opciju, ne znam mozes li sa sigurnoscu tvrdit da je nekome nesto (mozda ti je struka pa mozes) 🤷♀️ I postoji mogucnost da se neko tu naljuti al' ono, rade cu se svadit s nekim pa nek' reagira na vrime ako ima potribe, nego sutit pa da na kraju ispadne sranje.
—————
Sta se tice peglanja, ja sam ispeglala prvu turu robice, sveki jos par, i onda san rekla da se ostavi toga jer se roba susila u susilici i bila je mekana, a i mrzim placat racune od struje jer su astronomski visoki. Sad je susim vanka i dosla sam u napast par puta da ispeglan al' proslo me. Samo mi je sad vrime za pocet koristit omeksivac jer ne bude mekana pod rukom. Koje vi omeksivace koristite?
Hani to ti je dvosjeki mac...mozes rec i neko ce bit sretan i zahvalan za to...a s druge strane moze rec sta ti sebi umisljas ko si ti govorit nesto o njegovom djetetu i ispast svakakva...
Sad zavisi tko ti je to i kakva je osoba...
Ja sam jednom nesto presutila i zao mi je bilo..
Mrgud super mu je...prvo je nije uopce dozivio al kad ju je skuzio samo ju baca okolo jer je lagana i zvoni 😀
.
Jel i vasi pricaju s casmatinom? Ja sam mu jedan dio stavila na radijator dok ne napravimo mjesta i sad cim je na trbuhu guguce i pokusava ovcu dohvatit pa struze po njoj...siroce ne kuzi da je samo nacrtana 😆😆
.
Petra salji muza na ✂️✂️ 😁😁 Sta se uvijek mi moramo patit a oni gospoda da uzivaju 😉
Annika molim te info u heleni ste vi radili onu pretragu sto stavljaju kateter ili sto ide radioaktivni kontrast? Dobili termine meni muka od pomisli i sad gledam i ne kuzim u heleni dal imaju kakvu zamjenu da ne mora taj radioaktivni kontrast dobiti ako je ikako moguce. Jer zo sa kateterom rade i u puli sad novo.
Znala sam da sam nesto zaboravila,Petra meni je reklo par ginekologa da nakon carskog odnosno "intervencija" na maternici ne moze ici spirala jer moze urasti u to operirano tkivo🤔
Ja sam se na sistematski narucila za 2 tjedna,jedva cekam(fakat sam ostarila😅)
I LoSa meni dosla Sinsay narudzba;sad je na 68 a njihovo sam sve narucila 74 (3pack dugi rukav bodi i 2pack kratki rukav,donji dio trenirke)i pidjamu na Batmana 80 al su stvarno realni brojevi i normalna sirina nogavica na pidjami🤔🤔
Hani, slicnu situaciju sam ja imala. Nisam rekla nista,samo sam pitala jel planira na kakve vjezbe jer ima 4 god za 2mj.,nista ne prica,nesto ponovi nekad al jako rijetko. Ima pelenu indalje, ne igra se s drugom djecom i slicno...
Bas i ja gledam 77 cm 😅
Al svejedno velika beba 🙃🙃
Drzim fige da nebude nuspojava 🤞🏼🤞🏼
.
Bas lijepe price za peseke… Da, bas se uvuku pod kozu… ❤️
.
Pitanje za cure koje kuhaju na pari na starinski na cjedilu, kolko dugo kuhate? Ja sam mrkvu kuhala prvi dan pol sata nije htjela odmeknut, kolko to treba bit raskuhano? Danas cu joj dat tikvicu…
Mikio, ja sam kuhala na pari na cjedilu samo jabuku i trebalo joj je nekih 8 minuta. Ja sam ju razrezala na 8 djelova pa su komadi bili relativno veliki ali nije joj trebalo predugo da se skuha.
Mrkvu jos nisam davala jer sam citala da to gomoljasto povrce povuce sve stetno iz tla pa cekam maminu mrkvicu.
Tikvicu i bucu sam narezala na komadice od cca1x1 cm i kuhala klasicno u malo vode 10-max 15 minuta. Ja nisam nista pasirala nego sam samo gnjecila vilicom tako da ima i komadica.
E da zaboravila sam. Simnalijanisam znala da se poslje te 3 dnevne bolesti ne smiju 2 mj cijepiti. Mi imamo Fredu i bas sam zadovoljna. Frendica mi ima bazzingu i isto kaze da je super
Petranisam ja nego mikio al umirem od smijeha na komentar jos od jucer 😂😂😂
Marekaj Andrej kaze na kocku?
Annika bas unlike. Tisucu glupih objava dnevno 🙄
Ja sam peglala prva 3 mj. Nakon toga samo u susilicu. A sad na moru sam oprala i osusila na striku i samo mu obukla. Nije imao nikakvu reakciju. Opeglam eventualno nesto sto se bas zguzva..#nemajka
Da nisam ni ja znala da ne smije cjepivo 🤷🏻♀️ nisam uspjela pitati zašto jer je mala vrištala, a imala sam još hrpu pitanja, još mi je dohranu objašnjavao i prođe voz..
--
Peglala sam od rođenja sve do 4 mjeseca, sad kako koju turu. S tim da peglam ako su joj haljinice baš izgužvane, ovo drugo se i ne gužva toliko. Sebi isto peglam samo ako moram 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ja i dalje peglam sve, al iskreno, to radim samo da promijenim rutinu. Po cijele dane sam sama s njim i onda kad ga tata popodne uzme, meni peglanje dodje ko sedmica na lotu, samo da se necim drugim bavim🙈
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji