ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    28. Svibanj 2020. 14:40

Kad ti je termin?

[iimg]

Lavica27
    28. Svibanj 2020. 14:53

Grizli znam da si uzrujana ali ako se mora i nemoze izbjeci a manje zlo je za nju razlog dijagnostike pokusaj u glavi poslozit da je za njeno dobro. 
    Nije za hvalit se al moj je u prva 4tj zivota imao 4 ili 5 rtg pluca i abdomena (ugl kolko ja i muz skupa nismo u zivotu)... sad kad se osvrnem,kao da je bilo u nekom proslom zivotu 

Damnarexx 🌺
    28. Svibanj 2020. 16:08

Grizli dobro ti cure govore....drzim fige da sve prođe dobro💕

Grizli
    28. Svibanj 2020. 16:14

Annika i dr iz Helene misli da je za sad bolje da obavi prvo taj mag 3 pa kao ako sta nije uredu da sebtek onda radi ceVUS pretraga. Moja pedijatrica zvala 3 nefrologa i Helenu i Pulu opet pa me nazvala da mi sve objasni. Nazalost nemozemo izbjec taj kontrast i sad samo da si ja mozak poslozim. Ici cu usluzno peglat jer sam sebi pocela peglat speglano da se opustim. 

annika
    28. Svibanj 2020. 16:57

Grizli ako je prof rekla, onda mora. Posloži u glavi da je bolje da to sad obavi dok se ničega ne bude sjećala, vjeruj mi. Svjesni su i oni da je beba, sve ce to proci ok

[iimg]

beba2025❤
    28. Svibanj 2020. 17:34

Mrgud_zg, jesi li ti kupovala cjepivo za bebu?
    Netko ovdje je, ali ne sjećam se tko.. 

Lavica27
    28. Svibanj 2020. 17:46

Grizli vjerujem kad prespavas da ce ti biti lakse.
    Losa ja sam odusevljena uskim rukavima,modelom i materijalom bodija opcenito.evo nas s cijepljenja. 6800 i 64 cm, mala.le glavonja i u nas, 43cm🤣
    Kaze sve ok, plakao je kod druge pikice al nis manje ne place kad ne dobije hranu kad je zamislio. 

Inace srele smo se Skoljka i ja. Koji filmski ulet😅  ja nosim malog u jajetu, pristaje auto zadnji prozor zatamjeno staklo se spusta i zenska osmjeh od uha do uha. Ja pitam skoljka jesi to ti,a ona lavice? 🤣🤣🤣 
    Kaze kasice ne prije 5 mj🤷‍♀️🤪 i u sportsko sa 6 mj a s kceri je imala pricu moze s 4.5. Aj ti budi pametan...

ifkaminja
    28. Svibanj 2020. 18:03

Mikio, baš sam danas gledala video na yt o bvd pa kaže da je to refleks za povraćanje, i to je kod malih beba normalno, jer se tako same "brane" da se ne uguše nečim ako im uđe u usta. 
    I kaže dok beba želi i dalje isprobavati (pruža ruke) a ne da miče glavu kad joj nudiš, da možeš nastaviti jer će se taj refleks izgubiti, ali ako miče glavu da se malo pauzira sa dohranom jer beba nije spremna. 
    Dal je tak ili ne, ne znam, tak je rečeno u videu.

• mom12
    28. Svibanj 2020. 18:18

Grizli ja isto mislim da su doktori ipak pametniji i da znaju sta rade...ni u trudnoci nije preporuceno zracenje al eto ako se mora mora se...proci ce i to...samo nemoj panicarit jer beba osjeti tvoju nervozu....

DeeDee
    28. Svibanj 2020. 18:19

5 stranica za pročitat 😮😮😮
    Ovo mi se nije mjesecima desilo haha, očekujte komentar u nastavcima jer ne mogu zapamtim ni jednu stranu 🤦😁

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.