Lavice ovo si trebala rec kad smo trudne bile...ili si takticki da se ne posvadamo tada😂😂
Losha nismo ista generacija. Ja sam jedna generacija iza tebe.
Deedee ja imala rucnu aventovu i tommee elektricnu i meni je rucna bila stoput bolja 😊😊😂. Srecom sam je super utopila neki dan na njuskalu 🤪 rucnu sam si ostavila za iznimne situacije 😁
Hvala mom12, ne znam kako te nisam skužila DDeeDee jer sam te baš tako nekako zamišljala
[iimg]
Ja se skroz pogubila... Koja je spominjala nekog muza s dugom kosom da drzi klinca 😳
I sta je najbolje osobe 2 koje licitiraju za kuhalo TT imaju iste prijatelje kao ja, a ni jedna mi ne lici na Losu koja je pokazala interes za tim kuhalom 🤔
DeeDee 👍 da te vise ne boli ruka!
A Damnarexx tako sam ja mislila da je neka opalila like jer nas je prepoznala ali gledaju nove članove pa su skužile. DeeDee i ja smo se izjasnile koje smo, to će ti biti lako. Ja još tražim nevidljive naočale na Grizli i ozbiljnu LoSu i ne ide mi
Mrgud ja pročitsla da si ostavila tu izdajalicu za intimne situacije
[iimg]
Loshanismo ista generacija. Ja sam jedna generacija iza tebe.
Deedee ja imala rucnu aventovu i tommee elektricnu i meni je rucna bila stoput bolja 😊😊😂. Srecom sam je super utopila neki dan na njuskalu 🤪 rucnu sam si ostavila za iznimne situacije 😁
Prestani mi rušiti snove na svim temama 😂😂😂🖤
[/url
A Damnarexx tako sam ja mislila da je neka opalila like jer nas je prepoznala ali gledaju nove članove pa su skužile. DeeDee i ja smo se izjasnile koje smo, to će ti biti lako. Ja još tražim nevidljive naočale na Grizli i ozbiljnu LoSu i ne ide mi
Vrištim na intimne situacije 😂😂😂😂😂😂😂
[/url
Grizli ne traži nikakvog dugokosog čovjeka to su samo moje loše detektivske sposobnosti
[iimg]
Nasla sam te 😁 mislila sam da si starija..kad ono isto curicak 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji