Ja sam našla DeeDee i Anniku, tranformeri su meni kul ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ja sam pokusala nac grizli mikio lavicu mrgud losu i ostale al bezuspjesno...kamuflaza🤪🤪😂😂
Ja sam skužila samo Damnarexx jer joj je profilna ista, izgleda da sam preumorna ili samo tupava. Idem za utjehu jesti linoladu
[iimg]
Vidim ja Mrgud i ti bis dostavu pa me potices na reklamu… A lose ce mi proc reklama tu kad sve same pivopije!
Reklamiraaaj da te supportamo 💛
[/url
I samo da naglasim da misim deedee da je reklama ispada savrseno, da nije ovog nebi nikad povezala, odigrala si vrhunski 👌 samo sam te od cijele tvoje prezentacije zamisljala puno deblju 😂😂😂 a nisi uopce lazljivice 🤪
Grizli apsolutno i trebas 👌😉
Pa normalno da nisam više kad sam s 86.5 došla na anoreksicne 84 🤪🤪🤪
[/url
mrgud mislim danismo ista generacija jer bi mi barem malo zazvucalo ime i prezime Barem ime...
Vidim da je i Medelina izdajalica na aukciji. Frendica je ima i apsolutno je super...ima punjivu bateriju pa ne mora biti u struju uštekana. Ona ima i neki grudnjak koji te pumpe drzi tako da ih ne mora ni drzati. Ruke su joj slobodne. Za 10-15 min su obje cice gotove. Pa ako nekoj treba jos...
Losa samo da znas tebe sam prvu nasla🙈
Btw ti si bila rekla kako subti zeneniz Petrove rekle za dvostruku da je neprakticna a ja sam imala posudjenu i bila mu je predobra!
Cek nisam sad u toku, bila sam u setnji s muzem. Samo da znate, Deedee kaze da me nikad nije tako zamisljala😂
Pa lavice prije bi anniku nego tebe našla 😁
Jesam mom, upravo se izdajam ručnom i zamišljam kako ću je spremit u neki mračan kutak uskoro 🤣
[/url
Jaaao sta se tu desava dok me nema 😁
Idem i ja sad istrazivati. A vi kokose koje ste me skuzile mogle ste opalit lajk da znam 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji