ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    06. Svibanj 2020. 21:47

A dajte...ostala bez umetka i još nikog ne kužim, vi već sve pohvatale. Ja ne znam ni gdje mogu vidjeti nove članove

[iimg]

• Zarica
    06. Svibanj 2020. 21:48

annika

A dajte…ostala bez umetka i još nikog ne kužim, vi već sve pohvatale. Ja ne znam ni gdje mogu vidjeti nove članove

Niti ja 😂
    Nikad nisam bila dobar stalker, nis mi nije jasno :D

Grizli
    06. Svibanj 2020. 21:50

Annika e jbg morala sad ici vidit sto su transformeri 😂... E vidiiim te sada!
    Mrgud hehehehe 😉 🥂 al ja tebe ne znam detektirati.

DeeDee
    06. Svibanj 2020. 21:53

Ja sam isfrustrirana jer ne nalazim ovog mučkog provokatora od Mrgud 😁
    .
    LoSa upravo ti je opet na aukciji kuhalo

[/url

DeeDee
    06. Svibanj 2020. 21:55

annika

A dajte…ostala bez umetka i još nikog ne kužim, vi već sve pohvatale. Ja ne znam ni gdje mogu vidjeti nove članove

Stisneš na members, tamo di su sitne profilne sličice i samo proskrolaš niže ;) 

[/url

06. Svibanj 2020. 21:55

Opet je kuhalo na aukciji 

mrgud_zg
    06. Svibanj 2020. 21:59

Nisam bidala danas. I nemrete me skuzit ja sam ful obicna najobicnija. Prepoznala grizli deedee damnarexx i annikj. Dosta za danas 😂 umorila sam se

Grizli
    06. Svibanj 2020. 22:01

Znaci trazimo te u jucer provokatorice... 😈Sad cu se i ja reklamirat! 
    Losa rekla si da ti je slika stroga al ja tamo strogu ne vidim ni jednu! 😝

mrgud_zg
    06. Svibanj 2020. 22:05

I samo da naglasim da misim deedee da je reklama ispada savrseno, da nije ovog nebi nikad povezala, odigrala si vrhunski 👌 samo sam te od cijele tvoje prezentacije zamisljala puno deblju 😂😂😂 a nisi uopce lazljivice 🤪
    Grizli apsolutno i trebas 👌😉

Grizli
    06. Svibanj 2020. 22:07

Vidim ja Mrgud i ti bis dostavu pa me potices na reklamu... A lose ce mi proc reklama tu kad sve same pivopije! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.