ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    06. Svibanj 2020. 20:59

Vas ne gas 😂

[/url

• mom12
    06. Svibanj 2020. 21:02

Sad sam skuzila de dee😁😁...ove druge se sakrile😂

DeeDee
    06. Svibanj 2020. 21:03

mrgud_zg

Ja isto nikog drugog ne kuzim. I nemam pojma kaj je grizli kupila nitko mi ne lici na nju 😂 koje izjava haha
    Deedee jesi ti nedavno svoj biznis reklamirala 🙊😈?

Samo sam ukazala na širu ponudu 😁😁😁

[/url

DeeDee
    06. Svibanj 2020. 21:04

Ja imam potencijalne DeeSB, mom i LoSu 🙈🙈🙈
    A moguće da sam totalno zabrijala 🤣🤣🤣

[/url

06. Svibanj 2020. 21:05

DeeDee

Prebit cu gas, koja mi uzima izdajalicu? Ruka me boli od ručne! 🤣

Može Lavicee 😁

Ja sigurno ne... nakon sto sam spremila svoju dvije pive sam popila  
    Ovaj umetak za kadu nije loš 

annika
    06. Svibanj 2020. 21:07

LoSa ma ne treba ti to vjeruj mi

[iimg]

• mom12
    06. Svibanj 2020. 21:08

Ja ostale ne mogu skuzit od jedne sam mislila da je lavica ili losa al krivo
    😂😂.

mrgud_zg
    06. Svibanj 2020. 21:11

Annika se sama otkrila. Nisam te tak zamisljala. 🙊 puno nekak ozbiljnije sam mislila 😂 
    Ugl dok cijela ova prezabavna stvar traje ja sam se borila s malcem koji je 20min nikad ludackije jeo. Vristanje cupanje grizenje plakanje nazezanje o majko moja. Pojeo sve sto je bilo i napokon zaspao. Preznojila sam se 🤪

• mom12
    06. Svibanj 2020. 21:13

Grupa bloka🤪🤪🤪

Grizli
    06. Svibanj 2020. 21:15

Mrgud 😂😂😂 ja kupujem sta nitko od cura u grupi vjerojatno ne kupi... Bua hahaha... Po slici ces me tesko skuziti jer se ne vidi ni dal sam visoka ni mrsava ni da nosim naocale...
    DeeDee jep nasla te... Shit Damnarexx kako sam truba sta uopce slike nisam gledala da usppredim sa ovim ovdje... 
    Idem sad detektirat druge zabavno mi dok cekam vrijeme za spavanje da ne idem ko kokos. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.