ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    06. Svibanj 2020. 21:16

Annika je totalni kjutić, apsolutno skroz drugačije sam ju zamišljala 😁😁😁

Mrgud i ja imam borbe s Vitom danas ful, imam osjećaj da niš ne stigne pojest od plakanja i stenjanja

[/url

mrgud_zg
    06. Svibanj 2020. 21:18

Deedee ti si najposebnija, svi ce te dodat 😂 Mudrica samoreklamirajuca 😈😈😈

DeeSB
    06. Svibanj 2020. 21:19

Ja sam skuzila damnarexx, deedee, anniku i taani 💪💪😂
    Taani kad si dosla na prvi ctg u poliklinici ja sam ti objasnjavala koja je procedura...gdje ides piskiti, gdje ostavis casicu i ostalo 😂😂😂😂

L 💛

annika
    06. Svibanj 2020. 21:19

Aaaakako mi je pobjegao umetak. Već upisala iznos i samo čekala zadnji tren da pritisnem tipku i stisnem ne znam ti ja šta, pa ubit ću se. Neću više za ništa bidati, nikada
    Mrgud pa ja ne znam zašto ste vi mene svi zamišljali kao neku gospodju . Slika je starija, klinci su sad puno veći ali ovo je moja ozbiljna faca

[iimg]

Valkris
    06. Svibanj 2020. 21:20

Grizli

Mrgud😂😂😂 ja kupujem sta nitko od cura u grupi vjerojatno ne kupi… Bua hahaha… Po slici ces me tesko skuziti jer se ne vidi ni dal sam visoka ni mrsava ni da nosim naocale…
    DeeDeejep nasla te… ShitDamnarexxkako sam truba sta uopce slike nisam gledala da usppredim sa ovim ovdje…
    Idem sad detektirat druge zabavno mi dok cekam vrijeme za spavanje da ne idem ko kokos.

Ne vide ti se prozirni okvir naocala na slici?? ☺️
    DeeDee nasla, damnarexx, annika bome te nisam tak zamišljala. Ja sam isto bidala za podlogu za kupanje ☺️☺️ 

06. Svibanj 2020. 21:22

Moja strogost viri iz profilne  
    Steka mi stranica  No ajd pricekat cu s bidanjem da vidim jel vama koje ste kupile sve stiglo  Bas sam gadna... no mozes uciti ili na svojom ili tuđim greškama 

annika
    06. Svibanj 2020. 21:22

Jedino sam mislila da sam mikiO našla jer je bio na slici neki tata s dugom kosom a ona je rekla da joj je muž dugokos ali nekako mi star bio, a dijete stoji i onda ovdje pročitam da ni nije još u grupikoji dibidus

[iimg]

DeeDee
    06. Svibanj 2020. 21:25

mrgud_zg

Deedee ti si najposebnija, svi ce te dodat 😂 Mudrica samoreklamirajuca 😈😈😈

S posebnim potrebama 😂😂😂😂
    Ma da, zapravo sam zato na forumu već 9 mjeseci, samo čekam da krenete s kašicama😈😈

[/url

DeeDee
    06. Svibanj 2020. 21:32

LoSa i meni ful šteka, mislim da mi uopće ne pokazuje komentare u realnom vremenu, zagušile smo ljudima grupu 🙈

[/url

annika
    06. Svibanj 2020. 21:35

Evo sad se možete smijati...dakle, oni lajkovi na bidove...ja sam prvo mislila da to neka od vas signalizira da smo to mi s foruma, kako nas je prepoznala

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.