Damnarexx kad shvatite će vam bit smijesno kako niste odmah, tako sam i ja umrla od smijeha kad me gospođica dodala ❤️
Grizli tebi sam zapamtila ime i prezime simpatično 😉
Niš sad kad je spojim na sisu ću malo proučiti zadnje učlanjene da mi prođe vrijeme 😂😂😂😂
[/url
Damnarexx kad shvatite će vam bit smijesno kako niste odmah, tako sam i ja umrla od smijeha kad me gospođica dodala ❤️
Niš sad kad je spojim na sisu ću malo proučiti zadnje učlanjene da mi prođe vrijeme 😂😂😂😂
Špijunaža 🤣🤣🤣🤣
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Damnarexx sam jedinu skužila (zasad). XD
Damnarexx sam jedinu skužila(zasad). XD
I ja. Po slici
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Damnarexx sam i ja skuzila. Realno to je ffakat lagano 🙈 Ostalo nisam bas imala vremena jer mi je neka akcija danas i jucer, 😊 al budem se dala u istrazivanje 😂
Losha pa u u bubamari se zove utorak dan trudnickih trbuscica i malih beba il tak nes. Ugl ak si registrirala bebu (mozes online uz svoju karticu), svaki utorak do navrsene bebine 1.godine imas 10% na redovne cijene 😉
A dajte, sad cu se morati priključiti grupi iako me ništs tamo ne zanima. Samo ću pogadjati jel to neka od vas. Ja od opisanog znam da je Grizli mršava i visoka i nosi naočale a Damnarexx plava i sitna, DeeDee ima izbrijan dio glave. Kako da vas sad ja prepoznam po tome?
[iimg]
Sad sam ja isla gledati nove clanice i nisam bas nekog skuzila vec sam nasla frendicu iz srednje Nisam ni znala da je na fejsu.
Dobila sam request danas od neke nepoznate zenske, jel to koja od vas?
😂😂😂 Ja sam isto skuzila Damnarexx i mislim da sam skuzila Grizli
Koja špijunaza 😂😂😂😂
Crna kutijo 😂😂 hvala na uljepsavanju ovog dana, i kod nas egzorcizam. Pitat cu pedijatricu sta s tim izvijanjem i mostovima 😐
Evo morala sam se uclaniti da i ja spijuniram...jednu sam skuzila sigurno i za jednu sam skoro sigurna 🤣
-
Kupila sam danas onaj retrovizor u bubamari i super mi je. 👍
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji