ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    06. Svibanj 2020. 19:13

Damnarexx kad shvatite će vam bit smijesno kako niste odmah, tako sam i ja umrla od smijeha kad me gospođica dodala ❤️
    Grizli tebi sam zapamtila ime i prezime simpatično 😉
    Niš sad kad je spojim na sisu ću malo proučiti zadnje učlanjene da mi prođe vrijeme 😂😂😂😂

[/url

Točkica37
    06. Svibanj 2020. 19:18

DeeDee

Damnarexx kad shvatite će vam bit smijesno kako niste odmah, tako sam i ja umrla od smijeha kad me gospođica dodala ❤️
    Niš sad kad je spojim na sisu ću malo proučiti zadnje učlanjene da mi prođe vrijeme 😂😂😂😂

Špijunaža 🤣🤣🤣🤣

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Taani
    06. Svibanj 2020. 19:20

DeeDee

Damnarexx sam jedinu skužila  (zasad). XD

Točkica37
    06. Svibanj 2020. 19:30

Taani

DeeDee

Damnarexx sam jedinu skužila(zasad). XD

I ja. Po slici

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mrgud_zg
    06. Svibanj 2020. 19:30

Damnarexx sam i ja skuzila. Realno to je ffakat lagano 🙈 Ostalo nisam bas imala vremena jer mi je neka akcija danas i jucer, 😊 al budem se dala u istrazivanje 😂
    Losha pa u u bubamari se zove utorak dan trudnickih trbuscica i malih beba il tak nes. Ugl ak si registrirala bebu (mozes online uz svoju karticu), svaki utorak do navrsene bebine 1.godine imas 10% na redovne cijene 😉

annika
    06. Svibanj 2020. 19:31

A dajte, sad cu se morati priključiti grupi iako me  ništs tamo ne zanima. Samo ću pogadjati jel to neka od vas. Ja od opisanog znam da je Grizli mršava i visoka i nosi naočale a Damnarexx plava i sitna, DeeDee ima izbrijan dio glave. Kako da vas sad ja prepoznam po tome?

[iimg]

06. Svibanj 2020. 19:41

Sad sam ja isla gledati nove clanice i nisam bas nekog skuzila vec sam nasla frendicu iz srednje  Nisam ni znala da je na fejsu. 
    Dobila sam request danas od neke nepoznate zenske, jel to koja od vas?  

Valkris
    06. Svibanj 2020. 19:51

😂😂😂 Ja sam isto skuzila Damnarexx i mislim da sam skuzila Grizli
    Koja špijunaza 😂😂😂😂
    Crna kutijo 😂😂 hvala na uljepsavanju ovog dana, i kod nas egzorcizam. Pitat cu pedijatricu sta s tim izvijanjem i mostovima 😐

DeeSB
    06. Svibanj 2020. 20:00

Evo morala sam se uclaniti da i ja spijuniram...jednu sam skuzila sigurno i za jednu sam skoro sigurna 🤣
    -
    Kupila sam danas onaj retrovizor u bubamari i super mi je. 👍

L 💛

• mom12
    06. Svibanj 2020. 20:09

Ja sam samo damnex skuzila...😂😂😂...svi smo danas na aukciji😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.