Pozdrav, evo jučer sam se požalila kako mi je dijete neman i sad spava već 4h u komadu, toliko nije valjda nikad dosad 😮
Bubamara ja sam baš prošli tjedan kupila preslatki robicu tamo, makar nemaju puno, prodavačica je bila jako simpatična i uslužna (poslovnica Garden)
Ne znam tko je sve pisao za manjak mlijeka, al meni je frendica još kad sam trudna bila rekla da su za povećanje laktacije super fructalovi tamni sokovi, i ja sam pila u početku bilo koje tamne sokove i stvarno funkcionira bar meni. Eto jučer sam popila sok od borovnice iz lidla i danas sam se opet probudila sa prepunjenim dojkama. Moja cura isključivo doji i imamo uspostavljenu ponudu i potražnju, sok sam pila jer mi je fin i odmah su siske reagirale.
Stelle je dobro napisala, ja sam se zezala da se mi kao nismo htjele prikljucit whatsap grupi (vecina koja ke ostala na forumu), a sad smo sve na aukciji i jos na fejsu 😂 nisam mislila kao da napravimo novu grupu. Mislim da su skoro sve cure koje su otisle na wa otisle s foruma
Ja moram priznat da je moje dijete super zadnja 2 dana 🙈 klasika ureknut cu se 😂 cak je danas vec 3 puta sam zaspao. To recimo nije cesto al bar vise nije dreka svako uspavljivanje. Noc nam nije bila dobra al kaj sad 😁
Ja sam ocito s bubamaron imala srece. Nisam ustvari puno kupovala, samo madrac vec prije i sad ovo. Al kak imaju novi web vise nema opcije provjerit dostupnost u trgovini. Jucer sam zvala dubravu i sve su mi provjerili i bila je neka fkt ljubazna procavacica 😊
Simbalija nadam se da ce curka sto prije bit ok 🤞
Grizli i ako tko jos ima pletenicu u kindacu. S cim ste ju ucvrstili? Moj je zadnjih tjedan dana otkrio da je to presuper zabavno i sad ju cijelu izvuce, ne znam dal da ju samo sa spagom zavezem na par mjesta, nekak mi to glupo zvuci 🙈
E i jesu uspjeli vasi zgurat nogu u usta? Moj se trudi na najjace, to mu je najveca zabava al jos mu malo fali 😂
Mrgud zavezala sam ju sa onom trakicom platnenom dekorativne sto budu imala jos od svatova te trakice bijele pa zakamuflirala i niti se ne kuzi da je vezano.
Stelleje dobro napisala, ja sam se zezala da se mi kao nismo htjele prikljucit whatsap grupi (vecina koja ke ostala na forumu), a sad smo sve na aukciji i jos na fejsu 😂 nisam mislila kao da napravimo novu grupu. Mislim da su skoro sve cure koje su otisle na wa otisle s foruma
Ja moram priznat da je moje dijete super zadnja 2 dana 🙈 klasika ureknut cu se 😂 cak je danas vec 3 puta sam zaspao. To recimo nije cesto al bar vise nije dreka svako uspavljivanje. Noc nam nije bila dobra al kaj sad 😁
Ja sam ocito s bubamaron imala srece. Nisam ustvari puno kupovala, samo madrac vec prije i sad ovo. Al kak imaju novi web vise nema opcije provjerit dostupnost u trgovini. Jucer sam zvala dubravu i sve su mi provjerili i bila je neka fkt ljubazna procavacica 😊
Simbalijanadam se da ce curka sto prije bit ok 🤞
Grizlii ako tko jos ima pletenicu u kindacu. S cim ste ju ucvrstili? Moj je zadnjih tjedan dana otkrio da je to presuper zabavno i sad ju cijelu izvuce, ne znam dal da ju samo sa spagom zavezem na par mjesta, nekak mi to glupo zvuci 🙈
E i jesu uspjeli vasi zgurat nogu u usta? Moj se trudi na najjace, to mu je najveca zabava al jos mu malo fali 😂
Ovako je zakon, aukcija + pogodi tko je, 2u1 😂😂😂
.
Ja sam samo jednim bila u bubamari, bila je super simpa ženskica, pomogla sa savjetima i sama mi ponudila onaj trudnički paket. E da, i učlanila me u onaj neki njihov klub da dobijem popust odmah za to što sam kupovala 🤷
[/url
Ja sam neke i pogodila🙈🙈🙈
Moj nervozira i dalje... sad mu smeta danje svijetlo vani. odmah drama. Oj zivote crna kutijo🤦♀️
Curke jel znate koji ducan ima za kupit kapice i carapice a da je otvoren? Isli bi sad muz i ja.
Ja sam neke i pogodila🙈🙈🙈
Moj nervozira i dalje… sad mu smeta danje svijetlo vani. odmah drama. Oj zivote crna kutijo🤦♀️
Ja imam par kandidatkinja 🤣🤣
Dobro, mene i damnarexx bez beda svi mogu naći 😁
moja je isto danas neka živčana, čak je imala dva egzorcizma, a to ne znam kad je zadnji put..
A prdi brate mili i dalje kao da sam lonac graha pojela, uopće nemam ideju od čega
[/url
Moj ih samo promatra. Mislim da je dosad bio predebeli za takve pothvate, al cini mi se da je naglo smrsao sad pa cemo vidit. Valjda je napokon otisao uvis.
Kako ja nikog ne prepoznajem?
Utorkom je u bubamari popust? Makar su mi se zamijerili ici cu kupiti ogledalo
Danas sam se spremila na aukciju i sad mi nema nista zanimljivo. Lavice jel cesto bude kuhalo ili je to jucer prvi puta bilo?
Zarice c&a ima oboje ako nije u centru zatvorenog tipa rade.
DeeDee jel mi to igramo neku igru 😜... Mene si pretpostavljam "skuzila" zbog dostave koju si mi slala. A tebe ću jedinu nac ja mislim na auciji 😝... Damnarexx neznam dal bi uspjela detektirat kao sto kazes da je lako jer nemam podataka nikakvih o njoj. Jedino da se vratim na stranice di smo se opisovale pa pokusam rebus rijesavati 🤣.
A ostale sacuvaj boze losa sam u pogađanju... A Lavica ona ne kupuje ona samo gleda koja je koja! 😂 Ako znas koja sam posalji podatke za dostavu 😉...
Inace umrem od smjeha svaki put na crna kutijo! 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji