Mene su u Bubamari zavlacili s mobilom za krevetic, em komunikacija 0 mailom i mesengerom, em koliko im je trebalo, maltene sam iskomunicirala ja između njih sto treba poslati i gdje, pa kad sam nakon 2 tjedna popizdila, rijesilo se sve u 2 dana. Doslovno sam pitala zele li prodati ili ne.
E da, i produljila sam porodiljni drugih 6 mj, dobila sam potvrdu na mail da je sve ok. Samo ta 2 obrasca ispuniti treba.
Nemrem vjerovat da je vec proslo 5 mj 😳
Što si stavila na kraju za one datume? Do kraja 6.mjeseca ili?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Bubamara - imala sam i ja neugodna iskustva s njima. Nama su uredno vratili novce. A taj njihov webshop je izložbena roba iz ducana! Zato su te zvali iz Splita vjerojatno. Jer tak rade. Ja sam popizdila kad sam dobila za punu cijenu artikl koji je bio izlozen u Splitu i vidno koristen. Vratili su mi novce u obliku bonova za njuhov ducan i neke artikle, gotovinu nisam dobila (tj muz je isao jer sam ja bila preljuta i svasta bih im rekla). Al ajd, potrosit cu vec na nesto, pelene i tak to.
Grupa - i ja se naravno uclanila, za sad promatram. Al oke ako su uzlozbeni i naznacene su mane, zasto ne. Cak mi se i cijene cine realne.
..
Moj uzasno jako slini isto, ruke u ustima, igranje s dudom. Kad mu se spava isto tjesilica na lice i ljutnja..
Danas se poceo na leđima odgurivati nogama prema gore i okretat na bok u luku. Ne znam jel izvijanje, most il je normalno??
...
Ja iskreno jedva cekam te kasice poceti davati :)
Sva srećs da imam od jučer skuhano jer mislim da bih nekog zatukla da sad još moram kuhati. Noćas budni od 2 do pola 4, a od 6 se izmjenjuju pokušaji uspavljivanja sa nosanjem po rukama i vrištanjem gdje god ga spustim. Napa je upaljena na najjače, on već pola sata sisa i spava a ovo dvoje starijih umjesto da rade za školu zabavljaju se u sobi ali ja ne smijem viknuti jer ce se on probuditi. Nek me netko dobro našamara ako još jednom ponovim da bi mogli i na 4. za koju godinu
[iimg]
Valkris to izvijanje u most nije pozeljno... cesto je kod hipertonih beba
Valkris moja vec suze vrijeme radi to odgurivanje na leđima a zadnjih par dana intenzivno , s tim da više čak nije toliko na bok nego baš kao da most radi🤷
[/url
Ocito Bubamara ima problem sa zaposlenicima...
Izgleda da je na fejsu atranica Aukcije zaštekala To jer smo se mi sve uključile
Lavica 👍👍🤣🤣🤣😁 vidim da cu imati mjesto dostave u zg u zamjenu za korisne info... Mm mi skinuo igrice na Playstation koje sam volila igrati samo ako bi nesto drugo radila osim lupovala online.
Losa ja sam isto bila wish ovisnik i vidim da je to ljecenje zbog korone kratkog vijeka bilo jer evo vec 5 novih narudzbi sam napravila 🤦♀️
Moja radi taj most kad pokusava se okrenut s boka na trbuh sam skuzila bas cu pitat pedi kad budemo isle. Do sad nije to radila pa ne znam dal moze odjednom beba pocet biti hiper ili hipo.
Bubamara hmmm ja isto ih bila molila za njihaljku da mi se jave al nisu nikad. To sam ih molila i broj pustila jos 10.01. A sta je najbolje nisu imali pojma na niti jedno potanje koje sam ih pitala tako da 🙈 ako i kupujem sta tamo nikog nis ne pitam jer pojma nemaju.
Mi smo išli vaditi krv, izludila sam. Nakon svih procedura ispred Doma zdravlja (prvo čekaš da te puste unutra, sad MORAŠ imati masku, a prije mjesec dana nisam morala, temperatura, dezinfekcija) dođemo do laboratorija i kažu nema elektronske uputnice u sustavu #nijeprošla, više sreće drugi put. Meni već prisjelo... Srećom njegova pedijatrica radila u toj smjeni (u istoj zgradi) pa mi je jedna od doktorica otišla zatražiti novu uputnicu 🤗 da ja ne hodam po zgradi s bebačom. On je bio super, smijao se tamo svima 🥰.
- Onda smo išli šetati i ja ću samo svratiti u Ontario da vidim ima li kod njih čarapica - nema, ali izašla sam van s 400 kn robice 🤭🤭. Super je robica, uzela komplet laganu trenirkicu, sve što sada nosi mi nekako debelo za toplije dane, pidžamu dugu 74 da ima barem jednu dugu za ljetne dane, 2 prsluka s kapuljačom i još 5 majica kratkih rukava 🤪. Mm bi me zadavio, ali pošto je proizvedeno u Hrvatskoj, onda podržava 😁.
Opet sam ga hranila u centru u parku, sad mi je to već pod normalno 😊.
-
Mlijeko i menstruacija, ja nisam imala problema, jeo mi je kao inače.
-
Bubamara, u Brodu je poslovnica baš neka mala i nikad nisam ništa uzimala. Jedino korisno što sam uzela preko webshopa je otvorena torba Freeon u kojoj mi u kući stoji sve živo za njegovu higijenu.
-
Mikio, ja sam se relativno kasno priključila, zadnje tromjesječje ako se ne varam, ali sam vas čitala od početka i stvarno ste mi bile podrška i svaki dan nešto novo saznam 🤗.
Grizli moj je do ovog pregleda bio.dobro a sad je hiper... bili smo na svije kontrole prije. Hipo ili hiper se pocne manifeatirati oko 3 mj. Rijetko prije.... osim ako je bas ekatremno. A za taj most mi veli mama da su djeca oduvijek radila. Mislim da svi oni imaju faze kad nesto ne rade po ps-u
Sortiraj odgovore
Najstariji