thinkpink na trojci indikator jos samo imaju Pampersice i Huggies, ostale mislim da ne No meni to ne smeta jer ionako mu mjenjam po danu prije svakog hranjenja neovisno o popišanosti (makar je uvijek teška/popišana). Po noci sad stavljam Huggies i do jutra bude toliko popisan da se ta crta razlije... no ne premoce. Kad spava cijelu noc...nema smisla budit ga da ga presvucem.
Joj joj, stvarno su mi purgeri dragi ali Badelov pelin neću shvatiti nikad, ni p od pelina 🤷
Ako baš želiš taj đžčćš okus, uzmeš žvakaću i popiješ normalan pelin 😛😛😛
Bravooo za nosiljku 💪 iako vjerojatno moraš malo zarotirat zdjelicu 😂😂
Da guza nije dobro upala
LoSa to sigurno 😁 V
Vidiš Mikio kako je to različito, tj. vjerojatno do građe. Moja ima 5.4kg i ta lidlova trojka joj je ful velika, oko nogica joj pleše, čak sam razmišljala da odem kupit dvojku ali mislim si koliko mi to koristimo..
[/url
LoSa to sigurno 😁 V
Vidiš Mikio kako je to različito, tj. vjerojatno do građe. Moja ima 5.4kg i ta lidlova trojka joj je ful velika, oko nogica joj pleše, čak sam razmišljala da odem kupit dvojku ali mislim si koliko mi to koristimo..
Jučer sam našla u ruksaku jednu skrivenu/zaboravljenu pampersicu 1 koja je kao do 5kg i ta joj je bila taman 🤷
[/url
Deedee i losha kaj mislite da nisam procital sve komentare i znam da treba zarotirat zdjelicu 🙄😂😂 pa ja sam vam i otkrila grupu 🙈😂
Meni za sad pasu i lidlova 3 i babylove 3. I jedne i druge su mi super jer su tanke. Huggies mi budu teske ko kamen i necu ih vise kupovat. Sad kak je preso 6 kila napokon koristimo za noc pampersice 3 koje sam davno na nekoj akciji kupila, i fakat su ogromne 😁. A kak ih bas dugo nisam koristila vec sam zaboravila taj specificni smrad 🙈🤦♀️
DeeDee, moj isto jede jako kratko već neko vrijeme, podoj cca 7 min (osim navečer kad se mazi za spavanje), a ima 7,4 kg, tako da, dovoljno im je
.
mrgud, meni su danas dvije frendice bile 2 sata vani i stvarno preporod, mali je spavao u kolicima cijelo vrijeme <3
-
Mi trošimo treći veliki paket Huggies 3 i nama su odlične, propuste samo kad bude stvarno nenormalna količina . Imamo spremno dva paketa vel. 4 pa ću sutra probati jesu prevelike, ako jesu - moram u nabavku trojke jer smo pri kraju
.
-
Prijavljujem da ne koristimo Biogaiu nekoliko dana i probava mu je možda čak i bolja. Sve redovito, čak dodatno kakanje prije spavanja .
PetraB stvarno svaka ti cast sa 4 djece. Vidis, nisam znala da su jednojajcane, bas lijepo☺️☺️
Ne mogu zamislit koliko ti posla imas! I jos si sama koji put.. tako da, deff dizemo spomenik😁
I vjerujem da curkama apsolutno nista ne fali 💕
.
Taani i meni su super Huggies, taman sam potrosila dvojku. Onda smo kupili Lupilu 2 i 3 da isprobamo posto vidim da ih cure koriste, i nisam bas odusevljena, jako su mi plasticne i smrduckaju. Al nisu jos ni jednom propustile pa👍 ugl, potrosit cu ih 😁
.
Lavice nadam se da ti je mali lavic u skoku i da ce ta 'rupa u zeludcu' brzo proci :)
Deedee haha i ja sam danas u ruksaku pronasla pampers 1🤪 vjv ce joj biti okej.
.
Thinkpink super za pregled👏👏 nas jos nisu zvali🤨
Rude.
.
Mi smo danas bili na vikendici, rostiljic nabacili...a Elin Pelin je bila tooliko cendrava da sam ju morala stalno nositi. Kicma mi otpadaaa😩😪
Eh da mi je neka masazica😍
.
Btw, od svih alkoholnih pica koje smo nabrojali, zar ni jedna 'kronerka' ne voli Brandy? 🙋🙈 Mmm brandy cola.. ili kad se ima vise novaca, Red Label i cola🤪
Mrgud ne mrgodi se, to se tako mora napisat svima da ispostujemo pravila 😁💓
Taaani tako i moja, prije je bilo 15ak minuta, sad nategnutih 10, često i 5. Iako je jučer npr. imala dan kad je jela 836328 puta i to svaki put obje po 10min 🤷🙂
[/url
Normalno da volim brandy I skoro sam Mrgud nabrojala šta sve valja od Badela ali pokušavam zadržati komadić dostojanstva na ovom forumu 😂😂😂😂
[/url
Pelene.... Mi planiramo uskoro na 3 preci dok potrosim violetu 2 sto imam. S time da imam babylove 3 bas. 🙈 Nadam se da ce biti ok. Meni su huggies oduševljenje i jedva cekam neku akciju da se opskrbimo. Mislim da je dvojke prerasla jer joj pufies svaka propusti i bude bas nisko na guzi. Tocno ko kad su hlace uske pa spadnu dole, a ima 5.200 i 62 cm. Tako da je svakako bi rekla do građe bebe.
Nas je danas nasa djevojcica pocastila gromoglasnim smijehom. Dakle zenskica se pocela smijat neznamo zasto kad se vidila u ogledalo, a vidila se vec puno puta. Al danas je to bilo doslovno ko da se valja od smjeha, onaj zarazan smijeh je imala da na kraju mm i ja smo se počeli smijat do suza s njom. I to je trajalo neko vrijeme. Nisam znala da vec se moze tako smijati. 😁👶
I da bacila pogled slucajno na h&m ulovila dosta stvari na akciji za ljeto velicine i naravno pala narudzbica. ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji