ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Travanj 2020. 21:21

thinkpink na trojci indikator jos samo imaju Pampersice i Huggies, ostale mislim da ne  No meni to ne smeta jer ionako mu mjenjam po danu prije svakog hranjenja neovisno o popišanosti (makar je uvijek teška/popišana). Po noci sad stavljam Huggies i do jutra bude toliko popisan da se ta crta razlije... no ne premoce. Kad spava cijelu noc...nema smisla budit ga da ga presvucem.

25. Travanj 2020. 21:21

DeeDee

Joj joj, stvarno su mi purgeri dragi ali Badelov pelin neću shvatiti nikad, ni p od pelina 🤷
    Ako baš želiš taj đžčćš okus, uzmeš žvakaću i popiješ normalan pelin 😛😛😛

Bravooo za nosiljku 💪 iako vjerojatno moraš malo zarotirat zdjelicu 😂😂

Da guza nije dobro upala 

DeeDee
    25. Travanj 2020. 21:31

LoSa to sigurno 😁 V
    Vidiš Mikio kako je to različito, tj. vjerojatno do građe. Moja ima 5.4kg i ta lidlova trojka joj je ful velika, oko nogica joj pleše, čak sam razmišljala da odem kupit dvojku ali mislim si koliko mi to koristimo..

[/url

DeeDee
    25. Travanj 2020. 21:33

DeeDee

LoSa to sigurno 😁 V
    Vidiš Mikio kako je to različito, tj. vjerojatno do građe. Moja ima 5.4kg i ta lidlova trojka joj je ful velika, oko nogica joj pleše, čak sam razmišljala da odem kupit dvojku ali mislim si koliko mi to koristimo..

Jučer sam našla u ruksaku jednu skrivenu/zaboravljenu pampersicu 1 koja je kao do 5kg i ta joj je bila taman 🤷

[/url

mrgud_zg
    25. Travanj 2020. 21:47

Deedee i losha kaj mislite da nisam procital sve komentare i znam da treba zarotirat zdjelicu 🙄😂😂 pa ja sam vam i otkrila grupu 🙈😂
    Meni za sad pasu i lidlova 3 i babylove 3. I jedne i druge su mi super jer su tanke. Huggies mi budu teske ko kamen i necu ih vise kupovat. Sad kak je preso 6 kila napokon koristimo za noc pampersice 3 koje sam davno na nekoj akciji kupila, i fakat su ogromne 😁. A kak ih bas dugo nisam koristila vec sam zaboravila taj specificni smrad 🙈🤦‍♀️

Taani
    25. Travanj 2020. 21:56

DeeDee, moj isto jede jako kratko već neko vrijeme, podoj cca 7 min (osim navečer kad se mazi za spavanje), a ima 7,4 kg, tako da, dovoljno im je .
    mrgud, meni su danas dvije frendice bile 2 sata vani i stvarno preporod, mali je spavao u kolicima cijelo vrijeme <3
    -
    Mi trošimo treći veliki paket Huggies 3 i nama su odlične, propuste samo kad bude stvarno nenormalna količina . Imamo spremno dva paketa vel. 4 pa ću sutra probati jesu prevelike, ako jesu - moram u nabavku trojke jer smo pri kraju .

Prijavljujem da ne koristimo Biogaiu nekoliko dana i probava mu je možda čak i bolja. Sve redovito, čak dodatno kakanje prije spavanja .

Damnarexx 🌺
    25. Travanj 2020. 22:12

PetraB stvarno svaka ti cast sa 4 djece. Vidis, nisam znala da su jednojajcane, bas lijepo☺️☺️
    Ne mogu zamislit koliko ti posla imas! I jos si sama koji put.. tako da, deff dizemo spomenik😁
    I vjerujem da curkama apsolutno nista ne fali 💕
    .
    Taani i meni su super Huggies, taman sam potrosila dvojku. Onda smo kupili Lupilu 2 i 3 da isprobamo posto vidim da ih cure koriste, i nisam bas odusevljena, jako su mi plasticne i smrduckaju. Al nisu jos ni jednom propustile pa👍 ugl, potrosit cu ih 😁
    .
    Lavice nadam se da ti je mali lavic u skoku i da ce ta 'rupa u zeludcu' brzo proci :)
    Deedee haha i ja sam danas u ruksaku pronasla pampers 1🤪 vjv ce joj biti okej.
    .
    Thinkpink super za pregled👏👏 nas jos nisu zvali🤨
    Rude.
    .
    Mi smo danas bili na vikendici, rostiljic nabacili...a Elin Pelin je bila tooliko cendrava da sam ju morala stalno nositi. Kicma mi otpadaaa😩😪
    Eh da mi je neka masazica😍
    .
    Btw, od svih alkoholnih pica koje smo nabrojali, zar ni jedna 'kronerka' ne voli Brandy? 🙋🙈 Mmm brandy cola.. ili kad se ima vise novaca, Red Label i cola🤪

DeeDee
    25. Travanj 2020. 22:14

Mrgud ne mrgodi se, to se tako mora napisat svima da ispostujemo pravila 😁💓
    Taaani tako i moja, prije je bilo 15ak minuta, sad nategnutih 10, često i 5. Iako je jučer npr. imala dan kad je jela 836328 puta i to svaki put obje po 10min 🤷🙂

[/url

DeeDee
    25. Travanj 2020. 22:16

Normalno da volim brandy I skoro sam Mrgud nabrojala šta sve valja od Badela ali pokušavam zadržati komadić dostojanstva na ovom forumu 😂😂😂😂

[/url

Grizli
    25. Travanj 2020. 22:17

Pelene.... Mi planiramo uskoro na 3 preci dok potrosim violetu 2 sto imam. S time da imam babylove 3 bas. 🙈 Nadam se da ce biti ok. Meni su huggies oduševljenje i jedva cekam neku akciju da se opskrbimo. Mislim da je dvojke prerasla jer joj pufies svaka propusti i bude bas nisko na guzi. Tocno ko kad su hlace uske pa spadnu dole, a ima 5.200 i 62 cm. Tako da je svakako bi rekla do građe bebe.
    Nas je danas nasa djevojcica pocastila gromoglasnim smijehom. Dakle zenskica se pocela smijat neznamo zasto kad se vidila u ogledalo, a vidila se vec puno puta. Al danas je to bilo doslovno ko da se valja od smjeha, onaj zarazan smijeh je imala da na kraju mm i ja smo se počeli smijat do suza s njom. I to je trajalo neko vrijeme. Nisam znala da vec se moze tako smijati. 😁👶
    I da bacila pogled slucajno na h&m ulovila dosta stvari na akciji za ljeto velicine i naravno pala narudzbica. ☺️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.